ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Grecii sunt gata sa dezvaluie secretele fermierilor moldoveni în creştere alimente ecologice.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Grecii sunt gata sa dezvaluie secretele fermierilor moldoveni în creştere alimente ecologice. În acest scop, a alocat 100 mii de euro. Unii dintre ei petrecut pe studiul situaţiei în agricultură internă. Alte - du-te pentru formarea de agricultori. Se organizeaza ONG greacă.

Organizaţie non-guvernamentală greacă «World Wide Ajutor & Cooperare» am întrebat de a instrui fermierilor moldoveni toate trucuri agricultura ecologica.

- Noi nu vreau doar să explic că astfel de agricultură ecologică, şi cum funcţionează bine în alte ţări, ne-ar dori să explice foarte clar modul în care agricultorii să poată adopta acest tip de agricultura aici, cu noi, - spune directorul din lume «Wide de ajutor şi »Cooperare RM cruste Olga.

Organice agro-industrie, nu numai pentru că îi protejează mediul, dar, de asemenea, faptul că datorită lui, putem produce produse care concurează pe piaţa europeană.

- Există o diferenţă între producţia de produse ecologice în Uniunea Europeană şi exporturile lor acolo. UE are standarde stricte şi trebuie să respecte - Secretarul General subliniază «World Wide Aid şi Cooperare» Sterdhios Papaeftimiu.

Pentru produsele organice nu se poate face numai bani buni prin exportarea lor în străinătate. De asemenea, este posibil să se păstreze ţării forţei de muncă, spun autorii proiectului.

- În tineretul rural din Moldova nu au posibilităţi, cum ar fi urbane. Şi noi trebuie să încurajeze tinerii să rămână acolo, în satele lor, oraşele lor, că acestea au o alternativă mai interesant, - a declarat vice-preşedinte al "World Wide Aid şi cooperare» Raptis Nikolaos.

Costul proiectului 100.000 de euro. Trei sferturi din această sumă, cu condiţia ca guvernul grec, restul - organizarea. World Wide Ajutorul «si» cooperare. Educarea agricultori sunt specialişti pe piaţa internă. Proiectul a fost lansat în urmă cu cinci luni si va dura ani de zile.

Joi, 25 octombrie 2007
Vizualizări: 3328

Citiţi de asemenea

Compania Sanabul a fabricat primele din lume mănuși de piele din cactus.Potrivit companiei, materialul produs pe bază de...
27
Retailerul britanic ASDA și-a deschis următorul său magazin în formatul "fără ambalaj".Se spune că acesta este cel mai m...
24
Ovăzul - elixirul vieții - va pune pe picioare chiar și pe cel mai grav bolnav: rezolvă multe probleme de sănătate și ...
587
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
247