ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

febra sa atins un vârf în joi 19/07Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Şi noi am fost obişnuiţi să căldură adormit. Iar zilele misto sunt încercarea de a face o noua viziune asupra vacanţă să plece, dar în timpul săptămânii, şeful minuni a performantelor noastre. Dar, marţi, pentru a înlocui "normale" zi de vara poate ajunge la căldură. Cel puţin previziuni meteorologice promisiunea 37 zile. Noaptea va fi mai uşor - 21 grade Celsius.

Suferă din cauza căldurii insuportabile avem toată săptămâna. Miercuri, în conformitate cu previziunile - 38-39. Joi 19.7, vârf săptămâni fierbinte - + 41!

Vineri, sambata si duminica temperatura va scădea, dar numai ajuns la 2-3 grade. Şi numai în următoarele luni 07.23, termometrul scade la 35 de mărci. Dar, până marţi, 24 iulie, "rece" la 27, şi la sfârşitul săptămânii temperatura va scadea cu 2-3 grade în fiecare zi. Joi 26.07, va fi un lung-asteptatul ploaie.

Apropo, pe timp de noapte în această săptămână va fi teribil nu mai uşor. Vineri noaptea este sub 34. Si toata saptamana, incepand de miercuri, termometrul la noapte va arăta cifrele in crestere, 23 - 25 grade Celsius.Analistii prezic o căldură sub 40 ° C în această săptămână, şi joi şi a făcut 41 de grade Celsius. În legătură cu această întrebare:

Anatoli SHENDRYA, constructor: - Nu îmi este frică de căldură, vom lucra acum în cameră sunt. Dar cei care sunt în aer liber ar trebui să fie îngrijoraţi.

Vitali Dani, o cântăreaţă: - Desigur, mi-era frică că anormal de mare de temperatură. Sper că, după toate greşit meteorologice. Nu este un lucru pozitiv - poate că în această iarnă va fi, geroase şi cu multă zăpadă.

Andrei Saenko, cameraman «NIT»: - În căldura foarte greu pentru a trage, am fost chinuit de dureri de cap. Dar dacă vă propuneţi să facă, acesta nu va îneca şi o căldură foarte puternică.

Peter Kara, agricultor care: - Am fost cel mai teamă că acest vyzhzhet de căldură de pe toate domeniile care nu au ars. Şi aşa ne aşteaptă recolte slabe şi a preţurilor ridicate.
Eugene Guzun, medic pediatru: - Datorita la căldură, copiii au fost mult mai probabil să mă îmbolnăvesc. Şi de recuperare este mai lung. Acest lucru nu poate perturba!

Alexandru Sevidov, antrenorul principal al FC Zimbru: - Home - locul de muncă. Jocuri pentru că nimeni nu din cauza căldurii nu va anula. Desigur, că vremea anormale pot afecta procesul de pregătire a clubului pentru a Cupei UEFA, dar trebuie să fim gata pentru orice!

Catherine Kaminski, redactor-televiziune «Play.md»: - deteriorare a situaţiei economice săraci deja. Da, şi starea de sănătate a persoanelor fizice poate afecta de caldura nu este cel mai bun mod.

Olga ZIDU, un vanzator de inghetata: - mi-e teamă de ploaie, ca inghetata, în vremea asta nu se întâmplă. Si in caldura pot face bani buni.

Chittael "KP": - Am fost doar la gândul de patruzeci de grade care acoperă panica. Eu, probabil, va părăsi niciodată casa! Altfel muri doar.

Marţi, 17 iulie 2007
Vizualizări: 3373

Citiţi de asemenea

Nadejda Mazurova, doctor în psihologie, despre influența desenelor animate asupra psihicului copiilorDe ce astăzi copiii...
135
Dacă nu ați auzit niciodată cuvîntul "Dolmen", atunci probabil că veți întreba: "Ce este aceasta?”Dolmenele sînt una d...
113
Natura a înzestrat cu o încredibilă longevitate baobabul african - se cunosc exemplare, a căror vîrstă este mai mare de ...
135
Știm cu toții că în Japonia sînt unele dintre cele mai avansate tehnologii din lume, dar japonezii au mers departe nu nu...
375