Fii tu propriul tău dentist! Îndepărtați cariile dentare, inflamația gingiilor și înălbiți-vă dinții cu această pastă de dinți naturală.

/ Vizionări: 1044

Будьте сами стоматологом! Вылечите кариес, десна и отбелите зубы с этой натуральной зубной пастой

O rețetă interesantă

Viața, în zilele noastre, a devenit prea rapidă. Într-un asemenea de stil de viață stresant, din ce în ce mai puțini oameni acordă o atenție corespunzătoare igienei orale.

5 proceduri benefice în fiecare dimineață
5 proceduri benefice în fiecare dimineață

Dimineața, întotdeauna ne grăbim să ajungem la birou cît mai repede, ceea ce, din păcate, reduce timpul de periere a dinților. Timpul redus, acordat pentru curățarea dinților, nu poate asigura o curățare corespunzătoare a dinților, ceea ce duce la urmări negative pentru sănătatea cavității bucale.

În plus, există multe paste de dinți care albesc dinții. Cu toate acestea, multe studii științifice demonstrează că aceste produse dăunează smalțul dinților.

Utilizarea constantă a produselor cu un nivel ridicat de substanțe chimice duce la sensibilitatea dinților și la afectarea gingiilor. Una dintre efectele secundare ale înălbirii dinților este aceea că poate provoca leziuni ale dinților.

Deci, acum este momentul să vă luați rămas bun de la produsele cosmetice și să treceți la ingrediente naturale.

Există componente naturale care fac dinții mai puternici și mai sănătoși. Fără efecte adverse. Iată o rețetă pentru albirea dinților naturali pe care o puteți folosi în mod regulat.

Rețetă pentru pastă de dinți naturală

De ce aveți nevoie:

Ulei de cocos - 1 lingură.

Praf de turmeric - 4-5 lingurițe.

Ulei de mentă - cîteva picături

Cum se prepară:

Luați un pahar mic de sticlă și puneți în el 1 lingură de ulei de cocos.

Adăugați 4-5 lingurițe de pulbere de curcuma și 5-6 picături de ulei de mentă.

Amestecați bine pentru a primi o pastă de dinți.

Aplicați pasta pe dinți, apoi folosiți o periuță de dinți.

Faceți acest lucru de două ori pe săptămînă pentru a obține dinți albi strălucitori.

Turmericul este foarte util pentru a reduce durerea de dinți, avînd proprietăți antibacteriene. Turmericul reduce iritarea gingiilor, precum și îmbolnăvirea cavității bucale.

Cele mai multe paste de dinți conțin fluor, care spală calciul din dinți.

Mulți oameni cu dinți problemați au descoperit proprietățile vindecătoare ale turmericului, deoarece acesta îndepărtează iritațiile.

Încearcați această pastă de dinți naturală pentru albirea dinților. Împărtășiți această rețetă cu prietenii și membrii familiei pentru a-i ajuta la menținerea sănătăți cavității bucale.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137