ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Foc templului anticAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Ei bine, cum poate fi aceasta? În Peru, că nu constatare - că antice. În mod ironic, arheologii au săpat până la templu, unde oamenii o dată, probabil, adorat de foc, şi că - da - a fost biserica cea mai veche clădire cu ziduri pictate din America imediat. Şi face unele ciudat.

Mergând la zona Ventarron (Ventarrón), situat in 800 km de capitala peruan de Lima, Walter Alva ( Walter Alva Alva ) a fost ghidat, probabil, nu de mult entuziasm, astfel, roşind ca dobândă de obicei. După toate, este bine cunoscut faptul că acest loc, unde sub pământ acoperit cu un fel de antichitate, jefuit în mod repetat, iubitorii de antichitati khalyavnykh numeroase.

Cu toate acestea, Walter duc, tot acolo - el, la urma urmei, un arheolog profesionist. Alva chiar a participat la crearea de morminte muzeu din Peru ( Museo Tumbas Reales de Sipan ). Pe scurt, să însemne antichitati jefuite, precum şi alte ofense el nu te obişnuieşti.


Ruinele templului, capturat 10 noiembrie 2007 (foto de Reuters / Ignacio Alva).

Acest loc este interesant deoarece este departe de Sipan ( Sipan ) - centrul religios şi politic, care a înflorit în secolele I-VIII AD. Apropo, Sipan - aceasta este, de asemenea, deschiderea lui Walter, dar a făcut mult timp în urmă - în anii 1980.

In Ventarrone de aşteptat pentru a găsi un templu antic, ca parte a săpa "a fost deja făcut - aproximativ cincisprezece ani în urmă acolo de câteva ori deja frecventate de hoţi. Cu toate acestea, dacă meticulozitatea ei nu au avut suficient, sau dacă cineva a avut din fluxul de speriat, dar nimic special acolo, ei nu au putut găsi.

Că scara acelaşi că nu a găsit tâlhari. Acum, ei sunt probabil foarte surprins să afle că există o scară, deşi nu ar trebui să fie. Da ... (fotografie de Reuters / Ignacio Alva).
Că scara acelaşi, care nu a gasit tâlhari. Acum, ei sunt probabil foarte surprins să afle că există o scară, deşi nu ar trebui să fie. Da ... (fotografie de Reuters / Ignacio Alva).

Şi este clar - vechea cladire a iesit bine, destul de anormale.

Este construita din blocuri, care arata destul de simplu. Cu toate acestea, aspectul nu este primitivă. De altfel, este interesant ca pe un material de construcţie utilizate în sedimentele de râu, mai degrabă decât piatra sau lut caramida (mult mai familiare si mai potrivite pentru lacasurile de cult).

Scos din construcţii, arheologii au descoperit zidurile, care a marcat o imagine foarte expresiv. Un perete este vopsite în roşu şi alb, culori (de ce - încă necunoscut), dar pe de altă parte - cu atenţie a apărut dintr-un cerb prins în reţea.

Arheologii raport că este aici, şi a pictat un cerb prins în vânători net. Cât mai curând a face ca dintr-o - ne informează imediat (foto de Reuters / Ignacio Alva).
Arheologii raport că este aici, şi a pictat un cerb prins în vânători net. Cât mai curând a face ca dintr-o - ne informează imediat (foto de Reuters / Ignacio Alva).

Toate acestea într-adevăr arată impresionant, dar adevărat cadou a prezentat rezultatele datarea cu radiocarbon obiecte găsite în interiorul templului. După cum sa dovedit, a fost construit de peste două milenii înainte de Sipan, şi, prin urmare la vârsta de sanctuar - aproape patru mii de ani! Prin urmare, este una dintre cele mai vechi clădiri de pe teritoriul statului Peru, şi, desigur, - cele mai vechi picturi murale, atât în Nord şi în Europa de Sudzhnoy Americii.

Experţii au constatat că o dată în Peru a fost o societate dezvoltată de mai mult de 5000 ani în urmă. Cu toate acestea, miracolul Ventarrona pentru arhitectural şi artistic este foarte "avansat" pentru varsta lui.

Astfel de colorare arată destul de ciudat. Totusi, cele mai vechi picturi href= Foto Reuters / Ignacio Alva)." width=478 height=352>
Astfel de colorare a analizat foarte ciudat. Cu toate acestea,
cea mai veche pictura surprize chiar mai mult (foto Reuters / Ignacio Alva).

Prin modul în care, datorită Brigăzile Alva a reuşit să ajungă la altar, care a studiat, arheologii au ajuns la concluzia că templul a fost asociată cu un cult anumite de cult din foc.

Zonele în care există un sanctuar, prin asumarea de ştiinţă, a fost un loc al schimburilor culturale între locuitorii din zona de coastă şi în alte zone din Peru. Această concluzie a determinat constată de sacrificii în templul - schelete de papagali şi o maimuţă, care este posibil să fi fost adus din regiunile impadurite, departe de a Ventarrona.

În plus, au existat cochilii de moluste, care sunt toate de profit cumva de la coasta de Ecuador.

Suprafata de teren ocupate de templu, este de 2,5 mii de metri pătraţi. Apropo, o parte a cladirii este, practic, nu deteriorate tâlhari ghinion, dar un pic distruse de localnici care au auzit pietre ciudate pentru a construi case şi clădiri comerciale din apropiere. Aşa (foto de Reuters / Ignacio Alva).
Suprafata de teren ocupate de templu, este de 2,5 mii de metri pătraţi. Apropo, o parte a cladirii este, practic, nu deteriorate tâlhari ghinion, dar unele sunt distruse de localnici care au auzit pietre ciudate pentru a construi case şi clădiri comerciale din apropiere. Aşa (foto de Reuters / Ignacio Alva).

Una dintre cele mai anormale parte din templu - o scară. Potrivit Alva, acest element al ONU cladiri din acea vreme în acest domeniu. Trebuie remarcat, totuşi, că este foarte neobişnuit: hoţi care au încercat să intre în templu, în 1990, şi în 1992, respectiv, nu am putut găsi chiar, aşa că nu deteriora monumente de nepretuit.

Da, ca în cazul în care arhitecti antici ştiau că această caracteristică ciudat de salvare şi de construcţie, precum şi interiorul său ... Şi poate că este adevărat, ştii?Materialele furnizate de membrana revista Internet ( http://www.membrana.ru )

ABONAȚI-VĂ
Vineri, 15 mai 2009 9:12
Vizualizări: 2246

Citiţi de asemenea

Hipertensiunea și ateroscleroza sînt cele două cauze principale care duc la afectarea circulației cerebrale.Încălcarea...
0
Într-o școală din Moscova un băiat a încetat să meargă la lecții. Nu merge o săptămână, două... Leova nu avea telefon, i...
513
Aceste plante nu sînt greu de plantat în propria grădină și chiar acasă pe pervazul ferestrei, dar vor fi de neprețuit...
940
Timp de multe secole, mierea a fost renumită printre oameni pentru proprietățile sale vindecătoare. Același lucru se p...
531