Estates — viitorul pieţei imobiliare suburbane.

/ Vizionări: 5480

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

ziar Estates - viitorul pieţei de locuinţe suburbane, în funcţie de piaţa pe săptămână. Acum, suprafaţa de teren care conţine casa, sauna si alte extensii, de obicei nu mai mult de 50 hectare. Cu toate acestea, unii experţi susţin că în viitorul apropiat, zona de exploataţii teren poate fi crescută - până la acri şi mai mult.

Potrivit Alexei Tchemodanov, şeful de gestionare a informaţiilor Servicii CC Triumf, sate cabana din Nijni Novgorod poate merge pe calea de la Moscova - în cazul în care mărimea exploataţiilor teren a depăşit de mult limitele de un hectar. În capitala de astfel de aşezări a stabilit deja, şi au cumpărat terenuri şi vândută liber. La primul set într-un motor de căutare pot găsi astfel de mesaje ca: "De Vânzare conac cu zona de padure (1 ha) pe autostrada Dmitrov (34 km). clădirea principală 132 mp. m: living cu semineu, bucatarie utilata, 2 dormitoare, living, c / v. Guest House, casa de personal, camera de saună. recreere, foisor cu mobilier bizar si gratar. Toate construit de buşteni rotunzi "sau" Manor 1,5 hectare Starokaluzhskoe autostrada (22 km). La nivel de casa trei în satul lacului. Plajă, garaj, piscină de vară de înot, casa servitori. 4 dormitoare, 6 bai, o camera de cămin.

După cum spune Alex valize, de astăzi "moft" comunităţi cabana - este o infrastructură bogată, de securitate, stil arhitectural unificat şi mediul social. Cu toate acestea, punerea în aplicare a proiectelor într-o zonă limitată conduce la faptul că oamenii au început să coexiste cu altele prea strans, aproape la fel ca în apartamente comunale. La urma urmei, elita locuinţe urbane persoane separate de la alţii, în sate ca mare parte din viaţa se desfăşoară pe 10-30 hectar de curte, şi vecinătatea cu mod similar, nu trebuie să fie evitate.

"Oamenii încep să trăiască pe alte ochii fiecare, - a declarat Dl. Valize - acesta este modul de viaţă rustic, sau, dacă doriţi plat comunale: toată lumea ştie toată lumea, toată lumea ştie stiri despre celălalt. În satele de dorinţa Moscovei de a se izola de la rezidenţi vecine au început să ridice garduri in jurul trei parcele de metri. Dar viata pentru gard surzi in natura nu este atât de mult ceea ce oamenii au vrut, lăsând în oraş, şi acolo vine dezamăgire. În timp ce banii într-o carcasă tramvai a investit deja considerabile.

Viitor, în funcţie de experţi, cu orasele de format mare, în cazul în care rata dobânzii nu este în infrastructură, nu pe vile de lux din străinătate, şi de mărimea terenului: "Trebuie sa fie terenul nu este un hectar 15-20 şi nu mai puţin de un hectar, - Expertul spune că - de fapt, de oameni vor trăi pe pământ ", pentru a vizita reciproc la domiciliu - de mers pe jos doar nu va fi atins. Site-uri, cum ar fi, în orice sat va fi format într-un singur teritoriu. infrastructurii Rich nu va fi, dar organizatorii aşezări va rezolva unele probleme urgente de chiriasi, la care se adaugă, desigur, de mult va fi plătită la rolul serviciilor de securitate. "

Pentru mulţi oameni bogaţi devin valoroase concept mai de familie, familii, şi "cuibul" format prin necesitatea de a avea povestea ta, casa ta, nu numai ca un loc de reşedinţă, ci şi ca un concept simbolic. Alex Chemodanov susţine că, în Nijni Novgorod au deja oameni care sunt interesaţi de acest subiect şi, în plus, sunt cele care iau în această direcţie de acţiune. Astăzi există un activ achiziţionarea de terenuri pentru aşezările cu mai mult teren în zona Dalnekonstantinovskom. Poate că astfel de decontare primul va fi în cinci ani.

Desigur, experţii estimează pentru dezvoltarea din aceste sate de dificultăţi: la o distanţă considerabilă de la oraş cu o densitate de energie electrică este scăzut, şi reprezentanţiOFP va trebui să se rezuma de energie de la distanţă. Substaţii sunt supraîncărcate, şi a echipamentului lor, de obicei, uzat. secţiuni mari presupune în mod automat o mai mare măsură în domeniul comunicaţiilor sate.

Mai sceptici cu privire la întrebarea stabilite Tatiana Romancheva, director al Centrului de Nizhny Novgorod ştiinţific Expertiza: dacă vorbim despre locul de reşedinţă permanentă în sat, este posibilă pe o rază de 30-40 km de la Nijni Novgorod. În apropierea oraşului astfel de teritoriu atât de vast, este puţin probabil să fie găsit. Incredibil de sat îndepărtat - nu este "sekond House, ci mai degrabă" Holiday House "- o casa pe care o puteţi veni la sfârşit de săptămână şi de sărbători.

Mai mult, cererea pentru astfel de aşezări, în conformitate cu Tatiana Romanchevoy poate să nu apară: VIP-clasă în Nijni Novgorod, doar 2% din masa totală a populaţiei şi, ca regulă, ei au deja case de tara. Pentru această clasă factorul determinant nu este cantitatea de terenuri şi ecologie, confort în ceea ce priveşte disponibilitatea de transport, o societate unică.

"Ca regulă, VIP-clienti satisfacuti complet parcele de 25 ha, - spune expertul - la acelaşi conţinut de înscrisuri atât de mare de terenuri ca pe hectar, foarte costisitoare în termeni de toate deducerile fiscale posibile. Nu aş fi spus că avea grijă de bogaţi Nijni Novgorod să crească parcelele lor, în cazuri extreme, mai mult de 0,5 hectare. Cei care sunt de cumpărare până suprafata de peste un hectar, conform estimărilor noastre, nu le ajunge pentru uz personal şi de organizare a satului, cu o Socium unică.

dezvoltarea cu succes a Tatiana Romancheva astăzi, nu a prezis comunităţile prea mare cabana. În general vorbind, în opinia sa, Nijni Novgorod se aşteaptă ca boom-ul din punct de vedere al ofertei pe piaţa bunurilor de vaci.

Anton Kuzneţov al companiei imobiliare "Chekni consideră că construcţia de aşezări, cu suprafete mari de teren in Nijni Novgorod este posibil, dar nu mai devreme de zece ani:" Atâta timp cât chiar aşezări de obicei cabana sunt imaturi, ca să nu vorbim de moşii şi latifundia. Dar dacă preţurile petrolului să rămână la nivelul actual, în cazul în care economia se dezvoltă, apoi piata imobiliara va evolua la acest tip de imobiliare. "

Dezvoltarea moşii Anton Kuzneţov vede în direcţia Bohr: "Astăzi, terenurile sunt relativ ieftine, dar odata ce va transporta sens, terenuri să crească în mod semnificativ. Acolo, vederi frumoase şi ecologie bună, şi nici satele cabana încă. "

Sursa: www.rassvet.dn.ua