ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Economiei de piaţă şi cacealma privind utilitatea socială a auto-reglementare a pieţei. Articolul № 7.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Economiei de piaţă şi cacealma privind utilitatea socială a auto-reglementare a pieţei. Articolul № 7. "În ceea ce ei nu putrezesc, doamnelor şi domnilor,
Tu nu va avea câştigat recunoaşterea din Europa. "
Tyutchev


Economia de piaţă (RE) este definit ca un set de relaţii economice, în care controlează viaţa economică, decizia pe care, cum şi pentru cine să producă, s-au vândut prin concurenţă, cererea şi oferta, preţuri libere, profiturile şi pierderile. În literatura de specialitate dominantă economice actuale arată că RE permite utilizarea eficientă a resurselor, de a crea o structură optimă a economiei, cea mai bună gamă de produse şi servicii la un cost minim de producţie şi de circulaţie, şi pentru a maximiza profiturile. RE implică lipsa unei intervenţii guvernamentale în viaţa economică. Provocarea de tranziţie la RE proclamată în ţara noastră ca un centru.

Antiteză unei economii de piaţă este recunoscut la o economie bazată pe planificare de stat absolută a proceselor economice. Ţara noastră este leagăn constant între aceste două orientări nu la fel de acceptabilă de dezvoltare. Pentru a bloca social aranjamente benefice de guvernare, există două şcoli economice: economişti, marketeers şi economişti, planificatori, cu scopul de leagăn al pendulului de neînţelegere, apoi una sau cealaltă.

De fapt, planul şi piaţa - nu se exclud reciproc, ci instrumente reciproc complementare. Termen lung, vom avea, în cazul în care economia va fi planificate cu un bine-tuned pentru planul de mecanismul de piaţă. Ne referim la opinia unuia dintre puţinii economişti reale, nu fac parte din lotul de piei economice ei de japonezi economice miracol S. Okita, exprimat cu puţin timp înainte de moartea sa, profesorul A. Dinkevich: "Poti auzi adesea că a lansat în URSS şi în Europa de Est, tranziţia la piaţa mecanisme este convingătoare dovadă de superioritate a economiilor de piaţă de peste central planificate. Eu cred că acest lucru este înşelătoare ... Problema este să se conecteze, să se armonizeze, să se unească într-un mecanism comun pentru începerea acestor două sisteme şi de a găsi o modalitate eficientă de a combina mecanismelor de piaţă şi planificare de stat şi a reglementării.

Centralizat, politica adresa de management este limitările principal în domeniul de aplicare şi de detaliu a proceselor. În cazul în care acesta este în URSS în timpul său şi-a epuizat posibilităţile sale şi de rezerve, aceasta nu trebuie să stric, ci să completeze mecanismul de piaţă, de reglementare care trebuie să fie configurat pentru a dezvolta şi consolida poziţia planului. Totuşi, această problemă reformatorii Rusia trecute cu vederea.

În acest exemplu particular poate fi cel mai clar demonstra algoritmi general, că metodologie, care este bazat pe blocarea viziunea holistică dreptul în ţara noastră. În orice problemă semnificativă la oameni plantate alegerea false pentru a ascunde adevărul, la care accesul nu este la televizor şi în ziare, dar numai la nivel de iniţiat.

Aceste aceeaşi alegere false impuse asupra oamenilor, includ: un plan la piaţă, capitalism, socialism (bunăstare nu este conectat cu drepturile de proprietate, precum şi mediul "financiar", determinat de dimensiunea de împrumut fără dobândă, rata de adecvare a ofertei de bani, raportul de mijloace proprii şi alte modalităţi de plată şi m . etc), integrarea în economia globală - Cortina de Fier; democraţie - o dictatură, materialismul - idealism, ateismul - cult din biserici, ritualuri şi covor rugăciune; demPatrioţi scurt - (la TV permise numai patriotismul Ziuganov şi Co, şi presiunea emoţie goale, care parasitize dealul populare).

În ceea ce priveşte cacealma de auto-reglementare a pieţei, printre altele, el provoacă promovarea structurilor guvernamentale din mediocrities absolute şi imbecili, agenţi directă a multinationale concurente. În conformitate cu această teorie dintre ele nu au nevoie de nimic în afară de credinţa fără griji în omnipotenţa pieţei, precum şi prezenţa sa în structurile de stat au ajuns la nimic nu îi obligă pe toţi pot fi atribuite unor elemente de piaţă. Inclusiv o depreciere înmiit de bani şi introducerea unui flux de numerar de mijloace de plată străine, distrugerea complexelor high-tech şi distrugerea intenţionată a minelor şi multe altele.

Scopul principal al forţelor incontrolabile de instituire a pieţei este de a introduce în acest mediu de suprimare cămătăresc de forţă de muncă productivă. Fabulos de mare, nu a auzit istoria omenirii rata de creditare, să explice mulţimii de către forţele pieţei unidirectionally pompe de solvabilitate a societăţii ca o societate cămătari. Şi chiar dacă membrii acestei societăţi este incredibil de prost în organizarea producţiei, o creştere a ratei dobânzii simplu le permite să domine personal, atât în bani şi în consum, deplasarea toate costurile şi suferinţa pe oamenii muncii. Acest lucru nu se referă numai la Rusia, dar, de asemenea, toate celelalte ţări ", apar într-o economie de piaţă".

În acest umanităţii Algoritmi tot mai aproape de biosferă globale, catastrofa de mediu şi sociale. Piata auto-reglementarea se axează în principal pe considerate a nu fi distrugerea profiturile biosferei. Acestea sunt obţinute în principal pe abordarea anti-sociale, are nevoie de degradare (droguri, pornografie, alcool, şi a lui tipul cel mai social periculoase - bere, tutun, arme, etc) Pentru a ilustra succesul de piaţă este. Algoritmi frustrant să ofere exemple de viata din Statele Unite, care până atunci trăieşti bine, deoarece le sunt permise pentru a imprima hârtie numită bani, nu pentru două generaţii pentru a reveni datoriei (32 de miliarde. $ - datorii de stat, corporaţii şi persoane fizice) şi să prospere pe cheltuiala ruina din alte ţări şi popoare. Dar în timp ce fondul sărăciei rămâne cel mai abject restul economiei de piaţă din Columbia si Africa de Sud, în India, în cazul în care condiţiile de viaţă ale mai mare parte a populaţiei nu depăşesc condiţiile de viaţă a câinilor fără adăpost. A fost un accident, ci un rezultat natural, care nu poate fi reconstruit în cadrul mecanismelor de piaţă de Vest, degradarea, parazitare, civilizaţia auto-distructive, reprezentând pericolul acum evident pentru toata umanitatea.

La sistemul supranaţionale de guvernare pentru fiecare ţară, klyunuvshey momeală de integrare în economia de piaţă globală, în mod clar pregătit pentru un rol specific. Ce slugarnici, vom dezvolta reţete pentru introducerea economiei de piaţă, cu atat mai repede ajungem la executarea deplină a misiunii sale în diviziunea globală a muncii: "Rusia - Pan-European de Syreprom scară universală şi de canalizare."

Joi, 08 februarie 2007
Vizualizări: 5018

Citiţi de asemenea

Ovăzul - elixirul vieții - va pune pe picioare chiar și pe cel mai grav bolnav: rezolvă multe probleme de sănătate și ...
67
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
88
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
118
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
81