Florile de lângă iaz

/ Vizionări: 4516

Цветник у пруда

În apropierea iazului miroase a prospețime. Plantele acvatice, de obicei, nu au un miros puternic. Dar spectrul de arome ale plantelor de coastă este foarte divers - de la blânde la sălcii până la puternic dulce la rutișoare. Miros deosebit este cel de obligeană, ce crește în apele de mică adâncime. Frunzele sale, strivite, miroasă foarte frumos, și pe vremuri erau împrăștiiate pe podea în casă. Pe imagine vedeți cum arată o grădină de flori în luna iunie.

Pe desen cu cifre sunt indicate plantele: 1 - Salcia (Salix alba), 2 - Salcioara (Elaeagnus argentea), 3 - Rutișor (Thalictrum aquilegifolium), 4 - Obligeană(Acorus calamus), 5 - Valeriană ( Valeriana officinalis), 6 - Crinul de baltă (Butomus umbellatus), 7 - Crinul galben (Hemerocallis flava), 8 - Stânjenelul galben (Iris pseudacorus), 9 - Stânjenelul siberian (Iris sibirica), 10 - Bulbucul de munte (Trollius europaeus).

 

Цветник у пруда

Цветник у пруда


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137