ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ecovillage LiubinkaAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

/ Articole / lubinka / lubinka.jpg

Ne dorim copiii noştri să meargă pe viaţă sol, respira aer curat si sa bea apa de primăvară, avem atât de puţin, după cum se pare de neatins, avem nevoie să o facă ...
Centrale Europene, Rusia, regiunea Moscovei, Ozersky District - sat fără oameni, oameni fără lucru, echipamentele rupte, schelete de vite, tinerii sunt interesaţi de la Moscova ... Aici vom începe proiectul nostru ...
Proiectul este lansat cu imaginea spaţiu al satelit indian "Landsat", când zona a fost desemnată în 1600 de hectare de domenii, nu lucrarile de peste 10 ani, cu pădurile şi braconajul a cabinei, fluviale şi Ljubinko primăvara două sate abandonate, în cazul în care iarna doar de echitatie obţine poate , şi hibernare acolo Da jumătate a titularului ...

Un puţin peste un an de la începutul proiectului. Făcut foarte puţine şi foarte mult. Vom vorbi despre afacerile noastre, prietenii nostri, despre noi şi ne pasă.Viziune

Grupul nostru a decis să construiască eco-decontare Liubinka în suburbii. Pentru a face acest lucru, am organizat un parteneriat non-profit "Ecovillage Liubinka" în numele unui râu mic, în cazul în care vom trăi.


Principiile noastre principale:
- Condiţii de viaţă în armonie cu natura, aici şi acum, înseamnă să-l restabili permanent, eliminand "păcatele părinţilor." Planeta este distrus mai mult de 50% din păduri. dezastru ecologic - acest lucru nu este un mit, ci o realitate.
- Eliminarea treptată a ineficiente, poluante, natura distructivă a tehnologiei. Abandonarea moduri tradiţionale de viaţă impuse de civilizaţiei tehnologice. O persoană (eu, tu, el, ea şi ele) sunt acum consumă mai mult decât planeta poate recupera, şi a stocurilor Mancam posteritate noastre. Running afară de non-surse regenerabile de energie. Suntem distruge mii de specii de animale şi plante, modificând astfel evoluţia vieţii pe planeta, pur şi simplu pentru că trăim în acest fel: de lucru, nu mâncaţi, dau naştere la pui, se bucura şi întrista, doar locuiesc. Deci, pentru a trăi a fost prea târziu!
- Combinaţie de comunitate şi principiile individuale ale coexistenţei. Orice renunţare la orice fel de agresiune şi suprimarea individuale. Toleranţa religioasă şi optimism în scop mai presus de toate foarte drept şi adevărat sau la dreapta şi glorioasă religie.
- Dezvoltarea spirituală şi îmbunătăţirea individuale sunt diferenţele în atitudinile faţă de atingerea acestuia. Combinaţia de identitate cu grup, bazată pe abordări comunitare de cooperare, pe baza de toleranţă la imagini diferite ale lumii.

Suntem interesati de problemele specifice pentru toate tipurile de tehnologii care sunt în prezent asociate cu crearea ecovillage:
- Eco Casa
- Blocuri de alimentare
- Reciclarea
- Permaculture
- Aspecte juridice crearea ecovillage
- Tradiţii spirituale (probleme şi soluţii)

Ce ne puteţi spune în aceste destinaţii?
Ce experienta puteţi împărtăşi?

Despre proiectul "Ecovillage Liubinka"

Proiectul nostru este conceput pentru oamenii care sunt capabili de a lucra independent, să gândească, să ia decizii şi le pune.

În octombrie 2002, înregistrată non-profit "parteneriatul Ecovillage Liubinka" (Carta de NPC poate fi găsit aici) şi a început negocierile cu administraţia zonei Ozersk privind alocarea de proprietate asupra terenului.

În iunie 2003 problemă de proprietate asupra terenului nu este rezolvată. În cursul negocierilor de teren drepturile de proprietate clare şi a devenit clar: această problemă poate fi rezolvată numai prin eforturi comune Ozerskaya administrarea consiliului de vizitare Yemelyanovka "(fosta ferma de stat" Yemelyanovka "), SA" New Cheryomushki (actionar majoritar OJSC "Compania" Yemelyanovka ") şi a iniţiativei noastre paşi în direcţia de dezvoltare a zonei Ozersk.

ecovillage de constructii - o faţete şi eficientă pro multiktny complexe, care acoperă toate formele majore ale vieţii umane în armonie cu natura. Semnificaţia socială a acestui proiect complex pentru populaţia locală şi a rezidenţilor din aşezări este determinată de sfârşitul obiectivelor sale.


Lista proiectelor de investiţii pentru Ecovillage:
: 1. crearea de proiecte de mediu - a ariilor naturale protejate (AP). Scopul - pentru a memora focare de natura curat şi dezvoltarea sa. Restabilirea populaţii de plante şi animale enumerate în "Cartea Roşie a Rusiei." educarea de mediu a antreprenorilor şi a publicului.

2. proiect educational - şcoala-internat din lemn în Ecovillage. Obiectiv: Pentru a crea condiţii pentru dezvoltarea copilului ca o personalitate sănătoasă şi armonioasă, care să răspundă în mod adecvat condiţiile mediului său.

3. Proiectul de cercetare - "Sanatatea". Obiectiv: Pentru a dezvolta un stil de viaţă sănătos, prevenirea bolilor, plante aromatice, şi-Medo tratament, calire, medicina populara traditionala. Reconstructia natura curat şi sănătatea fizică a naţiunii a unei singure sarcini.

4. Ecoturism - organizarea de condiţiile pentru desfăşurarea programelor de educaţie ecologică în natură. Obiectiv: Pentru a promova interne şi internaţionale de eco-turism, inclusiv ştiinţifice. educaţiei de mediu şi educaţia publicului.

5. Proiectul agricole - crearea unei staţii de calificare agricole. seminţe Obiectiv: introducerea de noi tehnologii, mai curat, fără utilizarea îngrăşămintelor şi a modificate genetic (agroforestiere şi altele).

6. Fermier proiect. Scop: Pentru a oferi sprijin agricultorilor reale, prin creşterea de capital pentru infrastructura de depozitare şi comercializare a produselor agricole.

7. Social proiect. Obiectiv: Dezvoltarea administraţiei publice locale, participarea
în viaţa satului: organizarea de noi locuri de muncă.

8. Ştiinţifice şi industriale, proiect: crearea unui centru de cercetare pentru C & D directii: gestionarea pădurilor şi reîmpădurire, ekodomostroenie, de economisire a resurselor energetice, ecomonitoring spaţiu şi altele). Obiectiv: crearea spaţiului economic, atractive atât pentru ruşi şi investitorilor.

9. Soluţionarea "al secolului 21. Scop: de cercetare practice cu privire la aspectele socio-economice, juridice, culturale şi morale de crearea si dezvoltarea ecovillage în Rusia.

10. "Global Ecovillage Reţea de Rusia" - crearea unei infrastructuri naţionale în e Internet. Obiectiv: Pentru a atrage atenţia publicului la problema mediului şi dezvoltarea aşezărilor. Atragerea de investiţii. Ieşiţi la nivel internaţional: crearea Ecovillage Global Network Rusia (GEN. Ru).
lubinka.forest.ru

ABONAȚI-VĂ
Joi, 01 martie 2007 16:13
Vizualizări: 4632

Citiţi de asemenea

Un șofer nu a putut trece pe lîngă un leneș neajutorat care încerca să traverseze un drum. Cu siguranță ar fi fost lovit...
336
În așezarea ecologică moldovenească Sceastlivoe a avut loc în acest weekend sărbătoarea Ivana Kupala. Am aprins foc...
653
Un fizician din Marea Britanie consideră că materia întunecată este informație, care la rîndul său este o altă stare a m...
804
Un nou magazin Viorica Cosmetic și-a deschis ușile în sectorul Ciocana al capitalei la sfîrșitul săptămînii trecute.Vizi...
535