ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Hyperborea poate exista.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Peninsula Kola poate fi una de rudenie dintre cele mai vechi civilizaţii din lume. Este spun oamenii de stiinta, au comis expeditie stiintifica la piramide abandonate din Nord rus. Potrivit acestora, la vârsta de structuri realizate de om nu este mai mult de 9000 de ani, ceea ce înseamnă piramida din Peninsula Kola de două ori la fel de vechi ca egiptene. corespondent VIEW vorbit participanţilor la expediţia.

Peninsula Kola a devenit recent o Mecca pentru exploratori si vînători de descoperiri ştiinţifice. Majoritatea oamenilor de stiinta s-au interesat de două altitudine misterios, în apropiere de multe lacuri din peninsula. Cu toate acestea, pentru a aduce până la sfârşitul studiului nu a putut fi oricine.
Cea mai recentă încercare de a dezlega misterele de Nord rus a făcut în ultimul an, expediţia rusă, format din istorici, astronomi, geologi, şi realizatori de film.

Organizatorii expeditiei a devenit un jurnalist, creatori de film documentar de la seria "GipoTeza", cu vedere la canal "Cultura". Dar, aşa cum a recunoscut de către autorii înşişi, film despre Peninsula Kola a avut loc într-un format diferit.

"Am fost de gând să faci un interviu cu Vladimir Demin, deţine, probabil, cea mai mare contribuţie la soluţionarea acestui puzzle", - a explicat ziarul VIEW producător şi unul dintre sponsorii proiectului Alexander Volkov.

Un savant de renume, doctor în filosofie şi autor de lucrări ştiinţifice şi populare 10, Vladimir Demin, în 1997, a făcut două său în istoria de expeditie Peninsula Kola.

Prima încercare a fost făcut cu mult înainte de el în 1921, sub indrumarea profesorului, Şef de laborator neyroenergetiki Unional Institutul de Medicina Experimentala, Alexandra Barchenko. "Sponsor" neobişnuit pentru acea vreme, campania a fost GPU-ului, deci nu este surprinzător faptul că de dezvoltare a fost ţinute secrete.

Demin, a făcut o altă încercare de la sfârşitul secolului, ar putea spune în primul rând publicului că de ani de zile a rămas un mister, în special cu privire la obiecte misterioase, care sunt de origine antropică, dar nu a putut. Un om de ştiinţă întoarcerea din călătorie, a murit brusc.
"Ne-a lipsit doar două săptămâni - a continuat Volkov. - Arhive Demin fost demontate cu ajutorul văduva sa, şi apoi a decis că acest caz ar trebui să fie complete şi au organizat propriile lor, de-a treia expediţie.

Membrii noi "campania pentru istoria de oţel" 18 persoane, printre ele - presa-secretar al Pulkovo Observatorului, doctor în matematică ştiinţe Serghei Smirnov, un profesor rus Academia de Stiinte Naturale Valeri Chudinov, precum şi profesor, doctor şi geografice geologie Dmitri Subetto.

"Pentru multe dintre aceste persoane Expediţia a fost o mare oportunitate de a deveni pionieri in domeniul lor, - a subliniat de proiect. - De exemplu, pentru Valery Chudinov, specialist superbă pe slave literatura veche, aceasta a fost prima şansă pentru a vedea live scris, nu le citesc cu fotografii, dar cu prima mână.

Cu toate acestea, membrii echipei de modul de expediţie a fost mult mai periculos decât au anticipat. În primul rând, grupul a avut nici un noroc cu dirijori. "Localnicii, cade, sunt reticente în a ne arată modul în care - aminteste producatorul. - Primul ghid a declarat că după noastre "turneu", el va avea probleme cu strămoşii lor, şi apoi a dispărut brusc. In final am avut pentru a căuta un nou Pathfinder.

Dirijor în acest domeniu este foarte important. Locul unde piramida, aproape pustie, cu 150 km în jurul sufletul nu, nu cale. Nu te afli fără un ghid şi structura: acestea sunt acoperite cu muschi, licheni şi arbuşti mici.

"Am zburat cu elicopterul la piramide, dar pe partea de sus a ei nu pot fi văzute din cauza vegetaţiei, ei se unesc cu peisajul general,partajate Volkov.

A doua dificultate a fost asociat cu un elicopter. Potrivit producatorului, in aceste locuri sunt adesea cazuri de lucruri inexplicabile. Astfel, participanţii la doua expediţie condusă de Demina aproape prăbuşit în timpul aterizării şi a rămas în viaţă datorită numai la calificare de piloţi.

"Elicopter noastre militare plantate cu mult mai devreme: se pare că peste piramide la altitudine joasă a trebuit să zboare avioane Air Force - a spus Volkov. - Numai un miracol am reuşit să se strecoare prin coridor aerian, atunci când el a deschis în cele din urmă pe scurt.

Dar bine în valoare de aşteptaţi. Marvel, care au văzut cercetători depasit asteptarile lor.

O expediţie, am luat un dispozitiv special, cele mai noi echipamente geofizice - Motiv penetrează radar "ochi" - a continuat Volkov. - Este "straluceste" spaţiul interior de orice obiecte, cum ar fi X-ray. Concluzia de geologi a fost fără echivoc: creşteri sunt antropice, prin urmare, nu este un deal naturale şi piramide - crearea de maini omenesti.

Ei au descoperit că piramidele sunt în mod clar în direcţia Est - Vest. Mai mult, ei au reconstruit de trei ori: cei vechi overbuild constant înălţimea lor.

Pe scop funcţional al piramidei - este un observator pentru a monitoriza exact cerul înstelat. Relativ metode simple au introdus un sistem prin care strămoşii noştri au fost stabilite şi examinate modificări în Galactic Space. În plus, forma piramida amintesc de legendarul Muntele Meru, axa de Pace ", care sub diferite denumiri menţionate în diferite mitologii şi religii ale lumii.

"Testele au arătat că piramidele de cel puţin 9000 ani, iar acest lucru înseamnă că cultura de piramide a venit de la nord - a semnat un membru al expediţiei. - Deci, pentru ţara noastră este o istorie care datează din antichitate ale marilor puteri "

http://www.vz.ru/

ABONAȚI-VĂ
Joi, 06 martie 2008 10:07
Vizualizări: 3600

Citiţi de asemenea

Ești sigur că vei primi ajutor la timp? Dezastrele climatice au loc din ce în ce mai des, dar nimănui nu-i pasă de oamen...
71
  Agricultura arabilă în zilele noastre cedează agriculturii organice. Dar problema constă în faptul că sunt f...
9209
Orașul Strășeni este unul din municipiile din țară care se confruntă cu lipsa unei stații de epurare.Potrivit Fundației ...
236
Uneori, în loc de îngrășăminte și pesticide, puteți folosi cele mai obișnuite produse, cum ar fi sarea, zahărul, ustur...
9987