Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/articles/blood/pic01.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Grupe de sânge
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Grupe de sângeAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

În ultimii ani, genetica a atins proporţii impresionante, a devenit o realitate exprimarea deplină a individului cod genetic uman. Deşi această procedură îndelungată şi costisitoare ia trei-patru luni. Ia o previziune detaliată a dezvoltării organismului, sensibilitatea la anumite boli şi chiar prognoza precisă a puilor viitor, clienţii vor costa nu mai puţin de două milioane de dolari. Cu toate acestea, cu tehnologie îmbunătăţită viteza şi costul de "lectură" din genomul uman este redusă şi este probabil că, în zece ani va fi la fel de servicii medicale normale, precum şi sânge.

Ce înseamnă acest lucru să ne dea? "În primul rând posibilitatea de a preveni multe boli ereditare ale naturii. Prin "genetice harta cu caracter personal va fi de a determina potrivit partenerul cel mai de înfiinţare a familiilor de a şti dinainte posibilele riscuri asociate cu starea de sănătate a persoanei nenăscut, culoarea ochilor şi a părului, proprietăţile de caracter, predispuse la asimilarea de o masă, pentru a evalua fizice vigoare potenţialul , sex-appeal, capacitatea de a rezista la stres şi multe altele.

Angajatorii vor avea posibilitatea să-analiză în profunzime a tuturor calităţile viitorilor angajaţi. Cel mai probabil, a doua jumătate a acestui secol prezentarea lor "harta genomului" pentru angajarea va fi o formalitate obligatorie, care este astăzi de livrare al departamentului de personal din cartea de munca. Toate acestea sunt previzibile în viitorul nostru. Dar astăzi un om poate spune foarte mult pe unele dintre sale fiziologice indicilor simplu. Astfel, de exemplu, ca sângele.

Grupe de sânge

Sânge.

Ea nu depinde de rasă, etnie sau sex drepturi, acesta nu se schimbă pe tot parcursul vieţii. Studiu de link-uri trasaturile de personalitate cu grupa de sange sunt efectuate cu 30 de ani ai secolului trecut, iar astăzi a dezvăluit un model clar:

prima grupă de sânge Oamenii caracterizat prin vitalitate ridicată, este optimist energic, activ, stres-independente, din copilărie prezintă calităţi de lider. Cele mai conştient, ambiţios şi fără compromisuri tip de oameni. În ciuda acestui fapt, ele sunt adesea caracterizate de prietenie şi de farmec, sunt sociabili, poate avea un cerc larg de prieteni. Pentru ei, aceeaşi caracteristică, şi negative, astfel de proprietăţi, cum ar fi aroganta extrema si egoism, agresivitate, impulsivitate, sensibile la măgulire, le este dificil să constructiv critici, are adesea un efect negativ asupra activităţii lor. Dacă un lider de rang înalt ai un personaj rău, va fi aproape sigur grupe de sânge sa № 1.

Oamenii din acest grup mai des decât altele sunt predispuse de a dezvolta boli respiratorii şi hipertensiune arterială. Ele pot fi gastrita si ulcer peptic. Ei sunt predispuse la infecţii multe.

În dieta ar trebui să se acorde preferinţă pentru dieta bogata in proteine. Şi asiguraţi-vă să se deplaseze foarte mult! internă a energiei distructive pot submina propriile lor de sănătate, dacă nu-i dea mod regulat printr-un exerciţiu fizic bun.

Titularii de al doilea grup de sânge este, de obicei, un psihic stabil, responsabil, arată dorinţa de ordine, metodic, şi harnici. Excelent artiştilor interpreţi sau executanţi, la fel ca regularitatea şi confortul tuturor. Sociabil, prietenos şi înţelegător. buni prieteni şi parteneri, sunt capabili să câştige peste oameni, a făcut prieteni cu uşurinţă şi să menţină prieteniile durabile.

Cu toate acestea, de regulă, real, viaţa emoţională a lor profund ascunse. Din cauza constantă a descuraja agresiunea şi incapacitatea de a relaxa, uneori sunt predispuse la accese de iritare unreasoningpozitiv, şi chiar accese de furie. Pot cădea în depresie. Predispuse la un stil de viaţă sedentar. stresul acumulat este de multe ori eliminate cu alcool şi alimente abundente, cu atât suferă de rău.

Acest tip de oameni mai potrivite dieta usoara, legume cu conţinut caloric scăzut. O activitate fizică ar trebui să fie chiar şi moderată, dar în mod necesar regulate.

Dacă nu acorde atenţia cuvenită pentru sănătatea lor, pot exista boli la care sunt predispuşi. Şi anume - alergii, astm, diabet, glanda tiroidă, ficatul, inima şi vezicii biliare.

transportatorii slogan al treilea grup de sânge - "creativitatea şi independenţa." Capacitatea de adaptare a acestui grup este mai mare decât toate celelalte. Acest lucru este tipic de individualişti, dotat cu imaginatie bogata, generatoare de idei, impresionabili, cerând să se şi altele. Calm si echilibrat, sunt doar superficial uşor să limiteze impulsurile lor. Sunt capabili să găsească modalităţi ingenioase din situaţii dificile. În ciuda unor reticenţă şi chiar alienare, se pot integra uşor în orice grup, în principal datorită intuiţiei, precum şi capacitatea de a intelege pe ceilalti.

În acest caz, oamenii din al treilea grup sunt adesea prea egoist, jalnic, şi creşterea, uneori, agresivitate. Mulţi dintre ei au dificultăţi cu auto-organizare. Ele sunt greu de a tolera de rutină şi mai mult nevoie de impresii o continua schimbare. Ele se potrivesc cu diete diferite, dar ele ar trebui să evite mesele grele si monotonie în alimentaţie.

Predispuse la boli infecţioase, pot obţine pneumonie, ele sunt artrita, radiculite şi osteochondrosis. Pentru a menţine în sine, în formă de recreere activă imperios necesare. Preferinta se acorda nici un sport care sunt asociate cu mişcarea în aer curat.

Al patrulea grup de sânge au adesea oameni sociabil, prietenos şi atractiv în toate privinţele. Ei au carisma si abilitatile de organizare. Artistice, în măsură să motiveze şi să inspire, să comunice sensibilitate adesea intuitiv si tact. Auto-critic, echitabil, placability. Ei au o mulţime de prieteni, parteneri de bună. Tipul cel mai pozitiv de lider şi manager. Adesea, ele sunt oameni "conflict intern", care le împiedică să ia decizii şi face greşeli. Dezavantajul acestui tip de oameni este instabil emotional, sentimentele lor adesea domine motiv.

Ei au redus imunitate, răceli tind să boli virale şi a bolilor de inima.

Ei au nevoie de o dieta moderata, este strict echilibrat lumină şi acelaşi exerciţiu moderat, dar regulat.


Interesante fapte.

* În America de Nord şi Europa, liderii celor mai multe state şi, practic, toate organizaţiile publice şi comerciale au un al treilea grup de sânge.
În ţările în curs de dezvoltare din Africa, America Latină şi Rusia pentru aproape toată puterea în mâinile primului operator de transport şi grupuri de secunde.

* Toate companiile şi agenţiile de recrutare din Japonia, printre alte date, asiguraţi-vă să ia în considerare elementul de "sânge". În multe locuri publice, puteţi vedea masini de analiză rapidă pe grupul de sânge.

* Prezenţa grupelor de sânge găsite în majoritatea animalelor. De exemplu, pisicile distinge 3 grupe de sânge, câini, 8 cai, vaci şi găini mai mult de 10 - 14, şi porci - 16.

Andrew Schultz
l-navigator.ru /


Miercuri, 15 aprilie 2009
Vizualizări: 4258

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
75
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
257
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
53
Satul Muvîr din raionul Igrinsk nu cu mult timp în urmă, pur și simplu nu exista pe hartă. Recunoscut ca fiind neprofita...
154