Fulgii de ovăz în alt mod! Un fel de mîncare care va înfrumuseța cea mai tristă dimineață
Cu siguranță încă nu ați încercat acest terci din fulgi de ovăz!
Se pare că fulgii de ovăz este un produs foarte universal: puteți face din ei nu numai terci obișnuit, ci și bastonașe delicioase pentru o gustare rapidă și chiar o checuri. Aș dori să atrag o atenție deosebită la ultimul fel de mîncare.
Un chec pufos din ovăz vă va diversifica micul dejun. În el puteți adăuga orice boabe congelate, dar cu vișine checul se primește deosebit de parfumat.
Ingrediente:
Fulgi de ovăz - 12 linguri.
Apă - 1,5 pahare
Ou - 1 buc.
Vișine - 50 gr
Nuci - după gust
Scorțișoară - după gust
Zahăr - 3 linguri.
Măr — 1 buc.
Mod de preparare:
Turnați apă clocotită peste fulgi și lăsați la umflat 5 minute.
Adăugați mărul tăiat cubulețe, cireșele, zahărul și oul și amestecați bine.
Puneți aluatul de ovăz într-un vas de copt uns cu unt, presărați cu scorțișoară și nuci măcinate.
Coaceți 30 de minute la o temperature de 180 de grade.
Turnați o ceașcă de cafea aromată și începeți ziua delicios! Și împărtășiți rețeta pentru un mic dejun minunat cu prietenii!