Home oţet
Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate
Puteţi încerca să facă oţet la domiciliu. Mere curăţate şi tăiate în felii mari plecat de ceva timp, astfel încât acestea să întunecat. Apoi, dintr-un amestec ar trebui să stoarce sucul. El a turnat într-un recipient de sticlă sau ceramică, cu gâtul întins balon de cauciuc, care se va întinde, în măsura de fermentare. Capacitate ar trebui să fie într-un loc foarte cald (25 ° -26 °). Perioada de fermentaţie poate fi unu la şase săptămâni. Acum aveţi nevoie pentru a turna acest băutură într-un castron mare salata, se acoperă cu o cârpă şi se lasă pentru a doua fermentaţie. Este de dorit adăuga acum uterului acetic - aceasta este o astfel de plenochka albicioasă, care este format în oţet, format din bacterii acetic. Aveţi posibilitatea să obţineţi fără de ea, dar atunci procesul va dura mai mult.