Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/webhttp://www.chaskor.ru/posts_images_200810/392_300_745_vegan392.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Este o povara greu de veganii
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Este o povara greu de veganiiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Produse cursă de şoareci uman împotriva Corporation "peon"

În cursul conferinţei de la yoga, organizat YogaJournal, participanţilor la o discuţie despre vegetarianism. In parte, am vorbit deja despre ea în alte publicaţii ale conferintei. Viktor Zhuravlev, profesor de yoga Iyengar centrul Moscovei, are un aspect deosebit de critice, care este ascuns, nici fir de praf în ochii vegetarieni, aşa că l-am invitat să participe la dezbateri pe teme sensibile.

În prima zi am asistat la modul în doar câteva minute după ce a vizionat weepie film la 14 nu motive pentru a consuma carne cu o selecţie de cadre, cum oribil de animale, turbat veganii ucidere, Sharon Gannon şi David Life au părăsit conferinţa pe tema "Jaguar", cu o lumina frumoasa tapiterie din piele (masina nu ele, dar fetele de la YogaJournal, aparent, ea - vegetariana principal). Greu pentru veganii dificile în timpul nostru, atunci când toate în jur şi să depună eforturi pentru a distruge orice animal, consumul de carne, şi pielea obtyanut salon auto sau nap it cizme. Un coleg mi-a spus că el a devenit mult mai uşor de a alege pantofi deoarece el a oprit poartă piele. Dacă anterior a fost necesar pentru a eluda magazin întreg pentru a găsi ceea ce vă place, dar acum el vine şi solicită pantofii nu sunt fabricate din piele. De obicei, acest îngustează opţiunile la două sau trei modele. Acelaşi coleg, să cumpere o maşină, a marcat cel mai scump dintre toate opţiunile, cu excepţia tapiterie din piele şi de direcţie. Deşi este probabil ca producţia de materiale sintetice din care a făcut încălţăminte, impactul asupra mediului să apară nu mai puţin de ucidere a animalelor, deoarece toate produse chimice este foarte toxic. Să nu mai vorbim de eliminare a aceste articole de încălţăminte.

În ceea ce priveşte vitamina B12, care este doar în carne: cum îmi amintesc, această chestiune a fost discutată după clasa prima zi. Un tânăr care a fost frumos a spus că pentru el vegetarianismul - o chestiune închisă, singurul lucru pe care el este îngrijorat, că aşa este, cu excepţia cărnii de aceasta vitamina nicăieri. David a răspuns la această viaţă pe care le poate avea vitamine sintetice sau terestru. Există vitamine sintetice - nu este o opţiune, deoarece, în primul rând, o vitamina sintetic "este identic naturale", care, desigur, foarte fericit fani de chimie delicios, dar întristează fani de a manca sanatos. În al doilea rând, difuzarea de informaţii despre beneficiile de a lua vitamine sintetice pot fi bine plătit pentru corporatii farmacologice, ei sunt eliberaţi. Pe teren, de asemenea, nu totul este clar: Poate ca New York este pe pământ şi de ajutor, dar la Moscova, nu aş :-).

În general vorbind, sunt de acord cu fata, care a observat că David si Sharon au fost prea pushy (persistente) pe vegetarianismul. În cazul în care prezinta povestea de ştiri, spune despre proprietăţile utile şi un gust excelent unor carnati, stii, totul pentru nimic. Doar Corporation "peon" a deschis o noua fabrica pentru producerea unui cârnat, şi să-l vândă, încercând să convingă potenţialii cumpărători că mezeluri este bună. Atunci când unii oameni au filme oribile despre modul în care animalele suferă înainte de moartea sa, care au fost sacrificate pentru carne, şi să spun că toate pachetele de pui este fecale, ele pot face acest lucru în parte pentru că au vândut mărfurile să fie achiziţionate Numai oamenii care se abţină de la consumul de carne şi abuz de origine animală. Www.peta.org site-ul, emise acelasi lucru despre ad-hoc 14 motive care nu sa manance carne, ceea ce este tipic, nu există un magazin de secţiune, de unde puteţi cumpăra alimente vegetariene. Sau, de exemplu, un astfel de lucru fără sens, ca o cursă de şoareci, care nu ucide şoareci. Cei prinşi într-un mod de eliberare a şoareci sugerează undeva pe strada. Nu uitaţi să vă verificaţi capcana de multe ori,Toba nu mouse-ul :-) sărace suferit în zadar. Dar pe mouse stradă la riscul de a deveni hrană pisici fără stăpân crude, nu împărtăşesc punctul de vedere al PETA a drepturilor de şoareci. Sau du-te să muşte casa aproapelui tău. Deosebit de inteligent mouse-ul poate chiar merge înapoi de unde au fost deportaţi, din nou, pentru a vizita o astfel de cursă de şoareci mare.

Un prieten mi-a spus povestea lui Krishna, care a incercat sa fermă undeva în regiunea Krasnodar, dar în final nimic nu sa ajuns la asta. Ei au plănuit să facă vaci şi vândă lapte şi produse lactate. Este cunoscut faptul că vacile dau lapte, nu tot timpul, dar numai după naştere, în timp ce hrana viţeilor. Asta este de a fi lapte, vaca trebuie să poarte în mod constant. Aproximativ fiecare viţel două s-au dovedit de sex masculin. Să beneficieze de acestea, nu există nici o (cu excepţia cazului de inseminare de vaci, dar pentru acest lucru, şi una destul de taur, întreg efectivul nu este necesar). Singura modalitate pentru ei de a face - de a vinde la sacrificare. Unul din semnele distinctive ale Teritoriul Krasnodar din India constă în faptul că majoritatea populaţiei percepe vaci ca o sursă de carne, şi nu ca un obiect de cult, astfel încât la doar taurii pe strada - acelasi care le ia de sacrificare. Situaţia este fără speranţă - animale de tauri este în creştere, creşterea costurilor de întreţinere, precum şi modalităţi de a le face profitabile sau a scăpa de el, fără a fi cel puţin în mod indirect implicate în uciderea animalelor, nr. Deci, ce să fac?
Pe scurt, toti oamenii sunt diferiţi, şi nu merită menţionat, că toate trebuie să fie vegetarieni sau, dimpotrivă, să mănânce 300 de grame de carne pe zi.

Oamenii care sunt o campanie pentru a deveni vegetarieni (sau vegetariene) şi de toate, este probabil să facă acest lucru în urmărirea unor scopuri sale proprii, egoiste. Acest lucru ajuta la o anumită persoană ar fi să-i dea o oportunitate de a intelege ceea ce este şi atunci când nu încearcă să impună opiniile lor. Indiferent dacă "bun" este un aviz ("să fie vegetarian, în acest caz) sau" rele "(" mănânce carne de animale ucis brutal ").

Avem toate anumite limite inerente, toţi suntem diferite şi, probabil, pentru respingerea cineva din carne pare simplu şi firesc. Dar astfel de oameni sunt o minoritate, pentru majoritatea oamenilor nu este posibil, dar nu schimba stilul lor de viata, cerc social, obiceiurile şi mult mai mult. Utilizarea de carne în dieta este parte din viata. Pentru a schimba această parte, trebuie să se schimbe în primul rând întreg, care este toată viaţa. Desigur, se întâmplă că schimbări în viaţa începe cu abstinenta de la carne, dar acest lucru se întâmplă rar.

Obiceiul de a mânca carne, mai degrabă să fie numit un simptom de boală, mai degrabă decât cauza ei. Nu sa rezolvat încă cauza, ca răspuns la simptome este inutil. Cei mai mulţi profesori de yoga nu mai putin celebra decat David şi Sharon, exprimată pe o dieta vegetariana nu este atât de radicală. De exemplu, B.K.S. Iyengar despre vegetarianism sau nimic nu a spus dacă acesta nu a fost întrebat. Dacă tot trebuie să răspundă, apoi a spus că, în practică a modificărilor corpului şi alimente în sine, este ajustat prin forţa de a da ceva nu este meritat.

Victor Boyko la conferinţă, când a fost întrebat, oftă greu şi a spus: "Ma voi trage de la această chestiune." Apoi a spus o poveste despre prietenul său care a lucrat la fabrica de o schimbare în timpul baut cinci sticle de vodcă şi încă simţit bine şi a trăit o viaţă lungă. Încă să spun că acesta este un bun exemplu de urmat - este imposibil. În mod similar, lucruri şi vegetarianism: dacă cineva brusc de viaţă într-o Rusia, poate fi o simti vegetariene şi bună, aceasta nu înseamnă că oricine altcineva ar fi frumos, de asemenea, în cazul în care nu mai manance carne.

chaskor.ru

Marţi, 16 decembrie 2008
Vizualizări: 3378

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
54
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
225
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
45
Satul Muvîr din raionul Igrinsk nu cu mult timp în urmă, pur și simplu nu exista pe hartă. Recunoscut ca fiind neprofita...
142