ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Gradinile suspendate din Singapore a ridicat natura zeci de metriAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

/ Articles/25dec07_sadi/p1.jpg Dr. Ken Yeng (Ken Yeang) şi de lucru sub conducerea sa echipa de arhitecti si ingineri intenţionează să pună în Singapore este unul dintre neobişnuit de mare creştere clădiri cel mai mult. În al treilea rând, va consta dintr-o gradina cu plante vii şi sistem de irigare naturale.

26-poveste de zgârie-nori EDITT Turnul pentru a umple naturale natura "este aproape complet lipsit de metropola complot vegetaţie, în acelaşi timp, oferindu-Singapore-o zonă decentă pentru magazine, showroom-uri si alte locuri publice de resort.

Modele zgârie-nori companie internationala TRHamzah & Yeang International, ale căror sedii se află în Kuala Lumpur.
EDITT - o abreviere de "proiectare ecologică la tropice" (Ecological Design la tropice). Numele de concurs locale, pe care conceptul de turn a câştigat în 1998. Proiectul este acum într-o fază de dezvoltare. Data de construcţie nu este încă anunţat.

Dar ştim un loc care a construit Grădinile suspendate ale secolului XXI. Aceasta este intersecţia de la Waterloo Road şi Orientul Mijlociu. De asemenea, numit sponsori ai proiectului: administraţia din Singapore de a restructura oraş şi la Universitatea Nationala din Singapore (Universitatea Nationala din Singapore).

O varietate de plante vor fi disponibile pe terase deschise - de la primul la ultimul etaj al clădirii. De fapt, Gradinile suspendate, şi va forma fatadei sale.

/ Articles/25dec07_sadi/p2.jpg Autori EDITT Tower vrea să realizeze acest efect vizual la trecerea de la peisajul inconjurator orizontală plan vertical, organic merge pe etaj.
Aceasta este "tradus" planul orasului, mai precis, "agitaţia vieţii urbane" - în direcţia verticală concepute pentru a facilita extinderea la nivel confortabil la sol de la primul la etajul şase.

Acesta va casa cafenele, magazine, platforme de observare şi aşa mai departe. Pe unele niveluri, o clădire nouă legate de un pod cu case vecine - pentru o mai bună integrare în mediul urban. Nu atât de mult în vizual, dar din punct de vedere social.

In zgarie-nori tradiţionale toate etajele sunt izolate una de alta şi de la strada - se plâng dezvoltatorii Grădinile suspendate. Aici, arhitectii sunt de gând să se asigure un flux constant de flaniruyuschey publice în toate cele trei dimensiuni.

Trasee, înclinate şi rampe de trecere deschise vor fi amplasate la etajele superioare - persoanelor care sunt în clădire, ar trebui să creeze un sentiment de mers pe jos în parc.

/ Articles/25dec07_sadi/p3.jpg Conceperea proiectului, autorii deranjat cu privire la toate etapele potenţialul viitoare de viaţă a clădirii - pentru a schimba profilul său de demontare la sfârşitul vieţii.
Cladirea va fi uşor să se transforme un centru de afaceri sau chiar într-un complex rezidential.

În primul rând, toate elementele de construcţie se reunesc într-o mecanică pur (fără sudură, lipire), astfel încât poate fi uşor înlocuită cu, îmbunătăţite noi, sau complet desfiinţate.

În al doilea rând, proiectul include pereţi în mişcare şi chiar înlocuirea etaje. Toate zgârie-nori ca un transformator, se poate adapta la cerinţele timpului. În cele din urmă, există multe elemente care sunt potrivite pentru reciclare (oţel, sticlă, aluminiu şi chiar şi carton).

Desigur, este grădinile cel mai mare interes în acest proiect. Este interesant faptul că Centralele selecţionate pentru plantare pe podele EDITT Turnul, testate pentru compatibilitate cu câteva tufişuri şi copaci care cresc în zona limitrofă a oraşului - că nu există concurenţă biologice şi suprimare.

În general, demararea unui proiect, autorii examinat mai întâi detalii zona înconjurătoare şi apoi a început să cred - că nu se va potrivi.
La diferite niveluri de înălţime al clădirii va fi ocupat de diferite specii de plante cele mai potrivite pentru microclimaty (iluminare, umiditate, vânt) din podea.

Aici trebuie să adăugăm că aceste gradini de apă va fi în principal de ploaie. Şi, în general, prin instalarea sistemului de colectare de ploaie, şi prin refolosirea apei (un sistem de filtre si decantoare), constructii la 55% va fi în măsură să sprijine H2O utilizării lor.
Cum de a iriga gradina si toalete - vor fi prevăzute cu apa de ploaie şi băuturi, desigur, locuitorii al clădirii va fi de apă dintr-o parte.

/ Articles/25dec07_sadi/p4.jpg Noi adăugăm că, la fel de mult ca 40% din cererea de turnuri de energie electrică ar trebui să furnizeze panouri solare. Şi unele capcane de vânt şi sistemul de evaporare ar trebui să reducă structura de cost pentru ventilaţie şi aer condiţionat.

După cum puteţi vedea, ideea este de cel puţin parţial auto-susţine clădire cu apă şi energie - devine din ce mai mulţi fani şi mai mult. Nu numai printre planificatorii, dar, de asemenea, printre cei care sunt dispusi sa dea bani să pună în aplicare planuri inovatoare.

Păcat numai că nu toate ţările au astfel de suma de lumina soarelui, ploaie, şi îngrijirea despre ecologie investitorilor.

Sursa: http://www.membrana.ru/

Marţi, 25 decembrie 2007
Vizualizări: 4637

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
223
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
414
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
295
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
421