ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

ElectricAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Electric velobum Mondiale care a cuprins aproape toate ţările dezvoltate şi ţările în curs de dezvoltare, confirmă pe deplin ipoteza că secolul viitor va fi secolul electrice. Conform previziunilor de experţi din SUA, în primul trimestru din secolul XXI. Două roţi cu pedale autoturisme vor deplasa automobile şi devin, treptat principalul mijloc de transport. Valabilitate a prezentului predicţie confirmă imaginea de ansamblu a ceea ce se întâmplă. În SUA şi Germania - necondiţionată lider mondial în numărul de maşini pe cap de locuitor - vândute în fiecare biciclete mai mult decât maşinile. linie Infinitului bicicliştilor poate fi văzut pe drumurile din Danemarca, Olanda, Suedia şi alte ţări europene. În Japonia, aproape fiecare al doilea cetăţean periodic plimbari cu bicicleta, şi Tokyo în timpul oră de vârf este literalmente ambalate cu biciclişti. În fiecare zi, 500 milioane de oameni de călătorie cu bicicleta să lucreze în China. În multe metropole europene interzicerea traficului auto în centrele urbane, şi deschis închiriere biciclete gratuit. În acest context, electrice începe să înlocuiască în mod activ cu două roţi, fraţii lor.
Electric devine un mijloc popular de călătorie

Electric Popularitate fără precedent electrice nu este intamplatoare, din multe puncte de acesta este conectat la impactul negativ al motorizare. Faptul că maşina a avut întreaga planetă, a devenit consumatorul principal al resurselor naturale de neînlocuit, poluant, sol, aer şi apă şi produce zgomot. În accidente auto ucid anual mai multe persoane decât orice alte războaie sângeroase. Dar pericolul principal din maşină, potrivit medicilor, că el a pus deoparte propriile muta noastre. biciclete electrice şi de a ajuta omenirea să scape de hypodynamic.

Astăzi, toate electrice de presă al companiei velostroitelnye majore în Asia, America şi ţările europene. Autorităţile chineze consideră că electrice pot înlocui zeci de mii chadyaschih tarahtyaschih şi scutere şi motociclete şi, astfel, a îmbunătăţi în mod semnificativ situaţia de transport. În Shanghai, de exemplu, a deschis deja 150 de centre de încărcare baterii ciclu şi mai mult de 300 de puncte să le înlocuiască. În plus, avem de gând să construiască o reţea de staţii de încărcare de urgenţă, în cazul în care orice ciclist va putea, cădere, o monedă în slot şi introducerea conectaţi încărcătorul în coloana elektrozaryadnoy priza, încărcaţi rapid bateria.
Electric devine un mijloc popular de transport

Electrice Schwinn Electrice moderne - un loc confortabil, prietenos vehicul ecologic, care necesită costuri minime de întreţinere şi puţin spaţiu foarte in garaj si parcare. În ceea ce priveşte calităţile de viteză electrice, el a accelerat până la o viteză de 20-28 km / h, care depăşeşte viteza medie a ciclistului pedale cuplu obişnuit. Şi atunci când consideră că astfel de electrice cu o viteză poate mişca destul de mult timp - până la 40 km, este uşor să ne imaginăm, în cazul în care va fi un ciclist regular în acest timp.

Motoare electrice sunt echipate cu motor tip modern de roţi de putere 180-250 W, ceea ce este destul de comparabilă cu cea a puterii acordate de munte ciclist regulate.

Avanti electrice Biciclete Avanti Electra permite utilizarea de unitate electric auxiliar în timpul conducerii. Când este activată motor de la briza puteti conduce aproximativ 40 km, si cu unitate auxiliară de pe biciclete se comporta ca de obicei. Prezenţa taxei regimului baterie (Reîncărcare Mode) permitetaxa de alimentare în timpul conducerii autovehiculului prin apăsarea butoanelor de pe volan. motor fixe lumina are o capacitate de 200 de waţi şi a inclus, de asemenea, un buton.

Un indicator mic pe ghidon vă permite să vedeţi viteza, puterea bateriei şi kilometrajul. Atunci când motorul fără a folosi pedala de viteza atinge 25 km / h, şi cu ajutorul pedalelor - 30 km / h.

Surse: http://auto.utro.ru/ , http://gizmodo.ru/

Joi, 03 aprilie 2008
Vizualizări: 16617

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
803
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
217
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
335
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
283