ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

grijă de stele despre umanitateAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Fiind verde - alegerea inimii sau ştiutori de carte de PR?

Fiecare vegetariene salvează într-un an aproximativ o sută de animale, refuză să mănânce carne de vită, peşte, preferând blănuri artificiale naturale. Vegetarienii nu păstra numai durata de viaţă a animalelor, ci pentru a ajuta oamenii. Vegan american Lincoln în timpul său a dat libertatea de a negrilor. Stele actuale sunt coapte, de asemenea, pentru bunăstarea animalelor. Săptămâna coapte altul. Si apoi puse pe o haină de blană de iepure şi du-te la cină.


"Până oamenii se vor sacrifica animale
ei vor ucide reciproc. Şi, într-adevăr,
cine seamănă seminţele de crimă şi durere,
Nu pot culege bucurie si dragoste. "

Pitagora

Mult timp în urmă, când femeia a intrat în prima peşteră, oamenii trăiau mai ales pe faptul că era posibil să perturbe, pentru a găsi sau să crească. Deoarece este foarte rar a reuşit să comestibile moloz oricine, apoi prăjită. Şi de a prăji, ai nevoie de un incendiu, care nu este vândut în meci, dar Fulgerul a lovit copacii nu sunt la fel de des ca dorit. În orice caz, un om bine trataţi păşuni, astfel cum a fost iniţial concentrat asupra legumelor. În favoarea acestei sugerează cel puţin următorul fapt: leu are ghearele şi colţii şi fuge foarte repede, astfel că îşi pot permite să fie un prădător. Dar omul a început să mănânce carne, probabil pentru că el a fost nevoie de o piele caldă, deoarece pestera a fost nici o încălzire centrală. Şi în fiecare an despre acest lucru şi cred că multe alte persoane mai mult să devină vegetarieni.

Vegetarienii la cârma

Dar nu numai de salvare vegetarieni animalelor. Astfel, cel mai celebru vegetarian din America - al 16-lea U. S. preşedintelui Abraham Lincoln - eliberator de sclavi din America, eroul naţional al poporului american şi încă cel mai iubit si popular preşedinte. El a fost cu adevărat un politician mare, care nu este zvonuri a fost familiarizat cu calităţi, cum ar fi moralitatea, bunatatea, empatia, compasiunea, onestitate şi simpatie. Pentru micul dejun, a mâncat pâine şi dulceaţă, de regulă, un ou, cafea şi se lasă deoparte carne. În timpul grajduri de ardere de la Casa Albă a ucis şase cai, şi preşedintele nu sa deranjat sa ascunda lacrimile cu aceasta ocazie. În conformitate cu aceeaşi vârstă, el ar putea fi tarziu pentru o întâlnire, pentru că a oprit pentru a trage dintr-o capcana de porc sau de unele animale. El a spus: "Eu nu pot dormi la noapte dacă neajutorat creatura stânga pentru a pieri la faţa locului." Asta pentru că dragostea adevărată pentru toate fiinţele vii Linkoln face toate eforturile pentru a se referi la negru a început în mod diferit. Dacă Abraham Lincoln a fost plâns peste animalul care este cu adevărat acolo pentru a spune despre oameni. Lincoln a fost un om înaintea timpului său în mai multe privinţe.

Nu cunoscut american mai puţin, de asemenea, Henry Ford a fost un vegetarian şi puternic să încurajeze lucrătorii lor să se îmbunătăţească. Deci, nu bea şi conduce un stil de viaţă sănătos a timpului de lucru în două săptămâni aşteptare pentru recompensă sub forma unei verificări la un anumit cuantum. Nu numai că Henry Ford a creat clasa de mijloc, el a trezit, de asemenea, în fiecare persoana responsabilă nu numai pentru el, dar pentru alţii nu, dar care ar putea afecta în mod pozitiv asupra societăţii în ansamblu. Pentru URSS, ca numele de Henry Ford strâns legate de dezvoltarea agriculturii, ca guvernul sovietic şi a fost interesat de ieftin, Fordson tractoare usor, productia de masa, care a deschis pentru piata americana Ford.

Artisti

Sir Paul McCartney este aproape de faimosul vegetariene astazi cel mai mult. El se alătură adesea campaniei de protejare a animalelor şi a mediului la nivel mondial. Pentru mai mult de 20 de ani, solistul de la The Beatles nu atinge de şuncă, pentru că el îl vede în viaţăde porc. Sir Paul este de părere că, deşi producătorul de renume mondial de hamburgeri McDonald's vreodată va fi un vegetarian. În 2002, domnul McCartney a scris o scrisoare deschisă adresată acţionarilor net de fast-food, în care a cerut să se acorde atenţie condiţiilor în care animalele sunt crescute, care cumpără apoi McDonald's pentru propriile nevoi. Şi în 2008, Sir Paul a început să apară în afişe promoţionale promovarea vegetarianismului. Una dintre ele este aceasta inscriptie: "Odată, mulţi ani în urmă, am fost de pescuit. Când m-am prins un peşte şi a început să se retragă, am realizat subit că uciderea ei. Ceva apasat in mine. Văzând cât de disperat de peşte gasping pentru aer, am realizat brusc că viaţa ei este la fel de important pentru ei ca viaţa mea pentru mine. " Ringo Starr, bateristul de The Beatles, foarte de susţinere a lui Pavel în această cauză greu, dar nobil - refuzul de carne.

Kelly Osbourne fiica a lui nu este cel mai drepţi şi respectă legea şi modul de viaţă rocker Ozzy Osbourne a avut s-au alăturat oameni care se lupta pentru drepturile focilor, fără milă distrusă de coasta din Canada. Kelly a recunoscut că se simte obligat să reamintesc oamenilor că blana ei nu au nevoie, pentru că acestea au fost mult timp afară din peşteri. Cel mai trist lucru despre toate astea, Kelly, spune că majoritatea de pui de focă care nu au prins chiar de peşte prima sa mor din cauza blana lor, şi mulţi dintre ei vor fi încă în viaţă, atunci când acestea vor fi eliminate din piele.


Organizaţie care protejează drepturile animalelor, PETA a recunoscut Anthony Kiedis, liderul de Red Hot Chili Peppers, «lume mai sexy" vegetarian. "La scurt timp după ce a devenit vegetarian - spune Anthony Kiedis - am văzut un documentar despre ce se întâmplă la carne. După acest spectacol, am realizat că a face alegerea potrivită. " Dar în grupul Duran Duran toate vegetarieni.

Nu au rămas în urmă omologii de Vest şi artiştilor interpreţi sau executanţi din Rusia. Hope Babkin, văzând o dată, ca şi în satul sacrificat un porc, o dată şi pentru totdeauna renunţat la carne. Cantareata preferă legume, precum şi desert preferat de la ea - miere şi nuci. În viaţa de zi cu zi, ea mananca fulgi de ovăz în apă şi legume, în toate manifestările lor, paste cu sos vegetarian. Vegetarian cu vechime nu mai puţin şi Zakharov Serghei, preferând legume, care cresc în imediata vecinătate a casei sale.

Svetlana Vladimirskaya devenit vegetarian, deoarece Aspen Eugene, care se apropie de vizita ei si a văzut că lucrul acesta se pregătea ceva din carne, a declarat: "Din nou cadavre varish. Dar german Armin Meiwes infractorul a devenit vegetarian după ce în 2001 a ucis şi au mâncat iubitei lui Bernd Brandes cu acordul acestuia.

Aproximativ 70% hindi - vegetarieni. Şi marea majoritate a oamenilor practica yoga, de a refuza la produsele alimentare de origine animală. alimente vegetale împreună cu exercitarea oferă un efect mult mai mare. Actrita de film, teatru şi televiziune, Gloria Swanson a refuzat în momentul de carne şi a venit pentru a promova ideea în URSS. În plus, eroina din filmul "Sunset Boulevard" a participat cu regularitate la cursuri de yoga, împreună cu colegul său de la Beauty Shop Greta Garbo.

Flip

Madonna a venit la vegetarianism, deoarece este absolut de yoga şi nu te uita la 50 lor. Dar nu este încă în măsură să renunţe la blana, deci se află în fruntea listei de celebritati mai insipidă îmbrăcat. Lista de organizare pentru drepturile animalelor. Glover si Mark, un purtător de cuvânt pentru organizarea de respect pentru animale, încurajează oamenii să se oprească achiziţionarea de albume de cântăreţ, în timp ce ea poarta blana naturala.

În această vară, superstar 14 rus Bared pentru viitorul planetei în faţa obiectivului. Ksenia Sobchak, Tina Kandelaki, Olga fosnetul, Tutta Larsen, Galina Stepanenko, Serghei Filin, Egor Beroev, Artem Tkachenko, Petr Fedorov, Iuri Kolokolnikov, Irina Grineva, Love Tolkalina, Olga Kabo şi creatorul de moda Masa Tsigal astfel încât a decis să atragă atenţia societăţiiindividual capacitatea de rezolvare a problemelor de mediu.

Interesant, uşor mai puţin de 15 de ani în urmă cele mai frumoase şi bine plătite modele din lume au fost elaborate pe străzile din New York. Naomi Campbell, Kate Moss, Elle Macpherson, Claudia Schiffer, Cindy Crawford, Christy Turlington a participat în cadrul acţiunii "Aş merge mai degrabă gol decât blană de uzură". Dar astăzi imaginea Cindy Crawford si Naomi Campbell în haine din blana de decorat pagini multe reviste (şi Cindy Crawford a fost o dată activă în PETA!). Fetele spun că au participat în cadrul acţiunii în orice alt scop decât cel care a urmărit organizatori. Kate Moss si Claudia Schiffer, văzut în cizme piele de oaie diform, care pot fi atribuite la mai puţin grave, dar totuşi păcatele.

Designer Masa Tsigal devenit vegetarian după ce a studiat la Londra. Iată ce a spus ea într-un interviu: "Da, Eu nu mănânc carne. Îmi place de legume, fructe, miere - tot timpul său de împrumut. Acum, am o adevarata "luna de miere"! Simplul fapt că albinele colectează nectarul din flori frumoase, zbura cu el în a construi stup, faguri, în cazul în care mai târziu această miere este depozitat, de necrezut! Eu nu înţeleg de ce miere icre negre mai mult? Miere de albine deoarece merge la mult mai mult. La un moment dat, proiectantul a renunţat la folosirea de blană în lucruri, dar totul se schimbă ", a declarat Masha, şi a început să utilizeze în cadrul colecţiilor lor" blana cea mai democratică - iepure.

Şi dacă proiectantul rus de o astfel de trădare "şi nimeni nu a spus nimic, atunci asta e Giorgio Armani a primit deja de la activiştii, PETA (organizaţie care protejează drepturile animalelor)" da ". Într-una din revistele de afişare a imaginii, în cazul în care Armani este marit artificial nas. Deci, activişti în comparaţie cu designerul lui Pinocchio, al cărei nas a fost prelungit, de îndată ce el a fost mincinos. Participanţii amintit Giorgio PETA nu despre promisiune încălcată folosirea blănurilor.

Bioavto

Vegetarienii salvarea de vieţi de animale, iar unele persoane doresc să ajuta planeta, în mod voluntar renunţarea la motoare diesel si pe benzina in masini, preferand hibride sau electrice. Dar până ca automobilele electrice sunt departe de a fi utilizate pe scară largă în masele lor, deoarece acestea au mai multe deficienţe: o viteza mica, de putere mică şi o mică distanţă, care trec fără reîncărcare. Cu toate acestea, o pereche de ani în urmă, la iniţiativa lui Vladimir Putin, toţi participanţii la summit-ul Grupului celor Opt ", inclusiv prin deplasarea sa de vehicule electrice. Mai târziu Unul dintre ei a fost adus la Soci. Poate că aceasta este de transport şi va servi la Jocurile Olimpice din 2014.

În timp ce inginerii lucrează la corectarea deficienţelor de vehicul electric, în celebrităţi garaje lupta pentru mediu, nu există creştere autoturisme hibrid. O masina hibrid este echipat cu un sistem de doua motoare - electrice şi benzină. Motor puternic de computerul de bord consideră că ar trebui să lucreze în orice moment. De exemplu, atunci când călătoresc pe rutele pot include reîncarcă acumulatorul motor pe benzină şi de altă parte, în lucrările aceeaşi electrice. Acest lucru permite motorului de reducere a emisiilor nocive în atmosferă cu 90%, concomitent cu reducerea semnificativă a consumului de benzină.

Unul din masina cu succes în primul rând, motorul hibrid, Toyota Prius a devenit, dezvoltat de Toyota, расходующий 3,2 litri de benzină la 100 km (in oras). Astfel de "verzi" masini au venit cu Leonardo DiCaprio, Tom Hanks, Harrison Ford, Charles, Prinţ de Wales, Sandra Bullock, Sting şi multe alte celebrităţi.

Prima Rogacheva
chaskor.ru

Vineri, 01 ianuarie 2009
Vizualizări: 2325

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
817
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
226
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
341
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
287