ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Emisiile de gaze cu efect de seră. Este asta o nouă marfă? (Video)

Astăzi, întreaga lume luptă împotriva emisiilor de gaze cu efect de seră, iar organizațiile internaționale încearcă să influențeze schimbările climatice. Dar știți cum se întâmplă?


Dreptul de a polua prin emisii se tranzacționează la bursele internaționale, iar veniturile acestei piețe au atins 272 de miliarde de dolari în 2020! 

Comerțul internațional cu emisii și taxa pe carbon sunt principalele mecanisme economice care încurajează industria să renunțe la sursele de energie fosilă.

Dar cum poate contribui acest lucru la combaterea schimbărilor climatice? Se reduce creșterea anomaliilor naturale? Se îmbunătățește situația economică pe întreaga planetă

De fapt, distrugem sistemul energetic existent, dar nu creăm un înlocuitor pentru acesta! Fapt care nu face decât să crească costul bunurilor fabricate cu ajutorul energiei carbonifere și să sporească costul surselor de energie în sine! Cu alte cuvinte, prețul unei resurse fără de care oamenii nu pot supraviețui crește vertiginos.

În același timp, milioane de oameni continuă să sufere din cauza dezastrelor climatice!

Aflați mai multe despre cauze reale ale schimbărilor climatice în cadrul conferinței internaționale online „Criza globală. Ora Adevărului". Emisiunea a fost tradusă simulă. E timpul Adevărului”. Transmisiunea a fost tradusă simultan în 100 de limbi și a fost organizată de participanți din 180 de țări! 

Urmăriți pe site-ul oficial al proiectului „Societatea Creatoare”, cu posibilitatea de a alege limba vizionării:

Site-ul oficial al proiectului internațional „Societatea Creatoare”: creativesociety.com

ABONAȚI-VĂ
Joi, 12 mai 2022 9:10
Vizualizări: 516

Citiţi de asemenea

În 2007 am cumpărat teren extravilan. Am decis să nu cumpărăm un vagon de construcție, ci să construim o casă de vară ...
187
Potrivit cercetătorilor, ea este mult mai veche decît piramidele egiptene. De asemenea, oamenii de știință au aflat ...
190
El a căzut la fund, pierzînd totul în viață...Nu și-a pierdut doar sufletul și dragostea pentru muzică......
392
Insula plutitoare din Argentina este un fenomen natural unic care a provocat o mulțime de controverse. Experții nu pot g...
277