ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

fructe cu coajă de săpun în loc de detergentAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Una dintre opţiuni pentru a înlocui praf - fructe cu coajă de săpun.

Impresii din aceste nuci este foarte frumos. Condiţii de viaţă o boabă - săpun.
In viata, aceste bile de săpun au un avantaj real. Ele sunt substitui perfect pentru detergent de rufe, şi nu doar de praf, dar aproape orice detergent. Aceasta este o legumă, complet natural si naturale "sapun". Prin urmare, spălaţi-le sau spală părul foarte frumos să ştie, că râurile vor curge nici chimie, şi este acoperită de o erupţie pe piele alergice. Pe scurt, acest ecologice spalatorie moderna se transformă! Pe langa hainele sunt bine spălate, devine moale.

Acesta poate fi, de asemenea, utilizat ca un medicament pentru alergii şi diverse boli de piele. Saponine, care saturate nuci, nu numai de bine se dizolva grăsime, dar au, de asemenea proprietati antibacteriene. Deci, ştergîndu-şi nuci, nu puteţi face griji de dezinfectare. Lenjerie de corp după spălare va mirosi complet neutru, doar curat, plăcut cele sensibile la oameni.

Pe scurt, este de fructe cu coajă, se spală, nu numai, şi baie, ferestre de spălare, precum şi de a face, în general, nimic din ce-ti imaginatia.

Iată câteva informaţii despre acest miracol, care sterge aproape toate populaţia din India, deoarece au un mijloc natural de creştere în curte, gradini si strazi.

piuliţă săpun indian, numit la domiciliu SoapNut (sapun - sapun, nuci - o piuliţă) sau SoapBerry (boabe săpun) - un detergent de legume. Hipoalergenic şi de mediu. Fructe de copac săpun indian conţin agenţi de spumare naturale - saponine, care sunt complet descompuse în mediul înconjurător, astfel încât săpunul nuci din India - un înlocuitor naturale de sapun, detergent, detergenţi, şampoane sintetice. Proprietate caracteristică a saponina - abilitatea de a da, la fel ca mylam spumare uşor soluţii coloidale.

Mulţi oameni caută-alergene detergent hipoglicemie, dar de ce să utilizeze toate aceeasi chimie, deşi "neobişnuit"? înlocuirea hipoalergenic praful de spălat - Cel mai bun săpun nuci, care sunt ideale pentru spălarea lui lucrurile copiilor, nu provoca alergii, iritaţii ale pielii. Folosiţi-le ca un mijloc de insecticid, precum şi tratamentul a diverse boli.

Deşi sunt numite "piuliţă indian", "piuliţă săpun indian", în fapt ele sunt în creştere nu numai în India. fructe cu coajă de săpun poate creşte în India şi Nepal, şi Pakistan, şi într-o altă ţară cu un climat adecvat. Calitatea de săpun piuliţă nu depinde de creştere economică a ţării, dar varietatea şi condiţiile de colectare şi depozitare.

Varietăţile cele mai frecvente: Sapindus Mukorossi, Sapindus Trifoliatus, Sapindus Laurifolius. Soiuri Sapindus Mukorossi considerate cele mai bune pentru spălare, se mai procentul de saponine şi agenţi de înmuiere.

Avantajele utilizării nuci săpun pentru spălat:

* 100 ekostirka%. detergent de legume, spala bine si care economisesc.
* Instrument Clătirea nu este necesară, deoarece masina de spalat are un miros neutru şi după spălare placut moale.
* Lenjerie de culoare pentru o lungă perioadă de timp îşi păstrează culoarea originală

Ca mijloc de subzistenţă, acesta poate fi utilizat şi a persoanelor care, din motive de sănătate nu pot folosi produse chimice.

Leziuni detergenţi cunoscute de toţi, atât de nuci pentru a compara cu pulbere nu are practic nici un sens. Este diferit lucrurile prea. Toate cum ai compara un măr cu o crenguta in vila si o sticla de bautura de la bar sintetice.

Dar puteţi încerca în continuare să spun despre particularităţile de nuci săpun de rufe.

În contrast cu detergent fructe cu coajă de săpun convenţionale uşor spume. Cu toate acestea, deoarece saponina este uşor solubil în apă, au obţinut un efect de spălare excelent. Despreşterge personal bumbac, lana, matase, lenjerie de pat şi alte ţesături. Saponina la temperaturi ridicate, iese in evidenta din nuci este mult mai rapid decât la scăzut. Deci, dacă se spală la 30 ° C, nuci poate fi folosit de mai multe ori.

Nuci au o aroma placuta de fructe uscate. După tot, ei s-au uscat, noi le numim de obicei cu coajă lemnoasă, dar, de fapt fructul arborelui de fructe de padure sunt ordinare de săpun cu un os interior. Dacă puneţi un os, poţi să creşti soapberry dumneavoastră. Gustul acestor fructe este mai bine să nu încercaţi, ele sunt foarte pyrogalus amare din cauza continutului foarte ridicat de saponine.
Sursa: rassvet.dn.ua o condiţie prealabilă pentru h.ua

Joi, 19 noiembrie 2009
Vizualizări: 5940

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
301
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
467
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
347
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
466