ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ecovillage gloriosAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

/ Articole / slavnoe / slavnoe.jpg Ecovillage este Yasnogorskiy district din regiunea Tula, la graniţa cu Moscova. Distanta de la Moscova - 110 km (de la Moscova la Simferopol autostrada), pentru a ajunge cu maşina - o jumătate de oră. mai multe domenii, cu suprafaţa totală de 500 de hectare situate în montane slab deluroasa cu versantul sudic. Teren de peste 10 ani nu a fost tratată şi în unele locuri prea mare cu mesteceni tineri şi pini. Diversitatea de ierburi prerie, căpşuni, mure, rotunde ciuperci de pădure. În jurul fluxurile şi arcuri, de-a lungul frontierei de sud a asezarii veniturile râul pitoresc opt. Loc foarte linistit. Printre localnici - Hawks, vidre, porci mistreţi şi elan. Aproape peste tot la orizont nu pot vedea nici un semn de civilizaţie.
numărul planificat de site-uri este suficient pentru 150-200 de familii. Design - de la TM de proprietate pentru fiecare participant în exploataţiile individuale. Finanţarea construcţiei de drumuri şi liniilor electrice (în perspectivă) este universal. Vino vizita! :)PRINCIPII DE Aşezarea noastră

Acordul de titularii de decontare imobiliare de rudenie "glorioasa"
De decontare "glorioasa" (în continuare - de decontare) a fost înfiinţată ca o asociaţie voluntară de oameni care sunt aproape de ideea de Anastasia cuprinse în registre VN Maigret "Cedrii din Rusia" şi doresc să construiască în soluţionarea ancestrale casele lor pentru a reveni la un stil de viata natural, armonioasă interacţiunea cu natura, renaşterea o viaţă de familie sănătoasă, crearea unui spaţiu de dragoste pentru creşterea şi responsabil generaţie fericit, constient care acţionează în beneficiul şi prosperitatea Patriei.

Sub mosia familiei înseamnă suprafaţă de nu mai puţin de un hectar deţinute de persoana (familie) care locuiesc pe ea, precum şi plantaţii şi clădiri situate pe acest site. Noi considerăm mosia familiei ca proprietate civila, care va fi moştenit de urmaşii noştri.

O parte integrantă a acordului, şi, de asemenea, un mijloc de a realiza obiectivele noastre este de a revigora populare ceremonii tradiţionale şi festivităţile din Rusia, revigorarea meşteşugurilor populare, colectarea şi diseminarea cunoştinţelor de mediu, promovarea unui stil de viaţă sănătos.

proprietarului de familie imobiliare în soluţionarea poate fi orice persoana (familie), care a adoptat ideea de separare şi case strămoşesc, şi semnatarilor la prezentul acord.

Prezentul acord stabileşte obligaţiile proprietarilor de moşii ancestrale reciproc.

Proprietarii de moşii ancestrale sunt obligate prin prezentul acord şi cele mai importante următoarele dispoziţii:
• Noi respectăm principiul egalităţii tuturor proprietarilor de moşii de rudenie.
• Ne pasa de conservarea naturii: teritoriul aşezările din vecinătate terenuri, păduri şi corpurile de apă.
• Ne pasa de curăţenia zonelor comune şi mediane între casele de rudenie.
• Noi recunoaştem că în aşezările şi aproape de posesiunile sale inacceptabile de a ucide animale, păsări şi animale, precum şi le ridica pentru sacrificare şi să vâneze animale sălbatice.
• Când grija pentru sol şi plante, credem că este posibil să utilizeze numai naturale (naturale) substanţe.
• Găsim că este inacceptabil să se prevadă un impact negativ asupra rezidenţilor şi vizitatori de aşezări, în special copii, persistenţa unor obiceiuri dăunătoare, cum ar fi fumatul, alcoolul, blasfemie, etc Manifestare de asemenea obiceiuri în zone publice în teritoriile de alte persoane moşii şi în prezenţa copiilor este inacceptabilă.
• în aşezările vom abţine de la orice activitate care creează zgomot a crescut, împiedicând astfel locuitorii din casele ancestrale, precum şi poluarea solului, a apei (atât de suprafaţă şi subterane) sau de aer.
La mosia familiei proprietarul este responsabil pentru respectarea cu termenii acestui acord Roproprietarul dstvennikami si invitatii sai.

Achiziţionarea de terenuri în aşezări şi de proprietate asupra terenurilor pe teritoriul decontare prevede utilizarea sa numai pentru referinţă de producţie ecologice agricole, precum şi stabilirea unui patrimoniu imobiliar.

Proprietarii de moşii ancestrale intreprinde toate eforturile pentru a se asigura că tranziţia de proprietate (vânzare, donatie, succesiune, etc), intrare de către un nou proprietar în proprietate asupra terenurilor a fost supus pentru a le semnarea prezentului acord, şi cu acordul (cu excepţia moştenire) proprietarii majoritatea caselor alte ancestrale în aşezarea.

http://www.slavnoe.ru
Vineri, 23 februarie 2007
Vizualizări: 6805

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
49
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
214
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
43
Satul Muvîr din raionul Igrinsk nu cu mult timp în urmă, pur și simplu nu exista pe hartă. Recunoscut ca fiind neprofita...
136