Experții prevăd o creștere a vânzărilor de panouri solare

/ Vizionări: 1990
Tag-uri:

солнечные батареи

 

Top 20 furnizori de module fotovoltaice pentru energie solară planifică în 2014 o  creștere a vânzărilor anuale de 30 %.

Conform totalurilor, cei mai importanți furnizori din China de module solare Trina Solar, Canadian Solar, ReneSola și Jinko Solar prezic o creștere agresivă de vânzări în timpul anului, cu limita superioară de 40%.

Top-20 de furnizori de module solare asigură două treimi din vânzări globale ale acestor produse și sunt cel mai bun indicator de creștere în industrie și a tendințelor de preț, - a menționat Ray Lian, analist superior la Solarbuzz . - Dacă vom presupune că cei mai importanți jucători de pe piață vor ajunge la creșterea vânzărilor proiectată, cererea pieței de consum din 2014 va atinge 50 GW.

Compania Yingli Green Energy de asemenea se așteaptă la cele mai mari vânzări în 2014 - cu o capacitate totală de 4,2 GW. Acest nivel al vânzărilor va duce la faptul că compania va conduce al treilea an la rând lista furnizorilor de soluții în energie solară.

Producătorii japonezi importanți de module fotovoltaice solare din siliciu Sharp Solar și Kyocera prognozează în acest an o creștere a vânzărilor de 15 %, situația reflectă poziția lor pe piața japoneză. Aceste companii ocupă o poziție de lider pe piața japoneză de soluții în energie solară.

 

Sursa

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137