ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Gânduri de copiiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Gânduri de copii Şi copiii noştri sunt bine în măsură să visul unei magice şi de necrezut, la fel ca toţi copiii de toate vârstele. Doar asculta ceea ce au spus ei, ca răspuns la acest lucru: "Imaginaţi-vă că sunteţi - basm. Sau de Moş Crăciun. Ai dat deja toţi prietenii mei şi familia toate că au vrut să cumpere. Şi acum, v-aţi luat stânga este o dorinţă magie. Puteţi aduce fericirea de a le cineva - mama, tata, prieten, sau întreaga omenire. Gândiţi-vă la această dorinţă.

Anna Sivkova, 10 de ani: - Mi-ar fi donat toţi oamenii doresc acest lucru, pentru a vedea dacă aplauda de trei ori în mâinile sale, sub copac a avut o astfel de jucărie, că, începând cu totul a devenit distractiv şi să se bucure.

Ala Kislitsyna, 8 ani: - Ar fi frumos la toate covoarele din casele de oţel de la iarba verde. Ai mers pe jos în timpul iernii - deci tickled şi mulţumit. Imaginati-va un fluture pentru a zbura in jurul casei - de culoare astfel. Persoane ajunge - şi aveţi un model pe peretele de fluturi. Şi totuşi, de fiecare dată unul nou! Si a fost seara ar fi greierii chattered la somn. Din aceasta, totul va fi bine. Acesta este un miracol.

Masha Rushelyuk, 11 ani: - Vreau întreaga ţară a fost presărată flori, şi maşini nu au fost pe benzină şi gaz. Pentru toţi cei care doreau să plece acasă, sa dovedit a fi acolo imediat.

Lida, 5 ani: - Să toţi copiii din Rusia va fi o astfel de pom de Crăciun, care, în loc de bile cresc portocale, banane si mere. Pepeni şi mai mult ...

Vania, 5 ani: - Eu vă dau tot în lume în fiecare noapte, pline de culoare şi vise luminoase. Lasă-i să fie fericiţi şi pe timp de noapte, de asemenea, să se întindă nu a fost rău să plec.

Ravil, 8 ani: - Ei bine, mi-ar fi creat un astfel de miracol pentru persoanele foame ar putea avea produse alimentare direct de la publicitate. Aici este: nu exista nimic in frigider - a întins mâna în publicitate şi a luat ceea ce le face publicitate. Dar este doar cei care sunt foarte foame. Să-i duc în gropile de gunoi nu sunt căutate.

Naila, 9 ani: - Mi-ar fi făcut acest lucru cu prietenii mei aveau, fiecare, propria bucata de cer cu stele.

Zina, 6 ani: - Dacă am fost o zână, mi-ar fi dat bunica mea un covor-plan - la fel ca în desen animat, dar apoi ea a fost greu să meargă, şi ea a zburat.

Lena, 12 ani: - Mi-ar fi peste tot în lume a abolit bani - deoarece acestea sunt mult prea probleme din lume este, şi ar fi, mai multe persoane s-ar fi gândit la ele, nu despre lucruri.

Marina Rukosueva, 11 ani: - Pentru toţi oamenii fără adăpost, iar animalele au fost autorizate de start, şi au trăit o griji şi bogat, şi că toţi oamenii, animalele, păsările au fost fericiţi.

Karen, 5 ani: - să-l fi de la Pământ la Lună pod. Din curcubeu, de exemplu. Şi ne-ar merge pe ea nu ar fi eşuat

Edick, 8 ani: - Să presupunem că am dat toată lumea darul de transformare. Totul ar fi pornit tot timpul - la păsări, de exemplu, sau la animale.

Albina, 7 ani: - Ei bine, fac astfel încât, în nisipuri va trăi hamsteri. Şi în baie - castor. Şi copiii l-ar fi spălat şi periată dintii mei. În general, lasa animalele sunt mai mari, ele sunt pufoase si moi. Ador pisicile si le-ar face-o ţară separată pufos. Şi toţi erau fericiţi să fie acolo

Andrew 6 ani: - Vreau sa nu ne mecanism a fost necesar. El a vrut să plece departe - p-ori! - Şi la faţa locului.

Vera, 12 ani: - Mi-ar fi făcut, astfel încât toate mantouri de blană şi pălării înapoi transformat în fiare, şi a trăit, şi apoi mă simt foarte rău pentru ei că sunt ucişi şi piei sunt. Aţi dori daca ar fi dezbrăcat pielii şi a permis pentru a decora?

Chiril, 8 ani: - Trebuie să ne oras complet nou. Nu va fi o foarte curate, şi peste tot ascensoare de paşi, ca şi în metrou ... uitat numele ... Totuşi, nu va fi imens si frumos copaci. Totul va fi de cristal clar şi întotdeauna lumina, chiar atunci când este întuneric. Chiar piscine peste tot, tobogane cu apă, fântâni, mai mult. Nu exista masini - toate zbura de pe aripi. Şi casa fara colturi pentru copii nimeni, în colţul din care nu a fost. ÎnNu asa ca am dat tot oraşul. Şi acolo era primar.

Igor, 12 ani: - Mi-ar fi făcut-o, astfel încât oamenii dau seama cât de prost să-şi alunge lucruri care încă nu le poate face fericit, s-ar fi uitat în jur şi a realizat că viaţa - care este fericirea. Şi ne-am schimbat pentru orice tam-tam.

Dasha Romanova, 11 ani: - Pentru nu au existat războaie, nici hoţii, astfel încât ţara noastră (şi, mai ales in orasul nostru) sunt curate.

Mitya, 5 ani: - Vreau să unchiul lui Dumnezeu a coborât pe pământ.

Galia Kudryashov, 11 ani: - Vreau ca nici un război şi oamenii nu sunt de foame şi că toţi erau fericiţi şi veselă.

Lesch, 11 ani: - Bun şi la toate mamele sa reîntors în Rusia din punct de copii militare, şi care fiii lui a murit, asa ca s-au sculat. Şi pentru mame în inimile de speranţă a murit.

Alexander Popov, 11 ani: - Pentru mame, taţi, rude, prieteni nu mor, astfel încât toată lumea ar fi casa, familie, fericire, şi totul să fie cinstit.

Victor, 7 ani: - Să toate animalele ştiu să vorbească, dacă au ceva doare, şi să Jack nostru nu a fost plâns. Şi astfel, el a devenit din nou un tânăr, nu vechi.

Larisa Ivanova, 11 ani: - Acordarea de toate prietenele mele si prietenii ... şi, în general, toţi oamenii ... baghetă magică. Apoi, acestea ar putea îndeplini toate dorinţele şi ar fi fericit.

Costich, 7 ani: - Vreau ca toată lumea a fost magic, şi toate au dat fiecare magice alte daruri, iar acum prezintă ordinare şi nu magie. Apoi, lumea se va schimba toate înjurăturile opri, deoarece toti avem totul, si apoi vine fericirea.


Articolul original poate fi găsit la: http://www.komok.ru/statyi/85-00/potomki.html
Vineri, 09 februarie 2007
Vizualizări: 3730

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Atunci când procesul de producție este organizat corespunzător, fiind bazat pe echipamente și materii prime de calitate,...
10
Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
84
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
267
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
58