ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Golden harpă celticăAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Din nou, opriţi într-o uluire, a auzit sunete misterioase de harpă celtică. Nascut stare de armonie, echilibru, ca şi cum de a se înghesui şi forfotă te-a lovit brusc Lake Forest net.

harpă celtică - un instrument este foarte veche. La fel de vechi ca însăşi tradiţia celtică. Aceasta este o harpă mică, care are curbe cu graţie şi cadru, şi tabăra. În contrast cu harpă orchestrale clasice, care este jucat cu degetele, unghiile juca la Celtic.

Pentru a intelege cum sa intamplat, ne întoarcem spre mitologia celtică şi istorie. Golden Harp este atribut al lui Dumnezeu celtic Dagda, care, jucând pe ea, a provocat sezoane. Celtii spun că harpa este capabil de a publica trei melodii sacre. Prima melodie - o melodie de tristeţe şi de emoţie. Al doilea - de somn provoacă: atunci când asculta la ea, sufletul este umplut cu o stare de calm, şi vă sunt scufundate într-un somn de vindecare. Harpa Melodia a treia - o melodie de bucurie şi întoarcerea din primăvara anului.


Harpă a servit ca o punte între pământ şi cer. Se pare trezit amintiri din altă lume - "pacea mondiala", "loc sigur". Eroilor Edda vrut să fie înmormântat alături de harpă, pentru a uşura drumul în lumea de placere, fericire, bucurie, pace de tineretii vesnice, lumea de speranţă veşnică.

În plantaţiile sacru al druizilor sunete de harpă, preoţii celţi întors la zei, a cântat faptele lor glorioase, efectuate ritualuri. În timpul barzii lupta cu harpele tineri, topped cu ghirlande verzi, ridicate pe dealuri şi a cântat cântec de război, inspira curajul de soldaţi.

În timpurile moderne anual Festivalul Ţara Galilor Bard, poeţii şi artiştii interpreţi sau executanţi cu privire la instrumentele populare. Vă mulţumim pentru Jordi Koshevelu acolo din nou sunete şi harpă magic. La mijlocul secolului al XX Koshevel, un slujitor simplă a Ministerului de Finanţe, care a emigrat în timpul războiului din Marea Britanie în Franţa, timpul dedicat ceea ce el considera o chestiune de viata - de reconstrucţie şi reconstrucţia harpă celtică. După mulţi ani de muncă silnică el a reuşit.

De atunci, lumea noastra inapoi sunetele care aminteşte de cele mai vechi timpuri, bard din visele celtice, de cei dragi si noi. Nu despre dacă port liniştit, astfel inima trist când aude sunete de harpă celtică?

Hanna Mironenko
http://mwb.newacropol.ru/articles/arte/music/ArfaCeltic_AnMironen/

Duminică, 29 noiembrie 2009
Vizualizări: 2604

Citiţi de asemenea

Programul de Granturi Mici (SGP) al Facilității Globale de Mediu (GEF), implementat de PNUD Moldova, lansează azi, 21 se...
24
Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
99
William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
418
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
554