ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Fast-food este periculos chiar şi pentru şobolaniAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Fast-food împotriva nutriţie. În Cercetare Harkov Institutul de Biologie a avut loc un experiment unic - un an la şobolani hrăniţi cu alimente fast-food - chips-uri, biscuiti, hamburgeri si cartofi prajiti. Rezultatele şocat chiar şi cercetătorilor. Consecinţele utilizării de "cauciuc" produsele şi impactul lor asupra sănătăţii - în comentariile de experţi, medici, nutritionisti si "fast-fudomanov"

Un an în urmă, Vivariul Harkov Institutul de Biologie, a fost complet umplut cu celule de la şobolani. Prin Ordonanţa din Dnipropetrovsk om de afaceri, care doreşte să determine ştiinţific cum mananca fast-food afectează organismul, oamenii de stiinta Harkov realizat un experiment. Esenţa ei - pentru a pune şobolani pe o dieta de fast-food. Suta de animale au fost împărţite în trei grupuri. Hrănite prima dieta normala - terci de cereale, paine si cereale. În al doilea grup din meniul au fost hamburgeri si cartofi prajiti. Ceilalţi au primit chips-uri de zi cu zi şi biscuiţi. O lună mai târziu, soarecii care au mâncat o masă obişnuită, câştigat în greutate şi de a dezvolta în mod normal. Cel mai apropiat lor vecini, care au fost trataţi cu hamburgeri şi cartofi, întârziate în dezvoltarea cu 30 la sută, şi a suferit aproape şobolani din al treilea grup:

Anatoli Bozhkov, directorul Harkovskogo IGN biologie: "Aproape crescut nici şobolan, care stăteau la o hrănire constantă de chips-uri si biscuiti, ei le-au mâncat la început, este de câteva zile, atunci ei nu ar trebui să mănânce, ele au fost la zero de creştere, aproape viaţă şi de moarte - o stare critică pentru animale "

Experimentul a fost prelungit, iar altul pentru o lună transferate toate animalele într-un aliment natural. Experimentale, care a folosit de a consuma fast-food, încă nu ia in greutate. Aceste organisme ireversibil schimbat. Au crescut stouter, şi apoi, prin contrast, a crescut subţire. Funcţiilor unor organe interne, mai ales în ficat, s-au schimbat. Oamenii de stiinta cred ca rezultatele experimentului socant.

Anatoli Bozhkov, director de Harkovskogo IGN biologie: "Când ne-am dus la această alimentare şi se pare că totul este în regulă, am mancat, a crescut stouter, şi invers, vom începe să piardă în greutate, deoarece acestea nu au ingrediente destul şi o putere de lung duce la faptul că, dacă suntem prin anumită perioadă de timp pentru a realiza şi se trece la o dieta normala - atunci nu ne va salva acest lucru poate fi un proces ireversibil de corpul nostru "


fascinaţia întreaga lume cu fast-food ia avânt, şi să-l confrunte nu este capabil de orice oameni de ştiinţă de cercetare. În America, unde lupta împotriva malnutriţiei a fost mult timp o idee naţională. Experţii s-au dovedit - dragostea excesiv de alimente "în grabă" ar putea declanşa un atac de cord, cancer si chiar modifica ADN-ului. În ciuda totul, iubitorii de armata de fast-food este în creştere, şi din ce în ce duce la copii la adulţi aceste instituţii. Natalia Bondarenko, impreuna cu fiica ei Masha vine aici de multe ori nu, dar de bună voie. Mama mărturiseşte că alege acest tip fast-food în mod intenţionat, pentru că sigur ca produse:

Natalia Bondarenko: "Noi nu abuzul, în general, în ciuda faptului că acest tip fast-food ia totul în stare proaspătă, luam bucatile de pui, cafea, toate proaspete"

Alte "fastfudomani" foarte conştient de impactul negativ al astfel de putere, dar utilizarea regulă: dacă îl doriţi, puteţi:

Denis: "Toata lumea mananca ceea ce vrea când vrea să mănânce un hamburger - vă rog, în cazul în care salata vă rog, nimeni nu face acelaşi lucru"

Elena: "Stii, eu personal am negativ, iar copilul îi place, eu nu mănânc aceste produse, pentru că acum post, şi copilul doar o iubeşte toţi"

Nutritionist Natalia Khoroshevskaya spune că victimele de fast-food vede aproape zilnic. Potrivit ei, iubirea de fast-food - este un fel de dependenta, care nu este uşor pentru a scăpa de.

Natalia Khoroshevskaya, dietetician: "Când ne simţim acest lucru, nu cred că suntem conştienţi, suntem pe cale deapoi du-te la punctul de obicei pentru a cumpara alimente lor obişnuite, faptul că am sudoarea fruntii sale, pentru noi este descoperirea, atunci când doare stomacul, am greutate in regiunea epigastrica, avem balonare şi altceva medicii nu au putut sa determine Asta e atunci când vom avea rezultatul de preferinţele lor şi lenea lor "

Bună alimente nu înseamnă utile - este sloganul principal de suporteri de produse alimentare naturale. "Imi place" - întâmpinarea clienţilor fast food. Război între mananca "prea în grabă", iar produsele naturale continuă.

priroda.su

Joi, 06 august 2009
Vizualizări: 3133

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
226
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
415
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
296
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
421