ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Gripei porcine, SIDA — o păcăleală la scară globală?Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Aici este textul articolului de Luigi de Marchi, un savant italian a virusului SIDA şi că a fost precedată de o gripă porcină ".

Existenţa de HIV-SIDA a fost transformat într-o "dovedit ştiinţific" în SUA în jurul anului 1980. După aceea, nu sunt multe articole pe acest subiect. Dar chiar şi atunci, oamenii de stiinta s-au vorbit despre faptul că încă mai trebuie să inspecteze şi revizuirea ...

În cele din urmă pe iesle josnic, numit "lupta împotriva SIDA", o lovitură în lagărul de politică! Preşedintele sud-african Thabo Mbeki, susţinută de cinstit om de ştiinţă american Peter Dyusberga, care este de zece ani se dovedeşte lumii că SIDA nu este. Mbeki a invitat Dyusberga de lucru în Africa de Sud să se confrunte cu interferenţe obraznic al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), care prevede că 10% din sud-africani infectaţi cu HIV. Cifrele sunt luate din tavan. Dar dincolo de aceste numere "knock-out" mare de bani.

De la descoperirea "de SIDA, guvernul SUA a cheltuit 50 miliarde $ lui. Două miliarde de dolari pe an de către Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor (SDS), în birourile din care el a fost născut mit - SIDA.

În 1981, un medic american Gottlieb introdus termenul de "sindromul imunodeficienţei dobândite", abreviat SIDA (SIDA în limba engleză). Gottlieb a pus, urmărind cinci pacienţi care sunt homosexuali. Toate cele cinci au fost dependente de droguri şi utilizate în mod activ preparate opiu.

Toate cele cinci s-au imbolnavit de pneumonie cu insuficienţă accentuată a sistemului imunitar. Ce face epidemiei? Dar se pare la prima despre orice epidemie, şi nu a mers! Gottlieb si alti medici a însemnat ca un simptom. De exemplu, a declarat că apariţia de tuberculoză la pacienţii cu SIDA este însoţită de, adică înfrângerea sistemului imunitar. Este acelasi lucru a spune: "Gripa este însoţită de temperaturi ridicate. Dar nu există nici o astfel de epidemie - la temperaturi ridicate!

Asta a fost, până la studii Gottlieb nu pune pe masă în faţa superiorilor săi de la centrul de control şi prevenire. Centrul, doar în momentul ţărăneşte înţepat de către aşa-numita "gripă porcină". Aceasta este o altă poveste, dar pentru scurt timp este, de asemenea mentionat. În 1976, Direcţia al Centrului a declarat că există un virus nou - "gripă porcină", care va începe în curând să taie americanii stânga şi dreapta. În cadrul acestei bătut bani pe producţia de vaccinuri şi de vaccinare începe în total. 50 milioane de americani au timp pentru a fi vaccinate, atunci când se dovedeşte că nu există nici un virus si vaccinul are un puternic efect secundar, din care mii de oameni primesc leziuni nervoase severe şi paralizie. Aproximativ 100 de milioane de dolari plătite de stat pentru procese.

Bustul a gripei porcine ", Centrul de apucat cu ambele mâini şi SIDA. Am găsit repede un virus care este "probabil" cauza SIDA, şi a numit-o un virus "al imunodeficienţei umane dobândite (HIV pentru scurt). Dezvolte o tehnologie de testare HIV. Şi în afara ei ar merge "producţia" de SIDA! Şi de finanţare - 2 miliarde dolari "verde" în anul!

sincer Mulţi oameni de ştiinţă sunt şarlatanie lipsit de pudoare a provocat indignarea. Ei au afirmat că nici un virus nu este faptul că testul înregistrează doar prezenţa de anticorpi din organism. Test dă un rezultat pozitiv (de exemplu, detectează un virus ") pentru tuberculoză, pneumonie, reumatism, scleroză multiplă şi alte două duzini de boli, precum şi după vaccinare şi transfuzii de sange. Asta este, interferenţa cu activitatea normală a organismului. În această intervenţie organismul responsabil cu producţia de anticorpi, care detectează şi testul HIV. Imaginaţi-vă acest prostii: mai mult de un milion de oameni care au testat HIV-pozitivi 15 ani în urmă, încă nu se imbolnavesc no SIDA, şi invers, un an şi jumătate de milioane de cazuri vice doctorii ar fi fericit să tuturor simptomelor de lipire SIDA, darAici sunt doar un test nu arată cu HIV!
Maghiară medicul Antal Mack a declarat într-un interviu, spun ei, cui pe cap: "Cele mai multe dintre diagnostice SIDA nu se bazează pe izolarea virusului, şi decizia Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii de a adera la el, simptome clinice cum ar fi pierdere în greutate, diaree cronică şi febră constantă. " Dar cele mai recente date, publicate într-o revistă britanică medicale prestigioase "Lanse. medicii japonezi care au lucrat în Ghana, testate pentru HIV 227 africani, care mai devreme a recunoscut bolnavi de SIDA, pe baza foarte trei simptome. În mai mult de jumătate din HIV nu este de gasit!

Acum este clar din ţările africane face aceste milioane de "SIDA", aceste procente de 10 sau 20! Diaree, scădere în greutate, febră? - Martie rapida la încercare! Reacţie la HIV pozitiv?

- Ur bolnav! Înainte!

Organizaţia Mondială a Sănătăţii la iesle a ramas ferm, nu lacrimă. La o conferinţă în Tokyo, reprezentanţii săi s-au plâns de faptul că finanţarea a scăzut de la 90 milioane dolari la doar 70.

virus Dar trebuie să ajute ţările sărace, nu sunt suficiente. Pe ce credeti ca este cheltuit aceste milioane? Cele mai multe din ... prezervative!
Astfel, milioane de africani sunt bolnav, murind de malarie, tuberculoză, şi întreg buchet de boli asociate cu salubritatea săraci, de foame, clima sverhzharkim, care este, condiţiile dificile de viaţă. Anterior, chiar şi un termen special "boală a sărăciei". Dar vrem să vă asiguraţi că adevărul este, acestea sunt bolnavi şi muribunzi de la o epidemie de invincibil misterios, de evacuare de la care este posibila doar cu un prezervativ. Şi asta înseamnă, să nu trimiteţi alimente şi medicamente din cauza acestei boli sociale, nu invata de tuberculoză nu trebuie să se pregătească medicii locale de personal şi a construi, în general, sistemul de sănătate, şi avem nevoie pentru a trimite miliarde () capacele cauciuc în pachete luminoase!.

Nu împotriva unui mitice "SIDA", regizat această politică. Serveşte scopului diferite - reducerea populaţiei, astfel încât să nu copleşit val negru "civilizate" lume. Doi iepuri sunt ucise cu o lovitură: scăderea natalităţii, mortalităţii şi de la aceeaşi TB şi a altor "boli ale sărăciei", în condiţii de siguranţă "este în creştere. Acum, aceeasi tehnologie este minat în Rusia ...

Politica şi economia se împletesc aici într-un întreg coerent. Există interese puternice de structuri birocratice şi comerciale, şi au interese comune politice ale Occidentului. Şi, în plus, în SIDA pe termen lung - un instrument eficient de control asupra societăţii. Pentru că orice persoană poate fi subsumate diagnostic şi tratament obligatoriu în continuare, de izolare, şi deces. Deci, un psihiatrie "punitive" se odihneşte în comparaţie cu cele de placeri totalitar, care poate fi de aşteptat de la "SIDA".

Dar, din nou, înapoi de la politică la economie. Este clar că lupta împotriva SIDA şi aplaudă producătorii de prezervative. Dar există şi alte succes în această afacere. De exemplu, compania farmaceutica Burroughs Wellcome, care produce un leac pentru SIDA - AZT, de asemenea, cunoscut sub numele de Retrovir.

Acesta este un medicament foarte interesant. HIV a fost descoperit în 1984, iar in 1986 compania prevede ca medicatia a fost găsit, iar în 1987 a vândut. Este simplu: AZT a fost dezvoltat înapoi în 70 ani pentru a lupta cu cancerul. Dar sa dovedit că AZT extrem de toxice ucide mai repede decat cancerul, şi în vânzare, el nu a lovit. Si acum sa decis pentru a afla cine ucide rapid - AZT sau SIDA, şi în acelaşi timp "recupereze" banii investiti in dezvoltare.

Massachusetts General Hospital a primit 140 mii de dolari pentru informaţii cu privire la cei 19 pacienţi, care a salvat pretins nou instrument. Şi toţi medicii, care confirmă validitatea "AZT primi donaţii din partea companiei, sunt extrem de interesat să vândă droguri.

Dyusberg (a se vedea partea de sus a articolului), spune că aproximativt 10 - 50 de mii de oameni nu au murit de SIDA, dar de la luarea AZT. Acest superfunds "uda" toate celulele fără discriminare, în primul rând - intestin şi măduva osoasă. Concord Centrul de Cercetare a publicat datele pe care se părea că, ţinând AZT nu traiesc mai mult decat cei care nu au acceptat. La scurt timp după publicarea de statistician şef care a pregătit materialul, lovit de un camion.

Un alt mari grupuri sociale care au nevoie disperată de SIDA - homosexualii. Nu este o cârpă obişnuită tag-ul, desigur, şi tot felul de birocraţi de homosexualitate, castiguri SIDA "teribil. În timpul conferinţei privind SIDA în grupul de la Berlin din homosexuali bate cercetător Jane Shanton, care la împuşcat de film, dovedind că nu există nici SIDA în Africa. Hoteluri şi huligani de tren plătit compania Burroughs Wellcome.

O altă categorie în cauză - traficanţi de droguri. În cazul în care imunitatea este distrus din cauza unui virus, apoi probleme în seringi ca un mijloc de transport. Această idee este inspirat discret. Kolis seringi curate şi să evite SIDA. Nu aveţi nevoie să fie un om de stiinta, trebuie să aveţi cel puţin un "prieten dependent" pentru a înţelege că aceasta este un nonsens. Heroina fără nici o "SIDA distruge sistemul imunitar, deşi seringă sverhsterilnym kolis.

Lupta împotriva SIDA - un exemplu de cheating grand tipic, care înfloreşte în lumea modernă. Rolul enorme în acest fel ca în orice escrocherie, alte scară largă, joacă mass-media. cărturari Viziunea cinstit este reflectată în colecţii low-circuitul ştiinţific, în orice universitate foaie de ziar sau de difuzare. În timp ce plătit cu generozitate false "oficial" este o propagandă la scară planetară.

Amintiţi-vă cum este SIDA să fie înregistrate în Rusia? În 1988, ca urmare a neglijenţei medicilor de copii ar fi infectate, în Elista, Petrograd, Rostov-pe-Don. Mulţi experţi bine-cunoscut-a exprimat apoi regretul. Chiar şi "Monitorul medical a scris că cel mai probabil, nu e SIDA, şi a fost făcut" concediere inutile în desfăşurarea de droguri terapie pentru transfuzii de sânge, care a dus la răspunsuri pozitive la HIV. Dar la un articol serios vine de tone de "proSPIDovskoy" propagandă.

Şi, în sfârşit, acest gigantic gyre se află un alt aliat - prost, lacomi şi umanitatea laşă. Autor al unei cărţi despre SIDA, Dr. John Lawrence a scris: "Mulţi oameni de ştiinţă cunosc adevărul despre SIDA. Dar există un interes foarte mare financiar, sunt miliarde de tranzacţii, înfloritoare de afaceri legate de SIDA. Deci, oamenii de ştiinţă sunt tăcut, profiturile profitabila pentru ei înşişi şi să contribuie la prosperitatea afacerii. "

Aceasta este o lume prost. Adevărul nu are nevoie chiar şi pentru oamenii de ştiinţă. Astfel de obscurantism nivel mondial, construit pe baze comerciale, nu ştie "Evul Mediu".

vpomestie.ru

Sâmbătă, 11 iulie 2009
Vizualizări: 6079

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
110
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
62
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
207
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
178