Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/pics/2010/02/health_sozn.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
ECOLOGIE DE INTERNE WORLD
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

ECOLOGIE DE INTERNE WORLDAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Salas Sommer Dario
Preşedintele Fundaţiei de Simon Bolivar, Venezuela


Articol ridică problema necesităţii de a avea o constiinta mai mare, iar această problemă - cea mai importantă sarcină a doua pentru un om după propria menţinerea vieţii lor. conştiinţa superior este modul de a finaliza stăpânirea de mintea ta. Moralitatea - un set de legi ale naturii, toate acestea trebuie respectate. Statele trebuie să investească în dezvoltarea de moralitate şi conştiinţă, şi apoi de viaţă vor fi completate şi de succes spiritual şi material.Ecologia lumea interioara

Dario Salas Sommer


Necesitatea de a dezvolta nivel ridicat de conştientă-Ness într-o persoană care este discutat în acest articol şi această problemă este al doilea pe importanţa pentru om după întreţinerea proprie său de viaţă. Nivel ridicat de constiinta reprezinta o modalitate de a controla complet al mintii umane. Morala sunt un set de legi ale naturii care toată lumea ar trebui să respecte. Statele ar trebui să investească în dezvoltarea de moravuri si constiinta si atunci viata va fi completat şi de succes atât în spirituale şi mijloace materiale.


Trăim într-o lume în care inteligenţa umană este dat prea multă importanţă, şi este considerat a fi mai deştept decât de oameni, cu atât mai bine va fi lumea. Starea actuală a umanităţii nu confirmă această teorie, deoarece foamete, război, sărăcie, depresie, anxietate despre bani, stres, a corupţiei şi boli incurabile sunt în creştere în funcţie de nivelul intelectual al oamenilor.

Am devenit gândire masini cu deficienţe evidente în comparaţie cu computerul ¬ terami care nu au nici o pasiune, astfel încât să poată efectua o analiză obiectivă, deşi programele de limitate. Este evident că mintea noastră sunt supuse pasiunile şi în timp ce aceasta va continua, nu există nici o speranţă de o lume mai bună. valorile spirituale au fost mult timp pus în umbră din cauza dorinţei de a ma neînfrânat BLE avere ¬. Se crede că prosperitatea materială mai mare, vom realiza, cu atât mai mare va fi de ordinul a lumii. Dar se întâmplă invers, lumea devine mai neregulat, dar orgoliul nostru nu permite ¬ adopte că statele doua lege a termodinamicii: "entropia, sau numărul de energie disponibile, tinde la maxim."

Ar trebui să ne amintim că avem doar două surse de energie. Este resurselor naturale şi Soarele, şi ambele sunt finite. Asta nu ne permite să înţelegem situaţia reală? De ce mulţi oameni inteligenţi deci nu poate face lumea mai paşnice, juste, prietenos şi uman? De ce sunt ştiinţa şi tehnologia se dezvoltă atât de rapid, în timp ce lumea interioara este primitiv?

Cred că omul modern, în ¬ NJ viata este mult mai bogat decât acum 10.000 de ani, pasiunea nu este sublimate şi subordonat, dimpotrivă, sunt mai periculoase decât în epoca de viaţă pestera. În prezent, explozia de emotie necontrolate poate distruge planeta, şi aceasta este o ameninţare reală.

Nivelul de dezvoltare al lumii interioare de co-l prezinte ¬ educat persoană nu este mai mare decât cea a oamenilor primitivi, deoarece reptilian o parte veche a creierului nostru a rămas neschimbat de 250 de milioane de ani.

Cred că oamenii sunt lipsiţi de un element necunoscut care ar putea să le permită să obţină "viziune universal" al vieţii. Toate cunoştinţele disponibile pentru a ne bucată cu bucată, fragmentate inteligenta nostru, "I" constă într-un număr infinit de fragmente, precum şi viziunea de realitate este limitată la un centimetru patrat de cunoştinţe. ¬ Avem un bun management renunţa la puţin spaţiul nostru, dar ne scapă de la ceea ce este dincolo.

Oamenii nu inteleg reciproc, pentru că toată lumea apără mici teritoriul său, izolată de realitate universal la care nu avem acces. Poate că această "realnos universaleTh "este rezervat numai pentru zei, sau străinilor foarte? De fapt, este disponibil pentru noi în orice moment, deoarece suntem o parte din ea, dar nu se vedea din cauza imperfecţiunilor noastre de instrument de cunoaştere.
Există anumite caracteristici în fractură de facultăţi cognitive ale omului, care pot duce chiar la atrofia minte. Din cauza lor am înţeles doar o mică parte a realităţii.

Factorii care încalcă mentale capacităţile noastre sunt după cum urmează:
1. nivelul insuficient al trezirii, care să conducă la faptul că oamenii trăiesc în "jumatate adormit" într-o stare amurg, care nu permite ¬ dreptul de a interpreta corect realitatea.
2. sistem Bad educaţionale pe baza memorizarea, atunci când "Eu" persoană este pasiv, deoarece le predau "în afara", şi nu prin ¬ pe picioare de "interior".
3. Constantă percepţii subliminale, care rareori se duce la starea supremă treaz-obligaţii aferente.
4. Embedded în informaţiile noastre implantului creier, adică informaţiile pe care nu a primit nicio hotărârilor şi analiză.
5. informaţii autonome creier, nu este subordonată la noi, şi sursa din care a fost regizat.
Acest lucru a facilitat transferul este suficientă pentru a înţelege: nu credem, aşa cum am crede. Nu ne putem gândi pentru ei înşişi, deoarece ei nu pot opri în mod deliberat a face asta.

Astfel, omul a devenit un papagal reală, care funcţionează exclusiv pe informaţii ¬ informaţii, care a colonizat creierul lui, şi nu există nici o modalitate tradiţională de a schimba acest lucru. Cu alte cuvinte, nu avem nici o conştiinţă mai înaltă, deoarece această capacitate nu este înnăscută şi trebuie să fie dezvoltate. Oricine susţine că nivelul conştiinţei sale este mare, dar poate nu printr-un efort de a opri de gândire profund greşită. Există mai multe nivele de constiinta, de care nu putem ajunge, deoarece nu avem fondurile necesare. Unii cred in mod eronat faptul că drogurile pot intensifica constiinta, dar nu de droguri pot face astfel încât oamenii să ajungă brusc o constiinta mai mare decât el este deja.

Am susţin că realizarea de stat h. ¬ Sheha constiinta - Sarcina cea mai importantă, pe care numai poate face pe oameni pentru a rezolva problemele lor imediate si transcendental.
Numai cu această capacitate, putem dezvolta, susţinând justiţia şi echitatea şi să fie capabil de a gestiona corect resursele naturale ale planetei s-au ¬, să se unească toate naţiunile şi culturi prin prietenie şi cooperare, şi să proclame pacea în lume.

Cred că oamenii au nevoie de lideri înţelepţi care au o constiinta mai mare, nu doar cunoştinţe enciclopedice; lideri care ar avea valori spirituale şi cea mai mare moralitate, integritatea internă, larg VI ¬ Denie realitate şi ar fi impersonal.

Statele trebuie să investească în dezvoltarea de moralitate şi conştiinţă, moralitate a încetat să mai fie plictisitoare pentru ca oamenii sa inteleaga: Moralitatea - un set de legi ale naturii, toate acestea trebuie să fie respectate, şi apoi de viaţă vor fi completate şi de succes în spirituale şi mama ¬ cially plan. Pentru a acţiona moral înseamnă a acţiona în conformitate cu legile naturii, şi nu le nege pentru a atinge fericirea ca oshi ¬ bochno sfătuiţi John Locke. Unii cred că este încă cum să fie - bune sau rele, şi că este doar o chestiune de preferinta. Cred că moralitatea noi trebuie să se bazeze pe postulate ştiinţifice care arată: să fie rău, în cele din urmă, extrem de nerentabile, şi să acţioneze în conformitate cu principiile de bună - benefice.
Mine personal efectuat mai multe experimente stiintifice care au demonstrat modul în care unele încălcări morale au fost chemaţi imediat la căderea forţelor vitale ale omului, pe care I-am explicat şi a demonstrat în cartea sa Moral de secolul XXI ". Sunt convins că încălcările grave morale provoca haos şi se dezintegrează organice de la nastere la energieAm inclus în disonanţă cu ordine şi armonie a naturii, decât să dăuneze grav corpul şi creierul.
De ani de observaţii şi experimente m-au convins că un om fără o constiinta mai mare - un robot care orbeşte trec prin viaţă şi vă sunt limitate ¬ execuţia programului, care se află în creierul lui.

Sunt sigur că, pentru o persoană, alta decât menţinerea propriilor vieţi, a doua sarcină cel mai important este dezvoltarea conştiinţei superioare.


Din păcate, această temă a fost leagăn "teoreticieni, care nu au înţeles că constiinta mai mare este calea pentru a finaliza stăpânirea de mintea ta.

Sursă

Miercuri, 24 februarie 2010
Vizualizări: 3741

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
72
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
250
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
50
Satul Muvîr din raionul Igrinsk nu cu mult timp în urmă, pur și simplu nu exista pe hartă. Recunoscut ca fiind neprofita...
152