ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Găsiţi de oameni de ştiinţă başkiră contrazice noţiunile tradiţionale ale istoriei umaneAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

/ Articles/30aug07_plita/p1.jpg Găsiţi de oameni de ştiinţă başkiră contrazice noţiunile tradiţionale ale istoriei umane. Pe lespede de piatră, a căror vârstă, aproximativ 120 de milioane de ani, harta de relief din regiunea Ural.

Poate parea incredibil. Oamenii de stiinta de la Universitatea de Stat Bashkir au descoperit dovezi incontestabile ale o foarte dezvoltată civilizatiei antice.

Acestea sunt găsite în 1999, o uriaşă lespede de piatra cu zona imaginii, efectuate de un mod necunoscut. Aceasta este o harta de relief reale. Aproximativ, nu există un război.

Harta cuprinde lucrări de inginerie civilă: un sistem de canale cu o lungime de 12.000 km, Baraje, baraje puternic. Nu departe de canale, în formă de diamant zona, a cărei destinaţie este neclară.

Există o hartă şi etichete. Multe inscripţii. La prima crezut că acest lucru a fost veche limba chineză. Sa dovedit acolo. Mărcile efectuate pe-silabice limba hieroglifice de origine necunoscută, citirea nu este dispusă să acorde ...

"Cele mai multe am invatat, mai bine am înţeles că nu stiu nimic" - doctor in stiinte fizice-matematice, profesor la Universitatea de Stat din Bashkir, Alexandru Chuvyrov.

Este Chuvyrov a facut o descoperire senzationala. În 1995, profesor şi student absolvent sale din China Huan Hun a decis să studieze posibilitatea de relocare a popoarelor din vechea China către teritoriul în Siberia si Urali.

Într-o expediţie în Başchiriei, au găsit mai multe sculpturi in piatra făcut în limba chineză veche, care a confirmat ipoteza de migranţi chinezi.

Au fost citite. Acestea conţineau în principal, informaţii despre negocieri comerciale, căsătorie şi înregistrarea moarte. Cu toate acestea, în procesul de cercetare ştiinţifică în arhivele Ufa guvernator-general, a găsit o notă datată din secolul al XVIII-lea.

Ei au spus vreo două sute de dale de piatră albi, care sunt neobişnuite presupune că în apropiere de satul Chandar zona Nurimanovskogo. Ideea că aceste panouri pot fi legate de colonişti chinezi.

Alexandru Chuvyrov găsite în arhive, de asemenea, menţionăm că în secolele XVII-XVIII, expeditii de oameni de ştiinţă rus, care a investigat Ural, regiune care au studiat 200 dale de culoare albă, cu semne şi modele, precum şi în începutul secolului al XX, arheologul A. Schmidt, de asemenea, observate în Başchiriei unele plăci de culoare albă.

Acest lucru a determinat oamenii de stiinta pentru a porni căutarea. In 1998, a format o echipă de elevii săi, Chuvyrov a plecat la lucru. El a angajat un elicopter, expeditia locuri overflew prima urmau sa fie placa.

Dar, în ciuda tuturor eforturilor, în consiliul de vechi, apoi a eşuat. Exasperat, Chuvyrov chiar crezut că existenţa din lespezi de piatră - doar o frumoasă legendă.

Succesul a venit pe neaşteptate. În timpul uneia dintre vizitele sale în satul Chandar, la Chuvyrovu abordat fostul presedinte al consiliului agricole locale, Vladimir Krainov, tatăl lui în casa ei, care, întâmplător, a rămas arheolog Schmidt:

- Apoi bord unele sunt căutaţi? Am o lespede ciudat în curte minciuni.

"La început, nu am luat în serios aceste informaţii, - spune Chuvyrov - dar, cu toate acestea, a decis să te duci sa vezi. Îmi amintesc în mod clar această zi - 21-7-1999. Sub pridvorul casei pune o farfurie, şi a suferit unele destramă. Obţineţi acest placă noi doi nu au fost în mod evident în vigoare, precum şi am fugit pentru a vă ajuta în Ufa.

O săptămână în activitatea Chandar început. Scos placa, căutările au fost accident vascular cerebral cu dimensiuni: Inaltime - 148 cm, latime - 106, grosime - 16. Greutatea a fost nu mai puţin de o tona.

Maestru al casei de modă pentru mai multe ore de la role speciale de lemn, careplacă ryh şi laminate din groapă. Găsi a fost numit "Dashka de piatră, în onoarea născut cu o zi înainte Alexandru nepoata Chuvyrova şi transportate la universitate pentru cercetare.

Eliminat din teren şi ... nu cred că ochii lor. "La prima vedere, - spune Chuvyrov - am dat seama că acest lucru nu este doar o bucată de piatră, ci o hartă reală, şi în afară, nu este simplu, dar de volum. Da, ai vedea-o tine ...


http://www.1-sovetnik.com/

Joi, 30 august 2007
Vizualizări: 4755

Citiţi de asemenea

Și Pascal, și Pușkin, și Lomonosov, și Mendeleev.Dar o oarecale Lenocika de șaptesprezece ani spune: "Mă cam îndoiesc că...
191
Rezultatele sînt uimitoare!Astăzi, adesea consumăm alimente dăunătoare, prelucrate, precum și numeroase băuturi dulci și...
324
Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
423
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
229