Groapa de gunoi mare de pe planetă

/ Vizionări: 14412

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

gunoi În Oceanul Pacific, frighteningly creştere rapidă, "supa de plastic" - o trupă plutitoare de moloz, şi, potrivit oamenilor de stiinta, la acest punct de două ori pe zona de continental al Statelor Unite.

În 2004, insula "cântăreşte aproximativ trei milioane de tone - este de şase ori mai mare decât numărul de planctonul natural. Şi de mărimea corespundea pe teritoriul Europei Centrale. Patru ani mai târziu, "insula" plutitoare considerabil "mai bine".

Aceasta imensa gramada de moloz plutitoare - se păstrează într-un singur loc sub influenţa curenţilor de apă, cu turbulenţe. Trupa "supa" se intinde de la un punct de aproximativ 500 de mile marine în largul coastei din California, prin partea de nord a Pacificului trecut Hawaii si ajunge aproape la distanţă Japonia.

garbagechildren


De fapt, supa "- o zona de pod conectat-două pe fiecare parte a Insulele Hawaii - au numit Oceanul Pacific de Vest şi de Est Pacific Garbage Patch. Aproximativ o cincime din deşeuri - de diferite soiuri de mingi de fotbal şi caiacele la zaruri "Lego" şi o pungă de plastic - este faptul că emit de către nave şi platforme petroliere. Restul se încadrează în ocean de teren.

garbagechildren


Oceanograf american Charles Moore - descoperitorul marelui Pacific patch-uri de gunoi "," de asemenea "ciclu, canalizare", consideră că în această regiune circling aproximativ 100 de milioane de tone de gunoi plutitoare. El avertizează că în cazul în care consumatorii nu limita utilizarea de plastic care nu este procesat în următorii zece ani, suprafaţa de plastic "supa" dublu. Acest lucru se datorează faptului că din plastic moderne este practic imposibil să putrezească, şi Pacific Nord dump obiecte găsite mai mult de o jumătate de secol în urmă.

În final, se dovedeşte: "care intră în ocean, acesta se transformă stomacul unei creaturi ocean, şi apoi - pe farfurie.. Este foarte simplu"

http://greenword.ru/2008/02/trash-vortex.html


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.