ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Foşnet profetic pădureAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Foşnet PĂDURI profetic Din carte, Rusă Verbe Înteleptii - manualul de istorie Miho p. Shchetinina academician, doctor în ştiinţe pedagogice şi fondator al şcolii cu o metodă unică de formare, incomparabil mai eficientă pe existente.

Epoca de Aur, nu lăsat în urmă nici urme vizibile de material. Dar legendele despre el sunt păstrate în poveşti, legende, epopei, cantece. Şi dacă luaţi o privire mai atentă la ei, veţi putea găsi o mulţime de informaţii obiective despre această istorie foarte veche a planetei noastre. Despre acel moment, atunci când strămoşii noştri au fost înţelept şi pur.
Informatii despre aceste vremuri stravechi pot fi obţinute de oameni prietenosi, conserve capacitatea de a comunica cu păduri minunat sau marjele nete ale universului.
Din cele mai vechi timpuri, oameni care ştiu cum să se ocupe cu diferite grade Pădurilor profetice din Rusia numit bătrânii vizionar, şi numele respectat în satele de bătrâni sau persoane in varsta.
Toată lumea, să fie cinstit şi drept să-ţi trăieşti viaţa la limită de vârstă s-ar putea gasi acest cadou. Ascultaţi poveşti bătrâni din Epoca de Aur a Pamantului.


OLD spun.

În antichitate regat de aur pe pământ au fost persoane prezente invariabil om mai înţelept. Oamenii sunt sursa primară a avut posibilitatea de a comunica cu uşurinţă cu domenii curat - baza de date informaţii care umple întregul univers.
Acest univers de informaţii creat de Dumnezeu cel Mare. Hrăniţi de el şi de către oamenii înşişi, gândurile lor pură, este atât de ambiţios, care este capabil să răspundă la orice întrebare. Este discret. Răspunsul apare instantaneu în subconştient, la întrebarea pe care am fost în căutare de omul răspuns. Acei oameni nu au nevoie de o navă spaţială să zboare către alte planete, deoarece acestea ar putea, şi să vedeţi ce se întâmplă acest lucru pentru ei. Ei nu au nevoie de un televizor, telefon, în scris, pentru că informaţiile pe care le obţine de la cărţi, linii confruntă teren, ar putea fi imediat obţinute prin utilizarea alte oportunităţi.
Acei oameni nu au nevoie de industrie, magazine, farmacii, deoarece acestea ar putea, dacă este necesar, pentru a obţine toate cele mai bune instrumente, făcând doar o uşoară mişcare a mâinilor, deoarece ele exista in natura. Ei nu au nevoie în prezent de circulaţie căi de atac. Nu aveţi nevoie de utilaje si sisteme care produc hrană pentru toţi, şi aşa mai departe pentru ei acolo.
Ei au înţeles că schimbarea condiţiilor climatice pe o parcela de teren, de reinstalare a fost un semnal de altă parte, pământul dintâi putea odihni.
Ei au iubit, înţeles economiseşte spaţiu şi planeta noastră.
Oamenii au fost gânditori şi să înţeleagă scopul acesteia. Ei au crezut şi a vorbit cu limba trufanda Istotnom, un limbaj comun cu Domenii pure ale Universului. C ajutorul lui, ei au format un spaţiu de dragoste şi perfecţionarea planeta Pamant.
Ei nu au avut egal în univers. Pentru puritate de gândire de mai sus le-a fost doar Dumnezeu.


Ca apelul, astfel ecou.

Apoi le-au stabilit pe teritoriul Urali, Siberia, Volga, Niprul, Asia, europene actuale, Caucaz, India, Africa de Nord, America de Nord şi au trăit cu înţelepciune şi curat. Speranţa de viaţă a fost 350-800 de ani.
Aproximativ opt-zece mii de ani în urmă, după apariţia dintre Soare si Pamant un nou satelit de pe Luna, pe pământ brusc au început să apară cu handicap, a cărei relaţie cu minunat Les parţial sau complet rotunjite.
Faraon egiptean Menos, a semnat un contract cu umbra cu coada răul de pe Luna, vărsat pe pământ. Luna este răcit o cometa. Coada de foc ale unei comete fete mereu soare. Deoarece Luna, cometa răcire fete mereu stigmatul de pe Pamant, iar coada la soare. Cometele sunt recipiente închise, Lari, care a topit, reciclate şi curăţat toate gândurile întunecate ale universului, emise Telegramadiversificat fiinţe vii. Prin urmare, în mituri a noţiunii de curăţare duş, în flăcările iadului şi de pe Pământ în timpul dezastrelor aspectul cer un foc şarpe-coada unei comete.
Faraon egiptean Menos tranzacţionate Lenjerie Lata Virgine, destinate pentru întreaga omenire la autocraţia corona lunar. În discreţia faraonului sunt greu de testare pentru întreaga omenire, şi este foarte demonstrează clar înţelepciunea infailibil al universului. Toate gândurile întunecate care radiată în universul Umanitate încă de la începuturile sale pe Pamant, zeci de mii de oameni s-au întors să-l înapoi în imaginea vlaguiti lunar. Şi acolo a fost o de şase mii de acerbă, iarna rece a anului Mare a Soarelui.
În acest scurt timp pe o putere cosmică scara omenirii de dragoste prin care suferă de gheaţă lunar trebuie să se topească în gânduri proprii întuneric întors după mii de ani, pentru a le atrage în puritatea lumina si radiant găsite în Dawn alb-îmbrăcat de o nouă primăvară.


INIMĂ Danko.

Deoarece regele Menosa treptat în majoritatea pământenilor legătură cu pădure minunat şi începe scris istoria Pamantului. Pentru a salva principala sursă de adevăr, puţini oameni au încă aceste capacităţi, în principal, regi, prinţi, preoţi şi şefi de triburi, a luat o serie de măsuri diferite, crearea unui spasitelstva "institut" pentru descendenţii acestora.
În conformitate cu instrucţiunile lor construit structuri speciale din lespezi de piatră grea, piatra alba-combustibile. Interior a fost obţinut ca în cazul în care aparatul de fotografiat, o camera de măsurare cu privire la un an şi jumătate până la doi metri şi o înălţime de aproximativ doi metri, uneori mai mult, uneori mai puţin. Plăcile au fost plasate la un unghi de uşoară spre interior. Uneori, aceste celule sculptate din piatra monolit în munţi, sau ascuns sub movile pământ Completarea în câmp deschis.
Într-unul din peretii camerei, placa a fost facut gaura conic de aproximativ 30 de centimetri în diametru. Se închide krynnitsey, dop de piatra, dotate perfect.
În ele, în aceste celule, piatra de mormânt a pesterii si Kings stânga, nu şi-au pierdut capacitatea de a utiliza intelepciunea universului. Aceste morminte de piatra numite dolmene. În Dolmen lasat sa moara oameni care trăiesc. Şi neobişnuit de moartea lor a fost. Ei au mers la esenţa eternă. În scopul de a crea pentru posteritate o şansă de a restabili sursa primară de energie. Un bărbat în vârstă, de obicei una dintre cele mai mature din liderii sau şef de clan, simţind se apropie sfârşitul, el a cerut rudele sale, cei dragi, poporul său a pus în acest mormânt de piatră. Dacă oamenii îl considera vrednic, este permisă şi toate Rod urmat un dolmen.
Retrogradat la o masiva soba-capac. A fost o colibă de piatră, capacul închis. Omul este complet izolat de lumea exterioară. Ochii lui nu se vedea urechile lui auzit nimic. Această izolare completă, incapacitatea de a admite gândit chiar să se întoarcă, dar încă nu merge într-o altă lume, dezactivarea simţurile normale de vedere şi auz, a deschis posibilitatea
comuniunii depline cu mintea Space, de a interpreta multe dintre fenomene şi comportamentul oamenilor pe pământ. Şi, cel mai important, să transmită ulterior semnificative la urmaşi şi generaţiile lor ulterioare. Ilumina calea foc de cunoştinţe pentru generaţiile viitoare, a pierdut în teni.Oni fum gros se roage pentru noi pacatosii! Fuzionarea cu esenţa divină Wise Woods, s-au dus in uitare, lăsând
inima de ardere pentru oameni.
Oameni au supravieţuit faima acestor regi curajos, legenda Danko. "Şi deodată el a rupt mâinile la piept şi-a rupt din inima lui şi el a ridicat-l ridicat deasupra capului. Acesta a fost ardere ca strălucitoare ca soarele, şi mai luminoasă decât soarele, şi pădure întreagă a fost tăcut, torta sfinţit, acest mare dragoste pentru oameni, dar întunericul spulberat de Lumina este şi acolo, adânc în pădure, tremurând de frică, ea a cazut intr-o gura putred de mlaştină Dar oamenii, uimit., a început ca pietre ".


TRAVERSE Printesa.

Mai târziu, oamenii stiind bine pentru a ajunge la un mormânt de piatră, tras de plută (krynnitsu)aproape de o deschidere, şi a crezut că de consultanta cu gândurile aerisite de celulă. Duh de pricepere a fost mereu acolo. Supravieţuitori şi născut chiar câteva mii de ani, le pot abordare şi primi un răspuns la această întrebare pentru om.
Pentru acest om cu gânduri curate şi o minte matură nu este otrăvit de ură, otravă tutun şi alcool, suficient să se aşeze la Dolmen, rugaţi-vă, să reflecteze asupra veşnică, pune o întrebare. Uneori răspunsul vine imediat, uneori, mai târziu, dar întotdeauna vine, pentru că aceste facilităţi şi la îngropat în puterea de asceţi sfânt al landului rus, servesc receptor consistent. Prin ei, cea mai uşoară de a comunica cu păduri minunat.
Uneori, foarte, foarte rare în dolmene, pentru a păstra cunoştinţele lor pentru generaţiile viitoare, femeilor li sa permis să plece. Ele sunt viaţa lui, a plecat pentru noi.
Prin urmare, legende supravieţuitor a poporului odihna Zlatogorki, femeie uriaşă, Dazhboga prima sotie suit în viaţă în mod voluntar într-un mormânt de piatră. Poveştile printesa de dormit.
dolmenele Multe jefuite în timpul nostru. Oamenii nu inteleg scopul lor adevarat. Nu stiu despre posibilitatea de comunicare cu ajutorul lor, cu înţelepciunea universului. Oamenii nu stiu ce fac.
Dispărut în mod eternitate nu poate avea niciodată materializa în ceva tangibil.
Ei au totdeauna a fuzionat cu coroana Wise Padure.
Sacrifica o eternitate de dragul de a descendenţilor lor, cunoştinţele şi capacităţile lor nu au fost populare. Aceasta este cea mai mare durere şi suferinţă lor. Provocarea noastră să vă coleg, înlătura pentru totdeauna această durere şi tristeţe, trăi până la aşteptările noastre.

Amintiţi-vă - au dat inima mea pentru fiecare dintre noi, astfel încât incendiul sa ilumineze noastre
în modul de întunericul de neînţelegere din trecut şi prezent în viitorul solare.


Mă înclin să SĂ împăraţii pămîntului de la descendenţi.

Ştim că tu, draga coleg, love'll lui să fie în măsură să trezească cunoştinţele ascunse ale tuturor latente pentru totdeauna regi şi regine din landul ruse.
În rugăciune secrete pentru noi, păcătoşii, cota lor de a face schimb pentru totdeauna.


Dolmene.

dolmenele descris, format dintr-o piatra alba-combustibile, conservate la sfinţit şi slăvit de popor insula Buyan, domenii largi ruse în cadrul movile în peşterile muntele sfânt al Olympus.
oameni buni şi ne-a determinat dolmenele ar trebui să indice noi acum acestea nu sunt greu de găsit, doar marginile de campanie nativ.

Insulele Buyanov:
: 1. Insula de pe Lacul Vera Turgojak în regiunea Chelyabinsk;
2. Insulele Solovetsky;
3. Insulele din Lacul Baikal.
Există multe alte insule, dar până când le-am ascuns.

Sub capetele de înmormântare:
: 1. Valea de movile funerare regale la Arkaim;
2. Piatra de morminte Pridneprovya;
3. piramidele egiptene.
Şi îngroparea multe alte dintre aceste regii mare ascuns.

În peşterile de munte din Olimp pentru:
: 1. Ural (Ripeyskih) Hills (un cartier Satka, Gură de Aur, TIC);
2. munţii Caucaz (lângă Gelenzhik, Tuapse, Novorosiyskogo, Sochi);
3. Munţii Altai;
4. munţii Himalaia.
Cu privire la aceste culmi muntoase în tăcere veşnică a pesteri, uita-te pentru tine dolmenele îndrăzneţi.

Toate dolmenele Sunteţi întrebă cu sârguinţă, şi cu o cauză provin de la ele:
"Cum putem salva Mamei Pamant?".
Dolmen - este doar una dintre multele forme de spasitelstva instituţie creată în sfinţii Vechiului pentru transferul de cunoştinţe secrete pentru a descendenţilor lor.
O formă diferită de spasitelstva este ustopredanie. Cu Lumina si Lumina varsat pe teritoriul Rusiei rândul pelerinilor, profetic Bojana, Abd Mazur, jucaus, cazaci, Muzica, Ofen, bufoni - din gură în gură, transferând o oră, spirit de comori de cunoştinţe de rudenie.
Pe alte căi - drumuri vei sti ispiv la sfârşitul şi realizarea verbe. Gândiţi-vă. Gândiţi-vă. Gândiţi-vă.
Departe, departe, în Siberia de la distanţă, care trăiesc vărul Vasilisa Wise - Nastya, ştia alte moduri, ea şi-au spus, încercaţi să aud despre ei.
Gândiţi-vă. Gândiţi-vă. Gândiţi-vă.
ABONAȚI-VĂ
Luni, 15 ianuarie 2007 11:32
Vizualizări: 3549

Citiţi de asemenea

Ești sigur că vei primi ajutor la timp? Dezastrele climatice au loc din ce în ce mai des, dar nimănui nu-i pasă de oamen...
65
  Agricultura arabilă în zilele noastre cedează agriculturii organice. Dar problema constă în faptul că sunt f...
9202
Orașul Strășeni este unul din municipiile din țară care se confruntă cu lipsa unei stații de epurare.Potrivit Fundației ...
230
Uneori, în loc de îngrășăminte și pesticide, puteți folosi cele mai obișnuite produse, cum ar fi sarea, zahărul, ustur...
9986