ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ecologie si sarcina — în căutarea unui compromisAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

oamenii de ştiinţă polonez, după o serie de studii au ajuns la o concluzii destul de dezamăgitoare - de la poluarea aerului este legată direct dezvoltării intrauterine fetale. Deci, chiar şi o mică creştere a poluării aerului (pentru comparaţie: aerul din jurul rezervor şi aerul pe o strada zgomotoase), greutatea la naştere va fi 5-7 la sută mai jos normale.

Studii similare au fost efectuate în Statele Unite, au fost tema de naştere prematură. Medicii americani au descoperit faptul că găsirea unei femeie gravida de la un nivel ridicat de poluare a aerului creşte riscul de naştere prematură prin fel de mult ca 7 la sută. Dacă în ultimele săptămâni de sarcină o femeie ar respira aer care conţin o cantitate mare de dioxid de sulf, riscul creşte de la fel de mult ca 15 la suta.

Oamenii de stiinta de la Universitatea din California, Los Angeles a fost mult timp studiat modul de conţinutul de substanţe toxice în aer afectează dezvoltare a unor defecte congenitale ale inimii. Sa constatat că poluanţii din aer creşte riscul de boli cardiace congenitale de procente mai multe. Asta este, mai poluate zone, în cazul în care viitoare mama, cu atât mai probabil naşterea unui copil bolnav.

Ei bine, acum destul din strada? Se dovedeşte contrariul. Chiar mai mult de asomare sunete vestea că birouri şi locuinţe, poluarea aerului este de multe ori chiar mai mult decât pe stradă. Bad ventilaţie, electrice şi de muncă fumatul mai mult asupra fătului sunt modul cel mai negativ. Acest lucru este valabil mai ales în a doua lună de dezvoltare a copilului, atunci când organele sunt formate, în timp ce viitoarele mame, în a doua lună de sarcină, după cum se ştie, nu au intenţia de a părăsi locul de muncă. Acum, Organizaţia Mondială a Sănătăţii se luptă să facă angajatorii oferi femeilor de concediu plătit, începând cu prima săptămână după ce sarcina este confirmată, dar, din păcate, până acum fără succes.

Despre fumat prin ele însele, şi nu ar trebui să spun - în cazul în care un mediu murdar este în mare măsură o consecinţă a dezvoltării tehnologice a oraşelor, apoi fumat - personal lovitură dvs. pentru sănătatea copilului dumneavoastră. Aceasta nu este doar un avertisment sau memento. Aceasta este o foarte periculos şi teribila realitate. De la fumat trebuie să fie aruncată. Şi trebuie să se facă în aceeaşi zi, atunci când aţi aflat despre sarcina ei. Studii de clinici din Germania a condus la o concluzie dezamăgitoare - la risc constant de mame care primesc fumat copil boli cronice decât pragul de media generală de mai mult de trei ori. Dacă doriţi un copil sanatos, renunţ la fumat o dată pentru totdeauna, sau cel puţin în timpul sarcinii şi alăptării.

Sfaturi pentru femeile care doresc să aibă un copil sănătos şi puternic, sunt simple: trebuie să meargă cât mai des posibil în iazuri, parcuri şi rural, există un aer mai curat şi apă unghiile de particule nocive problemă solului. Ar trebui să limiteze staţi lângă calculator sau TV. Multe dintre femei sunt în concediu de maternitate, doar ca nu se abat de la TV, si dupa nasterea unui copil toate continua să monitorizeze, de asemenea, povestiri de serie. Toate acestea, desigur, afectează sănătatea şi psihicul unui copil. Dacă doriţi copilul dumneavoastră sa născut calm, so că, din copilarie a avut nici o problema cu sănătatea şi psihicul, încercaţi să limiteze impactul tuturor acestor factori nefavorabile. Evitati produsele chimice puternice (chiuvete de curatare, pentru a elimina rugina, etc), vorbesc mai puţin de pe telefonul mobil si cum se întâmplă adesea în aer liber. Să copilul dumneavoastră nu va şti niciodată ce o boala grava. Lăsaţi-o să crească şi să dezvolte spre incantarea de mine şi tine.

Revista femeii Arabio.RU - http://www.arabio.ru/
http://www.ecoportal.ru/

Duminică, 27 iulie 2008
Vizualizări: 2938

Citiţi de asemenea

Băutura de sfeclă este capabilă să învingă hipertensiunea, să îmbunătățească metabolismul în organism și chiar să facă...
212
Programul de Granturi Mici (SGP) al Facilității Globale de Mediu (GEF), implementat de PNUD Moldova, lansează azi, 21 se...
188
Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
211
William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
561