ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Home maionezaAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

/ Articles/18jun07_maionez/1.jpg

Maioneza, probabil, cel mai popular şi iubit în acest sos ţară. Cu toate acestea, mulţi susţinători de alimente sanatoase, citit ca o parte din el este zahăr, amidon, agenţi de îngroşare, emulgatori, conservanti, stabilizatori, arome, potenţiatorilor de aromă, şi multe interesante alte elemente care nu au nici o legătură cu natura, sunt serios gandesc la întrebarea: "Există sau să nu mănânce? "

Prin urmare, dacă mănâncă maioneza, se face. Pe lângă faptul că este destul de capabil de fiecare persoană, aveţi doar un mixer bun sau blender.

Este maioneza acasa, desigur, magazine scumpe, dar sunt de acord că compoziţie naturală şi lipsa de substanţe chimice este meritat!
Pe litru de maioneza va trebui 5-6 gălbenuşuri de ou, aproximativ 900 de grame de ulei vegetal, un pic de mustar, otet, sare şi condimente după gust.
separate cu grijă albi din gălbenuşuri, se adaugă muştar, sare şi bate începe cu un blender mixer, nămol, treptat, cele mai mici porţiuni de ulei de infuzie. Apoi, să câştige experienţă, vom învăţa cum să se simtă, cât de mult ulei poate fi turnat în acest moment, dar mai întâi nu este mai bine să se grăbească şi se toarnă ulei de literalmente, picătură cu picătură. Este important să nu exagerati de petrol - maioneza apoi se opreşte bate.

În final, maioneza ar trebui să fie gros şi frumos culoarea galbenă. După aceasta, adăugaţi oţet - maioneza ascuţite transformă alb. Acesta rămâne doar să adăugaţi condimente şi salate pot fi reumplute. maioneza păstra mai bine în frigider.


Elena Kulchenko
Sursa Skazka.nsk.ru

Luni, 18 iunie 2007
Vizualizări: 3083

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
226
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
415
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
296
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
422