ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ia-ți familia și vino la concert: „DAAC-Hermes” organizează un festival de excepție

Pe 17 iulie, 2021, începînd cu ora 14:00, Orheiul Vechi va găzdui festivalul de muzică acustică „Miorița Verde Fest”, un eveniment important pentru cei care iubesc muzica acustică live, natura, comunicarea, folclorul, tradițiile populare și pentru care nu este indiferentă soarta perlei Moldovei - rezervația naturală și culturală „Orheiul Vechi”.


În cadrul evenimentului, veți avea posibilitatea să gustați și să cumpărați vinuri NOVAK WINERY, produse din soiuri de struguri moldovenești, ceaiuri naturale de la DOMnMORARU, productia BANANA ART și multe altele.

Cei care vor încinge atmosfera vor fi Roman Iagupov, TRIGON, Lidia Isac, Mark Oselschi Jazz Trio, Cristina Scarlat, Stela Botez (Fata cu cobza), Kwathula & Bolamba Lokole (Art Labirint), Manjul & Petr Petcovici (Gagauz Eri, Moldova), Diana Matvei & Dmitrii Toma, DJ Android, Denis Ryshkovoy.

Partenerul general al Festivalului este compania „DAAC-Hermes S.A.”, primul importator din Moldova, care a început să vândă oficial mașini electrice și plug-in hybrid. În cadrul evenimentului se planifică expoziția automobilelor electrice si hybrid a brandurile auto: Jaguar, Volvo, Mazda și Renault.

Partenerul festivalului este complexul turistic „Vila Etnica”, pe teritoriul căruia va avea loc Festivalul.

Organizatorii vor să atragă atenția asupra problemelor de mediu ale acestui minunat loc, nevoia de a proteja râul, aerul, terenul celei mai faimoase rezervații naturale din Moldova.

Numărul de oaspeți este limitat, nu mai mult de 150 de persoane, pentru a respecta standardele sanitare în timpul pandemii.

ABONAȚI-VĂ
Sâmbătă, 10 iulie 2021 9:18
Vizualizări: 543

Citiţi de asemenea

Moldova este supusă unei catastrofe ecologice fără precedent. Zilnic, pe rețelele de socializare apar imagini cu păduril...
112
Norocoșii din cadrul Tombolei Cosmeplant „203 Premii: Câștigă-le tu!” și-au ridicat premiile generoase. Ceremonia de înm...
250
Potrivit oamenilor de știință, vîntul a suflat dintr-o anumită direcție specială, a îndepărtat o parte din stîncă, iar r...
313
O istorie interesantă care va fi de învățătură pentru mulți. Așadar, în Arabia Saudită a mers un important agent de publ...
362