Experienta in construirea unui iaz de familie

/ Vizionări: 11280

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Am fost cu o jumătate meu un Tatyanka doresc să îşi împărtăşească experienţele, să vă spun despre iaz noastre.

În primul rând pe site-ul nostru a vizitat lazohodets şi a spus că sunt toate locurile pentru acele sau alte structuri (case, fântâni, băi, iazuri, etc.)
Dar, sincer, chiar înainte de a ne invita sa cumva intuitiv toate aceste locuri au ales şi mental identificate. Chiar vrut să verifice corectitudinea de alegerea noastră, în principiu şi confirmat lazohodets (ani dedulechka 80, cu mare experienta si un spirit vesel).
Deci, putem pometalos şi a vrut să, şi bine şi iaz fusese săpată în acelaşi timp, toamna anului 2005 şi nu a întârziat cu aceste obiective importante strategic pentru încă un an.

Folosesc acest prilej şi timp liber, care au apărut Tanya timpul zilei de lucru, ea a solicitat, precum şi pentru inele şi persoana cu tehnologia, care a săpat un iaz pentru noi. Si nu numai noi, dar vecinii prea.

M-am gândit lung şi greu Tanya lucrat cu ei şi de căutare în cele din urmă găsit-o.
Omul a fost găsit cu Vasile draglines sale (renovate veterani sovietice).

Dar totusi ceva nu este dovedit acest om să vină la noi, la data stabilită. Din acea zi a fost pe calendarul lunar este favorabil pentru sapat un iaz. A fost un semn de Pesti, este un semn de apa si nici nu vrem să-l ratezi.

Prin urmare, am decis să nu vă faceţi griji despre nimic şi nu zăbovi, şi începe să se sape într-un manual, o cazma. Principalul lucru a fost de a începe săpat în această zi. Nu mai devreme de zis decât de făcut.

Având pregătite instrumentele de muncă, sunt fericit pentru a zbura de la casă comună la zona noastră, zăngănit gol roaba voios cu o cazma. Cred că ceea ce am putea săpa atât de mult şi va fi, pentru ca principalul lucru, deşi lopata după cum se menţionează simbolic băţ în pământ.

Numai acum Tanya a fost trecut prin toate că ea a avut la acel moment să fie în termen de patru pereti la birou la locul de muncă. I-am promis că toate zasnimu necesare cu privire la video, toate detaliile, încercând să calma-o jos într-un fel acest lucru.
În timp ce sapaturi mers burniţă, pentru mine a fost un semn bun.

Terenul în acest loc a fost ca o pană, un negru solid sol pe o adâncime de un metru în unele locuri, aşa cum a fost de joasa, cea mai mică loc în zona noastră. Am fost atât de departe efectuat sapaturi, nu am observa cat de intunecata.
În final, în plus, am fost un pic speriat elan, sau elan, care a fugit aproape de zona noastră şi sa oprit pentru o clipă, ca şi cum ar asculta vântul în amurg. Chiar i-am ţipat în surpriză şi speriat elani săraci. Ea jerked departe de mine. Şi m-am gândit, rîzînd: - Ei bine, eu sunt un sălbatic, elan speriat.

Mark locul unde impreuna vom fi iaz următoare, lipit cârlige cu panglici albastre pe pământ. Dimensiune iaz ales de ochi, de introducere a ceea ce va fi completă. E doar un singur lucru nu sunt luate în considerare, şi nu se aşteaptă să vadă în groapă-dimensionale de măsurare trei.

Când adăugaţi adâncime, şi apă în groapă este în continuare acolo, imaginea apare destul de diferite. In Tanya a fost pur şi simplu un şoc atunci când a ajuns şi am văzut modul în care locul unde a fost etichetat ca un iaz ... "Fallen meteorit.

Din fericire, atunci când a venit Tanya, iazul a fost deja săpat, iar unele chiar specked zăpadă, ca în cazul în special pentru a Tanya leşinat de la ceea ce a văzut.

Aici, în sfârşit, a venit miracolul tehnologiei asteptat-lung. Da, voi spune puţin o dată că, dacă nu pentru ei, pentru o lungă perioadă de timp am avut de a lamboului lopată cu dimensiunea de iaz cum avem noi. Şi, în sfârşit fluturat la final, pierde toate rezistenţă şi entuziasm.

Busuioc-tractor, omul sentimental, a inceput activitatea. Cuvintele lui sunt de multe ori a inceput cu litera "b ..." Nu am o atenţie, să fie privită ca o tehnică de purtat în jos. El însuşi sa transformat într-o cabină de dragline sale, ca un antrenor astronaut fotoliu, vreau doar s-ar fi simţit ameţit, şi el este un tip puternic, care a fost Vasya.
Am fost foarte norocosi cu ejecţie annym loc, deoarece la acest punct a apelor subterane nu au fost profund. După ce au săpat Vasili aproximativ 2 metri până la semn a fost apa se prelinge.

Erau clar vizibile straturi deasupra solului. Dar cea mai mare parte a fost un pământ gras, şi de unde cel mai scăzut nivel de terenuri, în general, sol negru.
Ştim că în perioada sovietică, mai mult ţara noastră, a regenerării a fost prevăzută şi tocmai iaz noastre ar putea ajunge la acest loc, dar Vasile ne-au asigurat., Spune nimic, cu siguranţă, acestea sunt vechi şi şomeri de lungă durată. În orice caz, spune lăsaţi-o să se scurgă în apă principale care nu va scăpa după aceea. Şi aceasta poate fi văzută de la nivelul apei, în primăvara şi de la care apa va curge prea determinate.

tuburi scurte cu îmbunătăţiri funciare şi sa dovedit, am fost doar in trecere prin două linii paralele şi a încălcat ei.
Capăt al tubului o linie prin care curge apa au fost deja detectate literalmente pentru a finaliza instalarea de iaz, dar a fost gasita solutia mult mai târziu, numai în perioada de primăvară.

Cum pot recomanda şi Vasile, intrarea apei în tub am plecat, şi sa înecat în castel argila. Apoi, nivelul apei din iaz au început să crească în mod semnificativ.

Da, aşa că acum apa a crescut de peste marginile de standuri.
Tanya astfel el şi a vrut pentru a vedea complet complet,.

Îmbunătăţirea de lucrări, ar părea încă invizibil. Unele plante din jurul ei mult ca să aibă plantat arbuşti şi flori. Dar aici sunt unele plante cultivate în apă ele însele, cum ar fi airovidny Iris mlaştină sau doar de obligeană, se va vedea în cursul acestui an, atunci când se va înflori,

Kleyverok deja plantate pe o bancă şi ivku plângând-au dat vecinii noştri plantate pe deal, dar nu este sfârşitul, ci începutul creării sale, îmbunătăţirea şi decorare.

Deşi Vasile şi se nivelează movile de pământ în jurul lacului, încă va trebui să se alinieze în mână cu roabe şi lopeţi, anumite nereguli şi gropi.

Un total de 1.000 m3 de sol luate orice diferite, astfel încât adâncimea am părăsit centrul lacului 3-metra.A a fost rezultatul dimensiunea de 4,5 tese sub formă de picături.

Mai târziu, am aruncat sare departe galben, aducand-o afară din lac în care trăiesc şi bunici Tanya şi ea a luat cu succes rădăcină în el.

Apa este pură şi rece, de primăvară. Ne place foarte mult, este foarte frumos, dar va fi chiar mai bine. Şi poate ar fi de zbor şi a înota raţe sălbatice ...


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.