ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ecovillages suburbiiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Aici sunt scurtă digresiune pe ecovillage suburbii şi zonele înconjurătoare, precum şi proiecte noi sunt aşezări Tippah.
Aceste aşezări sunt excursii ghidate, aici ţi se va spune în detaliu cu privire la noile tehnologii de cultivare, fără cultivare, ecologice constructii de case ieftine, alternative de energie şi de aprovizionare de caldura, si multe altele.

Yaroslavl
Commonwealth din pămîntul strămoşesc "Grace"

Yaroslavl regiune, etc Andrew Pereelavl-Zaleski judeţ, 170 km de la Moscova la autostrada Yaroslavl sau 120 de km de la Iaroslavl. Pret de teren - 400 dolari / ha. 2 iazuri + River. 15 km spre lac Pleshcheeva. Un domeniu de 100 ha pentru der.Andreevskoe. Călătorie cu maşina în domeniul în sine pe drumuri bune pe tot parcursul anului (cu excepţia pentru ultimele 200 m). Website: www.blagodat.nm.ruBorok - Demonstrarea Zona de locuinţe eficiente energetic

Yaroslavl regiune., Nekouzsky circulatie, p. Borok. Pe malul Reservoir Rybinsk, la 15 km de la staţia de Shestihino (de Nord feroviar), la 300 de km de Moscova. Decontare Borok mici (aproximativ 3000), dar există două instituţii ştiinţifice de Ştiinţe - Institutul de Biologie din apele interioare şi Observatorul geofizice. Acesta este unul dintre oraşele ştiinţă rus. În apropiere se află cea mai mare din Europa domeniul turbă. Pe baza de turba pentru a face materiale de construcţii noi (silkar, geokar) verde clădiri Design pentru eficienţa energetică, care sunt construite în demzone. Aceasta se presupune a fi "ştiinţific" Ecovillage, în cazul în care oamenii vor fi angajate mai multe informaţii de producţie, dezvoltarea tehnologiilor ecologice de sunet, mai degrabă decât de producţie materiale. Website: www.borok.ru

Regiunea Vladimir
Eco-sat NLP


Der.Konyaevo (Sudogodskoye Vladimir regiune) aproximativ 30 km de la Vladimir la sud-est (210 km de Moscova). Pret de teren - 20 mii de ruble pe 1 hectar - banii vor fi cheltuite pe infrastructură. Big Pond, în apropierea satului, în jurul dar nu taiga, dar un lemn decente. Din Vladimir cu autobuzul sau cu autobuzul public la Goose-cristal pentru a opri "Ilyin", nu este de 5 km mers pe asfalt, în direcţia Konyaev. NOTĂ: Vladimir Apropiat este un alt sat Konyaev - nu ajunge acolo din greşeală - să ajungi să Ilyino şi abia apoi începe să pună despre Konyaev. În domeniul energiei electrice Konyaev este, gaz si telefon nu magazin în Ilyino (5 km). Există două câmpuri - 33 ha şi 81 ha. De înregistrare a terenurilor - 33 hectare în domeniu - de închiriere-cumpărare de urmărire (distribuite deja site-uri gratuite nu), domeniul de 81 de hectare - achiziţionarea de bunuri. Planul de viitor - cumpere de la localnicii de certificate pentru terenurile de unităţi dorit zona (realizat), şi care solicită alocarea terenurilor în natură (furnizarea de refuze nu sunt eligibile). Site-uri gratuite sunt. Cei care doresc să participe la proiectul nostru recomandăm mai ales la o excursie la locul şi să decidă dacă acesta este un loc şi dacă el vrea să trăiască aici. În vara puteţi petrece noaptea într-un cort. Site-ul:

http://rodnoe.land.ru
Regiunea Tula
Ecovillage Generic


Tula regiune district. Leninsky şi Dubensky District, Alechinsky districtul rural, cu. Borschevka, pp.. Baboshin (nord-vest) 1 st şi câmpuri treilea se află în districtul Leninsky, 2 câmpul II - în zona Dubno total 142 proprietăţi (trei domenii). 35 km de Tula la drum Kaluga, Tula autobuz Aleshnya-Merlinovka. În total 225.5 hectare (ha 142 - moşii, moşii între 6 metri drum lung, două drumuri de 15 metri lăţime, pajisti, etc.) Terenuri în scopuri agricole pe terenurile agricole auxiliare pentru achiziţionate de proprietate. Iaz, râu. UPA, la 5 km de la marginea asezarii, pădure de foioase şi molid, flux, cu nisip pe marginea asezarii. Ca domeniu întins liniilor electrice de importanţă locală, toată lumea are posibilitatea de a conecta. Ca domeniul trece de gaz (locul de mai sus l-puscheno rutiere şi perdele forestiere), putemci să se extindă cu gaz, dorit.

Ecovillage Nikolskaya.


Cazarea este în districtul Nikolskoe Kurkino din regiunea Tula şi situat pe un deal la sursa raului bune Ptan în loc de sate abandonate. De o importanţă deosebită sunt cai.

Sărbătorile în mediul rural.
Vă invităm să se odihnească în sat. Dacă nu doriţi să combine petrecere a timpului liber şi de învăţare, atunci această problemă - pentru tine! Permanente Cozy House puţin în locuri frumoase, veţi fi în măsură să dormi bine, restul în pace, du-te pentru plimbări lungi de-a lungul locuri frumoase în ciuperci posobirat vara, fructe de padure, plante medicinale, baie, iar iarna pentru schi, săniuş. Pentru cei care doresc - sport, de pescuit amatori. Pentru o taxă suplimentară va petreceti echitatie sau sania trasa de cai (sau vagon) plimbari. Compania noastra prietenos, bun, cu bucurie mare "începe cu tine. În vara puteţi rămâne în corturi cu gătit acasă-stil (da separat) şi baia de teren.

Cost: Cazare fara proprietar - 600 p. zi. 150 p. pe zi - alimente (dacă bucătar - Vegetariene). De la masterat - 300 p. zi. 100 p. - Alimentară.

Condiţii de viaţă într-un cort - plătiţi numai pentru bucătărie şi echipament de închiriere.
Oferta speciala - o casa fara electricitate! Room 800 p. zi! Lipsa de energie electrică se deschide într-un sens uman de ritmuri naturale. Omul recuperează rapid, şi calmează după mediul urban.

lectii de echitatie.


În aşezarea noastră este în permanenţă pregătit să călăresc. În timpul perioadei de formare, veţi afla nu rămâne doar în şa, şi plimbare cu încredere, simt starea de spirit a calului. Veţi avea, de asemenea, grijă de cai şi harnaşament ea. Cursurile sunt organizate de două ori pe zi, de la 1,5 ore şi mai mult, în mod individual. Ocuparea forţei de muncă este sistemul care transportă apă pe un jug, care ajuta la intarirea muschilor necesare pentru echitatie. Viteza de formare depinde de antrenament fizic. Abordare a fiecărui student este unic. Cazare - in casa profesorului. În timpul său liber, poţi merge în jurul cartier sau la literatura călare. Durata de formare - 5 zile. Cost: 300 de ruble. o zi - de învăţare. 100 p. pe zi - cazare. 100 p. pe zi - produse alimentare (alimente vegetariene, lapte de capră, ouă Sweet,. fructe şi carne aduce cu tine). Gătit împreună, vesela spălată fiecare om pentru el însuşi, care salvează o mulţime de timp! După formarea de succes, în plus, puteţi afla la o plimbare cu sania trasa de cai sau un vagon, in functie de anotimp. Avertisment Educaţie saturate.

Pregatiti-va pentru o practică intens. Dacă doriţi să combine relaxarea şi învăţare, trebuie să staţi aici nici mai mult, şi în programul de recreere include o vizită la locuri interesante şi frumoase pentru calarie (cai sunt luate în leasing pentru o taxă suplimentară) sau pe vagon / sania plimbari, precum si de vara (), înot, ciuperci şi bace.


Rogozov, şi Cosul de ţesut.
În această aşezare, permanent cursuri de papură şi Cosul de ţesut. Nuiele, sunt invitaţi să ţese: un coş rotund, bazat pe un fund rotund, cu o gamă largă de opţiuni; trehobruchevuyu - geantă de mână; ovale, pe baza unui fund ovală; odnoobruchevuyu, şi un altul în măsura posibilului.
Combinaţii sunt făcute din nuiele şi papură.

Din papură sunt invitate să facă: intersectează capace sticle, coşuri, roller-coastere.
Clasele sunt deţinute în casă, în care locuieşte. Educaţie intens, de dimineaţa până seara (metoda de imersiune). Cursurile se ţin din octombrie până în aprilie-mai, astfel cum a acest lucru este cel mai bun timp pentru a colecta material - de această dată se aplică arbusti pagube minime şi copaci cu viţă de vie de viaţă vaza.

Plătiţi: Educaţie - 300 p. Locuri de cazare - 100 p. (Poate trăi într-o altă casă) Putere - 100 p. (Lapte de capră meu, ouă, legume şi conserve, produse alimentare vegetariene. Cumpere Independent carne şi desert). În special greu pentru 12-13 ore de formare pe zi timp de 1 denL, puteţi afla un fel de coş. Ceas Profesor dispoziţia studenţilor, cu excepţia timpului petrecut copil (lecţii şi contestată în şcoală), şi manipulării psihologice cal şi caprine. Gătit împreună. de spălat vase - fiecare propriul său (salvează o mulţime de timp!). Pentru a lua cu: sac de dormit, papuci, un prosop.

Casa este acasa, la doi câini şi pisici, ca acestea sunt urbane şi nu este adaptată la frig.Proiectul Vedograd.
Aceasta creează în regiunea Tula. 3-în satele abandonate, urmată de posibila aderare a câmpului în cele 200 de hectare, acum în stoc mixt agricultori fostul parteneriat. În apropierea râului şi arcuri. Teren este alocat pentru agricultura subsidiare şi crearea de renaştere proiect ecovillage de sate ruseşti. Documente încă în funcţiune, astfel încât preţul final de teren acolo. închiriere preconizate pe termen lung cu opţiune de cumpărare, după construirea de case şi de înregistrare la preţuri reduse (aproximativ 3000 de ruble pe hectar)., plus ajuta administraţia în construirea unui drum de acces local (care este în interesul colonişti, de asemenea).

Regiunea Kaluga
Ecovillage ARK (NP)


Kaluga regiune (la graniţa cu regiunea Moscovei), raionul Maloiaroslaveţ, 130 km sud de Moscova (puţin mai mult de 2 ore de la Moscova la Kiev / Kaluga / autostrada la Varşovia), la 25 km de g.Maloyaroslavets. Din autostrada aproximativ 10 km benzi de beton, bătută rău. Aproximativ 2-3 km ar trebui să conducă la o stare potrivită pentru călătorie în vreme umedă (0,5 deja). Când vă alăturaţi taxa de parteneriat non-profit: 1000 dolari pentru documente şi Afaceri Generale a amânări posibil individual.

Teren este alocată de către administraţia este gratuit, dar banii se duce la construirea de drumuri (acces şi interne), clădiri publice şi aşa mai departe. Deciziile privind aceste sau alte cheltuieli sunt luate colectiv. Există o casă comună, se lucrează la aranjament, decorate multe documente sunt reglementările relevante ale autorităţilor locale. Locaţie frumoasă, pământ - lut (fertil - nu 5 ani plug şi pe bază de plante de humus samoudobryalas). Doi - râuri mici în 0,5 km. şi cel mai de 4 km. Aveţi posibilitatea să înoate în cele două râuri şi cele două iazuri (în general, mari şi mici, individuale). Pe ambele maluri ale pădurii, izvoare. Densa padure. Căpşuni, nuci, ciuperci din abundenţă. În Maloiaroslaveţ înregistrat non-profit de parteneriat "Arca" din scopul statutar principal - ecovillage organizaţiei. O decizie cu privire la alocarea de terenuri (100 ha) este (decizia din 12.11.2001 oraş). Un proiect de decontare. Documentele sunt în acord.

Lot de teren (100 ha) este alocat ca un contract de închiriere pe termen lung cu privire la "Arca", subîmpărţite în moşii şi distribuite în rândul membrilor săi. În conformitate cu legislaţia în vigoare, ar putea fi privatizate până la 15 hectare, în mai multe - să fie decis de către adunarea generală. Este important ca terenul este afectată în mod specific pentru eco-decontare, adică la site-ul, aveţi posibilitatea să creaţi şi să prescrie patrimoniului. Site-ul Arca http://kovcheg.info/
Seminarii realizate în aşezarea de la "Arca" (regiunea Kaluga) ..
Ştiinţă şi să se concentreze imagini de conştientizare a proceselor spirituale.

Deschiderea AV Boyarshinova.
Moderator: Alex Gornal (TM Ecovillage "Arca")
Stiinta de imagini şi tradiţia rusă şi culturii mondiale. Deschiderea fenomen accentuat de conştientizare AV Boyarshinova. Artă şi religie Încă de la începuturile sale conştient şi inconştient utilizate procesul de creare şi transmitere a imaginilor. Imagine - un viu colorate emotional puternic, concentrat crezut. Cea mai mare prosperitate în tradiţia culturală europeană a acestei arte a ajuns în activitatea de reformare personalitate proeminentă şi teatrale, KS Stanislavski. Teatrul de Artă din Stanislavski a şocat întreaga lume (chiar şi atunci când oamenii au fost prezente la spectacole, nu cunoaşte limba). Continuatradiţie zhatelem de a crea imagini autentice şi creative în arta a fost Alexei V. Boyarshinov, care a adus un nou mecanism nivel constient pentru crearea de imagini, precum şi dovada ştiinţifică a influenţa lor asupra psihicului, de sănătate, şi toate activităţile comunităţii umane.
Experienţa practică de descoperire în Ecovillage.

O poveste despre creativitate Boyarshinova şi aplicarea practică a operei sale în Ecovillage (Gornal Alex - elev AV Boyarshinova, experienţa în acest domeniu, 25 de ani). Multe dintre provocările în faţa unui produs de eco-decontare, foarte eficient şi armonios rezolvate cu ajutorul de studiu în practică a acestei stiinte.


În aşezarea noastră au existat patru curs practic de şase lecţii în fiecare. Cursurile sunt în curs de dezvoltare durabilă om atitudine creatoare personal şi a crea un climat prietenos relatii.
Apicultura. Experienţa pchelovozhdeniya convenţionale şi alternative, în Rusia modernă. Moderatori: Gornal Alex si Fedor Lazutin.
Seminarul este împărţit în trei părţi:
: 1. Scurt istoric. Apicole, întreţinerea de albine într-un ambalaj, tradiţii, obiceiuri, legi, în legătură cu acestea. Invenţia şi introducerea de design cadru, principalele diferenţe de punte (bord) pe stup cadru (Lazutin Fiodor Alexei Gornal).

2. Apicultura convenţională moderne.
Dadanovsky stup, lounge, o multi-stup ca cele mai frecvente în Rusia şi în special construirea de stupi pchelovozhdeniya asociate cu aceste structuri.
Povestea despre experienţa sa personală de mai mulţi ani conţinutul de albine în stup dadanovskom, experienţa de apicultori mai multor prieteni.
Pro şi contra acestor sisteme (Gornal Alex).

3. Subsidiar, ca inca distribuite prost sisteme de apicultura.
- Experienţa de oameni ecovillage "Arca" şi prietenii noştri cu privire la conţinutul de albine în punte. Cum facem punţi - proiectare şi metodele de fabricaţie;
- Experienţa de a păstra albine în stup de cadru non-tradiţionale. Povestea acestor urticarie şi structurile corespunzătoare cadru;
- Experienţele personale ale apiculturii în loc de pat - punte de la un cadru de mare;
- O critică a pchelovozhdeniya contemporane şi a unui cadru comun de design ca un element de bază de stup (Lazutin Fedor).
Deoarece Seminarul este organizat în sală, pentru a arăta stupi real cu locuitorii lor par slaboosuschestvimym. Deci, ca o demonstraţie de material va fi utilizat fotografii, filmare episoade, precum şi cadre reale cu faguri de miere şi faguri detuned.
Experienţa de naştere naturale şi primii ani de viaţă a copiilor în spaţiul unei proprietati patrimoniale. Prezentatori: Katkov Elena, Sef Chumachenko Anna
Istoria de naşteri acasă în această ţară (incepand cu 80-e).
Creaţi cluburi şi şcoli să se pregătească pentru naştere, experienţa pozitivă de la naşterea unui număr foarte mare de copii în casele cu un tată viitor, a invitat uneori moaşă (Katkov Elena).
O poveste despre o experienţă personală de naşteri de start (Yelena Katkov, patru copii născuţi la domiciliu).

Importanţă majoră din această experienţă pentru a trece la un nou nivel - care poartă şi naşterea de copii în moştenire de familie.
Rolul mosia familiei de la modelarea viitorului copil şi mama se pregătească pentru naştere. Noi naşterea şi dezvoltarea îmbunătăţit, sănătatea, dezvoltarea copiilor.

Experienta noastra. În ecovillages "Arca" pentru ultimii trei ani, a avut şase copii, în plus, cinci s-au născut mai mulţi copii la domiciliu (apartamente) au părinţii cu moşii noştri, dar ei nu sunt vii.
Toţi părinţii sunt foarte fericit de faptul că copiii lor nu s-au născut în spital.
O poveste despre acest lucru, precum şi experienţele lor personale ale copiilor născuţi la domiciliu si mosia familiei (Sef Chumachenko Anna)

Ecovillage "varză de Bruxelles"

Site-ul este situat 180 km de la Moscova, în regiunea Kaluga într-o zonă ecologic curate. Există 180 de hectare de teren alocate pentru selhozdeyatelnosti (40 ha în bunaTi şi 120 de hectare de leasing de 99 de ani). De energie autonomă. Nu este o tehnica de cultivare a terenului, 1,5 ha de gradina si pepinieră. Planul nostru este de a crea o stupină de gestionare şi un iaz. Există un program pedagogic - şcoli câştigătoare Copyright Gosobrazovaniya URSS, de DA Lebedev, publicat în ziarul "Teacher's" (1987). Cautam oameni ca-minded de discipline diferite pentru a crea ekoloseleniya cu programe educaţionale.


Proiectul "nobil" (fostul "Svarozhe)

Kaluga regiune, Kirov regiune. Zona de administrare, raionale şi consiliul satesc promite ajutor şi sprijin. La limita terenului disponibil pe cale de dispariţie a satului, cu câţiva oameni vechi. În acest sat sunt case de vânzare, pentru cei care doresc. Până la ei causeways destul de bine de praf, în sat au energie electrică. Satul se află la confluenţa a două râuri de primăvară. Pe de o parte, trei kilometri de sat trece calea ferată şi cel rutier, pe de altă parte, un kilometru - autostrada. Propunere de tren şi drumurile sunt foarte rare. Mai departe de drum sunt domeniile de fostul colhoz, care astăzi se află în "Joint Stock Parteneriat" de la ferma fostul colective. Terenul propus află între două golfuri de primăvară care nu îngheţe în iarnă şi de vară uscat. Langa acest sat există izvoare. În jurul terenurilor - padure. O padure magnific mixt, unde localnicii au fost mult timp colectate pentru ei înşişi şi pentru ciupercile de vânzare şi fructe de padure. Mulţi copaci cu flori de tei, pomi fructiferi şi aşa mai departe flori şi plante aromatice. Earth Light: nisip-argilos. Nu sunt prelucrate de aproximativ 5 ani, iar în unele locuri şi mai mult.


Proiectul Medyn "

Regiunea Kaluga, Medinsky district, der. Ageevka. Cu gara Kiev Maloiaroslaveţ trenul, apoi cu autobuzul spre satul Kondrovo Mikheev rutier şi murdăria de 4 km de satul Ageevka. Travel Time-aproximativ 4-4,5 ore. Kisan ferma "Varaha", 63 de hectare de teren arabil, inclusiv 11.6 acri de proprietate privată. închiriere posibile pe termen lung (49 ani) cu răscumpărarea sau achiziţionarea costă 10 mii de ruble pe hectar în proprietate în cazul în care decizia de a Dumei regionale, care discută acum schimbarea statutului terenului. Teren (46 hectare) este fertil, restul (17 acri) podzols. liniile electrice din apropiere, puteţi petrece. Strip nr. frumos peisaj: Marsh, 2 flux, la 2 km River Forest Shan-mixte (pin-foioase) şi perdele forestiere. Apelor subterane, la o adâncime de 20 m. Posibilitatea de a proiecta un agro-ecovillage in parc, stupinei de 150 de hectare. În 2 sate, aproximativ 20 de casele de îngrijire medicală de locuitori, inclusiv turisti.

Kitezh
249650, regiunea Kaluga, Baryatinskiy zona Kitezh. 300 km de la Moscova - un autobuz la Kirov, Betlitsu - prin Baryatino. Fondată în 1992, ca "parteneriat non-profit pentru a promova familii" (centrale nucleare "Comunitatea Kitezh") reuneşte şase familii adoptive cu treizeci copii şi un voluntari puţine şi profesori. Toate nostru de 50 de persoane, şi oamenii vin. Comunitar - acest simbol de dorinţa noastră de a construi o viaţă în armonie unii cu alţii şi lumea din jurul lor. Într-adevăr, avem o instituţie de învăţământ, inclusiv o familie substitutivă, care locuiesc în case separate, numărul total de şcoli cu predare părinţi, au devenit profesori profesionale, de fermă, garaj, 300 ha de cartofi, tocat biserica, un centru de computer, peluze engleză şi mult mai mult. Site-ul Kitezh http://kitezh.nm.ru/

Serviciul de restaurare a mediului

Regiunea Kaluga, Tarussky judeţ, bază centrală 115 km sud de Moscova (în apropiere de confluenţa Protva şi Oka). Interactive Agricultura ecologică depozitele de deşeuri (26 ha) - 30 km de Tarusa, la 50 km de baza centrală de date. Fondată în 1991. Încercarea de a curăţa şi restabili contaminate şi deteriorate zona. Au fost mai multe încercări de a crea "sisteme prirodovosstanavlivayuschih sociale" - PVSS în diferite domenii, acum 26 de hectare într-una din fermele abandonat dezvoltarea lor agricole şi altee tehnologie. Dezvoltate şi puse în aplicare cursuri de formare pentru zkoposelentsev. Manager / Proprietar: Vygovskiy Alexandru Edvinovich site SIR: http://ers.tarusa.ru/

Smolenskaya oblast
Starosillia


Smolensk regiune, Ugransky s.Slobodka zona, d.Starosele. Personal A / T - autostrăzii Minsk la Viazma pe drumul spre Znamenka, apoi prin Slobodca şi a plantelor Klimov, apoi un drum murdărie 13 km, sau pe autostrada Kiev, şi apoi prin Kaluga - Medyn - Yukhnov Klimov a plantelor. De transportul public - cu Belosrusskaya la Viazma cu trenul sau autobuzul (cu Tooshino), apoi cu autobuzul Viazma - Kaluga administrarea 9-15 la Slobodka. Pentru a mers pe jos de 8 km. Aproximativ 100 de hectare.

240 km. de la Moscova la graniţa de Smolensk şi regiunile Kaluga, aproape de Parcul Naţional "Ugra", în loc de "satul Starosillia" creat Ecovillage. În doi kilometri. Râul îşi desfăşoară apă curată "Ugra". Natura locurile noastre sălbatice şi diverse. Drumuri în cântec - "Oh, drumul" - un outsider ar părea de netrecut, primitiv pădure. Oamenii care au venit acasă, drumurile sunt uşoare şi deschise la culoare paduri, rezervatii naturale. Toate în modul de prompt şi va ajunge la patrie. Pe terenul de strămoşii noştri, suntem acceptabil crearea loc. A învăţa să trăim în natură, să înţeleagă că şi reciproc. Deschide în memoria lui cunoştinţe despre modul de strămoşii noştri au trăit şi o conştiinţă Foremother vesel de toate lucrurile mii de ani în urmă. Care doresc să obţină terenuri de contact: svetogor2000@mail.ru


Proiectul Akatovskoe "

Smolensk regiune. Despre Demidov, 50 km de la Smolensk la Moscova - 350 km
de către Hill D. (3 km). De la Moscova la Smolensk - trenul, tren, etc, de la transfer de la Smolensk - Smolensk - Demydove prin Divo ". Autobuzul ar trebui să fie la ora 15.00 în zilele de vineri şi 19.20 în zilele de duminică. Personal A / T - Autostradă Minsk a Smolenskului, pe drumul spre Demydove. Pret de teren: 1 freca. - 2 ruble. sq pm, pe malul lacurilor - 4 ruble. Teren sub autoritatea administraţiei satului (junk) poate achiziţiona o proprietate privată. Există două opţiuni: 1. Teren 105 de acri (80 de hectare de fapt - a circa 38 site-uri, dar nu există de mult pentru a extinde) este situat la 20 km de centrul oraşului, dar în afara limitelor oraşului, 2. Sat pierdut de lume, dar această opţiune este numai minat. Dukhovskaya deal. Lacuri şi Akatovskoe Divo. A fost o aşezare sciţi (undeva lângă Istomino - site-ul există), aproape (50 - 70 km) de rezervă Przhzhevalskogo - 4 lacuri, apa multicoloră. Silvicultură - lemn pentru constructii. Acţiunile + terenuri agricole. păduri mixte, există un râu cu arcuri, pământ - luto-argiloase. Rutiere - + sol asfalt. În sat - un spital, şcoală (11 grade), la club. contacte stabilite cu autorităţile locale, a oferit locuri de muncă pentru medici, profesori, medici veterinari. Cu condiţia ca colonişti va fi de lucru în sat, administraţia este gata să călătoriei pe loc.

Regiunea Tver
Environmental Center Okovsky Padure
Tver regiune, reg Nelidovo, p / o Zapovednik, eco-centru "Okovsky Padure"

Dubrovka
regiunea Tver., Staritsa târg. De la Moscova la Tver cu trenul sau autobuzul de la staţia de Leningrad. De plecarea trenului la 12:16, 17:20, 18:20, şi apoi la fiecare jumătate de oră, până după miezul nopţii. Dacă sunteţi la Tver, până 18, plimba-te înapoi la 200-300 de metri de staţia de autobuz. Un alt o jumătate de oră - şi tu Staritsa. Home proiect, Farm, Manor "- colonizarea hinterland ruse. Fondată în 2001, sarcină: să se ajute singuri să articuleze ceea ce vrem şi ceea ce facem. Există o casa, problema de comunicare, sunt prelucrate ecvestre program şi drumeţii. Wanted prieteni-vecini.

Lipetsk regiune

RP Katie Ezhova (şi Privorgole)
Lipetsk regiune, judeţ poliţist, sat Grunin Vorgol 350 km de la Moscova, la 35 km de orasul Yelets, cea mai apropiată staţie de cale ferată - Babarykin (Paveletsky şi Kursk Station). proiect de restaurare a abandonat sat Laukhin.

Ryazan
Harmony TM


Ryazan, Ryazan district, la 25 km de Riazan, la sud-veste. Teren concesionat pentru 49 de ani, dar după 2-3 ani de planul său de a cumpăra. Cumpara-to-profit de parteneriat - 100 de ruble. 2500 + de design de terenuri, de proiectare şi de a lucra geologice, de comunicare. Total 75 de acri, are 10. Nu Mezhove caz, rezultatul topografie.

Terenul este deluros, viroaga, Pavlovka râu, lângă un lac artificial de mari dimensiuni. Organizator Makan Igor (director kom.firmy "Creativitate" pe materiale de constructii). Harmony Club îndeplineşte ultima joi a fiecărei luni, la 18-00 în biblioteca DK petrolier. Website: http://garmonia.nm.ru

Teremki
Aşezarea este situată pe autostrada Sf. Mihail 14 km de oraşul Riazan, în apropierea satului Dedyukhina, departe de zonele industriale, cai ferate, autostrazi majore. Predominante direcţia vântului de sud-vest, calmul terenului. In apropiere este o pădure mare. Este posibil să se creeze o cascada de iazuri. Fiecare familie va primi proprietatea 1-1,5 ha de teren. În curs de finalizare în primul câmp de 180 ha. Noţiuni de clearance-ul a două mai multe domenii 80 şi 60 de hectare. Ca urmare, suprafaţa totală de aşezarea noastră de 320 de hectare. Nu este o oportunitate pentru dezvoltarea viitoare a teritoriului. Vrem să aibă o infrastructură dezvoltată - scoli, gradinita, sala de fitness, club, teatru de vara, studiouri de artă, birouri, un centru de fitness cu un hotel, etc, pentru care rezervă de aproximativ 10 hectare în inima de decontare. În apropiere sunt două ecovillage mai mult. Echipa noastra - arhitecţi, oameni de afaceri, profesori, artişti - oameni de Riazan, Siberia, Moscova, Kazahstan. Suntem încântaţi să vă invităm la suporterii noştri - care doresc să trăiască pe pământ, decora şi echipeze pentru ei înşişi, copiii lor şi descendenţii, şi pentru viitorul luminos al Rusiei şi tot pământul! Website: http://ekoposelenie.ru

Moscova regiune
Proiectul Mirodole "


Moscova regiune, Segievo Posad judeţ, 68 km de la Moscova la SH Yaroslavl. Pret de teren - 1500 dolari pe hectar, terenul generale + 12%. Padure - mesteacan, molid, r.Vorya aproape, lac. Bus Station Hotkovo.
Site-ul: www.mtu-net.ru/rod/

Parteneriat non-profit, a naturii "Lumina"

Moscova regiune, Serghiev Posad district, în apropiere de Serghiev Posad. 90 km de la Moscova la autostrada Iaroslavl (aproximativ 10 km de drum asfaltat normale). Aşezarea este situată pe o suprafaţă de 40 hectare în apropiere de sat pitoresc in apropierea padurii, langa un iaz. Este Carta de parteneriat şi acordul. Sunt plătite alocate pentru construcţia de drumuri, contabili, etc Terenul a fost cumpărat în parteneriat. Nu avem camere liber.
Proiectul Ecovillage Liubinka "

Moscova regiune, Ozersky judeţ. formă de soluţionare a planificat - AGROHOLDING care va combina diverse forme de proprietate şi de cooperare. Combinatia dintre abordările bazate pe comunitate, atunci când oamenii lucrează împreună la proiecte specifice în grupuri individuale, şi a câştigat banii investiti in proiecte de interes public (scoli, energoustroystva, hozpostroyki, etc) şi abordări individuale., Atunci când oamenii au un hectar de teren şi de a folosi aceasta pe cont propriu. Este planificată: Spatii comunitare: pădure, rezervatia peisagistica (Arboretum), râul şi de protecţie a zonei sale de apă, terenuri arabile pentru producţia de produse ecologice. proprietate comunala: Scoala, Hotel, hozpostroyki, centrale electrice, complex rezidential, construit cu fonduri, precum şi lucrătorii din Comunitate. Website: www.lubinka.ru

E-mail: oko@eco-rus.com

Prin materialas site-ului: http://www.eco-rus.com

Marţi, 18 decembrie 2007
Vizualizări: 29420

Citiţi de asemenea

Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
54
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
140
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
55
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
91