ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Gelul antibacterian la preț dublu. Comercianții nerușinați au ieșit la vînat (FOTO)

Bișnițarii de rea credință se folosesc de panica din societate și au început să vîndă gelul antiseptic produs de Viorica Cosmetic la preț dublu.

Anunțuri cu vînzarea gelului au apărut pe mai multe platforme de socializare. Astfel, dacă un gel de 200 ml la compania de cosmedice costă 38 de lei, la ”businessmanii moldoveni” acesta costă dublu - 72 de lei.

Антибактериальный гель по двойной цене! Бессовестные торговцы вышли на охоту (ФОТО)

Potrivit Lilianei Tatarciuc, șef secție PR și Reclamă la ”Viorica-Cosmetic”, compania urmează să se adreseze organelor competente pentru ca bișnițarii hapsîni să fie pedepsiți.

”Din cauza comercianților de rea voință are de suferit imaginea companiei noastre. În situația dificilă legată de epidemia de COVID-19 fabrica Viorica-Cosmetic a depus toate eforturile să-și mobilizeze personalul, să mărească capacitatea de producere și să elaboreze un sistem de preluare si livrare de comenzi de produse antibacteriene în timp util. Am ignorat diverse acuzații și am continuat procesul de produecere în regim alert.

Nu am făcut speculă și nu am mărit prețurile la aceste produse care astazi sînt de necesitate aproape vitală. ‼️ Însă nu putem să ignorăm faptul că cei care ne-au trecut pragul și au cumpărat cantități exorbitante de geluri dezinfectante au apărut pe diverse platforme de vînzări online cu gelurile antibacterie marca COSMEPLANT pe care acum le vînd cu prețuri aproape triplate. Pentru comparație, în magazinele Viorica gelurile de 200 ml se vînd cu 38 lei, iar cele de 500 ml –85 lei ‼️ Ne întristează faptul că în acest impas național vendorii fără scrupule profită de cererea mare la aceste produse. Oportuniștii și speculatorii trebuie să fie cunoscuți și penalizați în contextul legii”, a spus Liliana.

Антибактериальный гель по двойной цене! Бессовестные торговцы вышли на охоту (ФОТО)

Viorica Cosmetic îndeamnă oamenii să cumpere doar de la distribuitorii oficiali ai fabricii. De menționat, că în prezent, toate comenzile sînt preluate telefonic de echipa call centru Linia verde.

022 836 237

022 836 257

022 836 238

022 836 242

Prețurile au rămas neschimbate!

150 ml – 35 lei

200 ml – 38 lei

500 ml – 85 lei

Livrarea se execută în 5 zile lucrătoare. Comenzile se prelucrează în ordine cronologică. Mizăm pe susținerea și înțelegerea dvs.

Антибактериальный гель по двойной цене! Бессовестные торговцы вышли на охоту (ФОТО)

Vineri, 20 martie 2020
Vizualizări: 131

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
322
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
185
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
296
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
123