ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Falsificarea totală a istoriei RusieiFalsificarea totală a istoriei Rusiei

 

 

Foarte des pe pagini din diferite reviste şi pe site-uri web pot fi găsite articole despre fapte, masive şi monstruoase după răspândire, de falsificare a istoriei Rusiei.

Probabil că aţi auzit despre operele astfel de istorici, cum ar fi A. Fomenko şi G. Nosovski. Anume aceşti istorici au pus la îndoială existenţa jugul tătaro-mongol şi sunt de părere că istoria bine-cunoscută a Rusiei Kievene este complet greşită.

Sunt motive să credem că ei au dreptate. Deoarece există un număr destul de mare de surse care demonstrează prea multe incoerenţe în manuale de istorie oficiale.

Şi noi ne vom convinge că istoria Rusiei a fost radical falsificată. Pentru a face aceasta, este necesar să vizităm oraşul Sankt-Petersburg şi să facem o plimbare pe Piaţa Palatului.

În primul rând, trebuie să ne amintim că toată Piaţa Palatului reprezintă un monument imens construit de către francmasoni, cunoscuţi sub numele de familie rusă Romanov. Pe această piaţă putem găsi multe simboluri de triumf al armelor romane: arme, soldaţii romani, simboluri de autoritate ale Imperiului Roman,  însemnele regalităţii, patricieni şi standarde, etc. Iar deasupra arcului  îl vedem pe Cezar însuşi, care intră pe un car în Rusia, pentru a face din slavi sclavi, impunându-le iobăgia şi distrugând adevărata istorie a popoarelor slave - chipurile, voi toţi întotdeauna aţi fost sălbatici şi barbari.

 

Falsificarea totală a istoriei Rusiei

 

Anume din acest motiv,  pe Piaţa Palatului veţi putea vedea semnele masonice abandonate, printre care putem găsi şi un triunghi bine-cunoscut cu ochiul atotvăzător.

Apare întrebarea: "De ce au avut nevoie de Rusia?". Acest lucru poate fi înţeles numai atunci când veţi ajunge la aşa-numită coloană Alexander. Ea reprezintă un cilindru de o greutate mai mult de 600 de tone. Evident, că acest cilindru nu este lucrarea oamenilor. Dar cum până la acest timp oamenii nu au observat acest lucru?

 

Falsificarea totală a istoriei Rusiei

 

Dacă vom recurge la sursele istorice, atunci vom înţelege că oraşul Sankt-Petersburg a fost construit la gura de vărsare a râului Neva deloc întâmplător. Faptul este că în acele locuri, în care civilizaţia a lăsat urme de zei pe această planetă, masonii au construit oraşe, în scopul de a ascunde aceste construcţii.

De exemplu, coloana de granit a fost deghizată într-un monument pentru a comemora victoria asupra lui Napoleon.

Nu mai puţin suspect par statuie de sfincşi, situate pe terasamentul râului Neva. Se pune întrebarea: "De unde acestea au apărut aici?".

 

Falsificarea totală a istoriei Rusiei

 

Unul din cele mai bune exemple ale mascării numeroaselor construcţii ale  civilizaţiei zeilor poate fi numită capitala moderna a Italiei - Roma. Aici, există un număr suficient de mare de construcţii care, chipurile,  au fost construite de romani, dar în realitate au o origine destul de diferită.

Astfel, putem acum evalua gradul de falsificare a istoriei, dacă originea coloanei mari a fost deghizată într-un monument în cinstea victoriei asupra lui Napoleon. Unde e, totuşi, adevărul, spre regret, absolut nicăieri în altă parte nu veţi afla adevărul.

Toate documentele din arhive sunt minuţios curăţate, şi operele artiştilor şi scriitorilor au trecut cenzura necesară. Istoricii moderni spun că primesc ordine. Acesta este adevărul amar!

 

 

Sursa: kartinamira.info

Sâmbătă, 03 septembrie 2011
Vizualizări: 3273

Citiţi de asemenea

Și Pascal, și Pușkin, și Lomonosov, și Mendeleev.Dar o oarecale Lenocika de șaptesprezece ani spune: "Mă cam îndoiesc că...
199
Rezultatele sînt uimitoare!Astăzi, adesea consumăm alimente dăunătoare, prelucrate, precum și numeroase băuturi dulci și...
335
Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
433
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
232