Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/articles/uksus/pic01.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Home oţet
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Home oţet



Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Puteţi încerca să facă oţet la domiciliu. Mere curăţate şi tăiate în felii mari plecat de ceva timp, astfel încât acestea să întunecat. Apoi, dintr-un amestec ar trebui să stoarce sucul. El a turnat într-un recipient de sticlă sau ceramică, cu gâtul întins balon de cauciuc, care se va întinde, în măsura de fermentare. Capacitate ar trebui să fie într-un loc foarte cald (25 ° -26 °). Perioada de fermentaţie poate fi unu la şase săptămâni. Acum aveţi nevoie pentru a turna acest băutură într-un castron mare salata, se acoperă cu o cârpă şi se lasă pentru a doua fermentaţie. Este de dorit adăuga acum uterului acetic - aceasta este o astfel de plenochka albicioasă, care este format în oţet, format din bacterii acetic. Aveţi posibilitatea să obţineţi fără de ea, dar atunci procesul va dura mai mult.
Miercuri, 16 iulie 2008
Vizualizări: 2236

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
72
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
249
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
50
Satul Muvîr din raionul Igrinsk nu cu mult timp în urmă, pur și simplu nu exista pe hartă. Recunoscut ca fiind neprofita...
152