ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Fugața vacă, găsită în pădurea sălbatică după un an, însoțită de prieteni neobișnuiți (+Video)

Se întâmplă și astfel de lucruri!

De obicei, când un animal dispare de la fermă, este posibil să-l pierzi pentru totdeauna. Mai ales dacă ferma este în mijlocul unei păduri sălbatice. Dar această poveste neobișnuită, pe care o va povesti Lemurov.net, arată că întotdeauna există o șansă de a-ți recupera prietenul cu patru picioare. Chiar și după un an întreg.

Vaca numită Bonnie, care avea doar patru luni, a fugit de la o licitație, unde i se căuta un nou cămin. A reușit să sară din țarc și să se grăbească atât de repede spre pădure, încât stăpânii ei nu au putut face nimic.


Fuga disperată a lui Bonnie a avut loc vara, așa că primele luni să se hrănească, evitând orice oameni, i-a fost ușor. Dar până toamna, așa cum toți credeau, fie lupii o vor mânca, fie ea pur și simplu se va întoarce la oameni singură.

Aceasta nu s-a întâmplat. Localnicii continuau să o vadă pe vaca rebelă, dar ea tot timpul fugea de ei în pădurea deja familiară pentru ea. Astfel, Bonnie a devenit o adevărată legendă locală. Pentru ea, chiar și camere de supraveghere au fost instalate în pădure. Oamenii voiau foarte mult să înțeleagă cum reușea animalul să supraviețuiască în sălbăticie.

Atunci când nu reușea să-și procure hrana singură, vaca mergea la ferme și căuta mâncare acolo. Oamenii o tratau cu indulgență pe această celebritate locală, îi ofereau gustări și ea pleca înapoi în pădure cu o privire independentă. Cum reușea să supraviețuiască?

Totul a devenit clar datorită camerelor de supraveghere video, care au fost instalate pentru a monitoriza vaca rebelă. Se pare că s-a alăturat unei turme de cerbi. Aceștia, dintr-un motiv oarecare, au început să o considere pe Bonnie ca pe una din ei. Astfel că ea împreună cu prietenii săi încă trăiesc undeva în pădurile olandeze.

ABONAȚI-VĂ
Joi, 14 martie 2024 15:00
Vizualizări: 324

Citiţi de asemenea

Mediul înconjurător poluat, lipsa activităților fizice, situațiile de stres permanent, provocate de evenimentele care au...
61
Sezonul estival a început anul acesta mai devreme datorită primăverii neobișnuit de calde. Toate destinațiile de vacanță...
126
Mass-media, „canalele de divertisment”, blogurile imorale și stupide distrug oamenii spiritual, transformându-i treptat ...
93
Acesta este un loc uimitor, unde formele ciudate ale stâncilor stârnesc imaginația cercetătorilor. Cubul are o înălțime ...
75