Ecovillage «Teremki.»

/ Vizionări: 7400

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

pădure

Domnilor, viitorul rezidenţi ecovillage, "Teremki" Bine ati venit! Avem 90 familii! Vrem să trăim în loc curat ecologic 14 km de oraşul Riazan, în apropierea satului Dedyukhina rudenie în casele lor. Satul nostru este situat pe Sf. Mihail autostrada la sud-vest de oraşul Riazan, la distanţă de zonele industriale, cai ferate, autostrazi majore. Predominante direcţia vântului de sud-vest, calm terenului. In apropiere este o pădure mare. Este posibil să se creeze o cascada de iazuri.

Fiecare familie va primi proprietatea 1-1,5 ha de teren. În curs de finalizare în primul câmp de 180 ha. Noţiuni de clearance-ul a două mai multe domenii 80 şi 60 de hectare. Rezultatul a aşezărilor noastre suprafaţa totală de 320 hectare. Nu este o oportunitate pentru dezvoltarea viitoare a teritoriului.

Vrem să aibă o infrastructură dezvoltată - şcoli, grădiniţă, centru de fitness, club, teatru de vara, studiouri de arta, birouri, un centru de fitness cu hoteluri, etc, pentru care rezervă de aproximativ 10 hectare în inima de decontare. În apropiere există două ecovillage (vezi harta). Echipa noastra - arhitecţi, oameni de afaceri, profesori, artişti - oameni de Riazan, Siberia, Moscova, Kazahstan. Suntem încântaţi să vă invităm la suporterii noştri - care doresc să trăiască pe pământ, decora şi-l doteze cu ele însele, copiii şi descendenţii lor, şi pentru viitor frumos de pe Pamant!

http://www.ekoposelenie.ru/


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.