ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

IlieAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Ilie Oksya nu văzuse bunica lui. Prin urmare, atunci când am fost în cele din urmă în Primorye, ea a insistat să meargă într-o vizită la N. Noi am avut noroc: nu au de transport pentru a ajunge la bunicii public. De gând să o viziteze pe camion încărcat cu lemn de foc, tatăl meu-in-SP

Drumul a fost rapid şi uşor. Un cuplu de ore am fost deja în B., o suburbie a N. Acolo a trăit şi bunica. Casa ea a fost foarte mult, chiar bun: shlakolitoy, trei camere şi o bucătărie. A fost construit de bunicul său acum 30 de ani. Recent, bunicul meu a murit, bunica mea a fost singur. Teren de casa prea decentă: 20 hectar amenajate, plantate în principal cartofi.

În timp ce Oksya brate cu bunica sa, tatăl, am descărcat de lemn. Pentru câteva minute am urmarit din spatele hambarului macră cu părul alb-baiat, varsta de 7 sau 8 cu media. După aşteptare pentru momentul oportun, a alergat până la mine şi a spus cu o expresie sumbre pe faţa lui:
- Tu, cur! Vrei să-ţi dea o lovitură, şi veţi da ortul popii?
Exterior, nu am arate emotiile lor, dar ceva în interiorul a oprit. Nu puteam să cred că acest om mic are deja atât de înveninat, la lumea noastră frumoasă. Şi, de fapt, a spus el foarte serios, nabychivshis şi rău. Înainte am avut timp să reacţioneze, urechea lui prins SP, şi răsucire, doar cu amărăciune, a declarat:
- Eşti un măgar! Nr rahat te, prostule! Am de gând să-ţi arăt care este fundul! Ai permis de tine, nenorocitule!
- Haide, Glumeam, - a spus copilul nu, chiar încearcă să se elibereze. În ochii lui erau lacrimi, dar faţa ei a rămas calm. Tatăl-a lansat în el, şi băiatul, frecarea urechea lui umflate, dat la o parte.
- Uite, tu mare prost! - Revenind la mine, a declarat Serghei Petrovici.
"Cât de multe cuvinte gen" - m-am gândit. Mă întreb ce fel de copil. Mă întreb de ce e atât de agresiv. Deşi, am fost început să înţeleg de ce, dar mulţi încă nu era clar. Apoi am aflat că Ilie (asa l-au numit) - vărul Oksana. Mama sa a fost instituit, în calculul deţin cu privire la un tip, care sa reunit, dar asta a fost tot la fel. Dispersate.
Ea adesea băut. Când băiatul sa transformat vechi de un an, sa căsătorit. tatal vitreg al meu a avut o aversiune faţă de Ilie. Gelos şi bate pentru cea mai mică fleac. Hărţuiţi. El a dat de mirosul de eter în lână (a lucrat ca asistent medical) pentru a Băiatul era dormit mai mult şi nu se văita.

Vazand ca viata copilului este rău, a preluat cresterea de catre matusa sa. După un an sau curatela le-a eliberat o matusa doilea rând, creşterea o fiică în monoterapie. Acum este Ilie care trăiesc cu ea. Numai că într-un fel terminat clasa întâi. La învăţare şi unele din aceste alte detalii, a devenit clar lacunele vizibile în educaţie decentă Ilie.

Când am terminat descărcarea de lemn, SP stânga. Am Oxey lăsată de bunica lui. Văzând că eu sunt singur şedinţei pe veranda, Ilie a fugit din nou până la mine. El a rătăcit în faţa mea un pic, atent examinarea şi pritsenivayas. Aparent, mintea lui a avut un fel de decizie, iar el se întoarse spre mine:
- Cine esti tu?
Am încercat să-i explice că am aceluiaşi reprezentant popularea abundenţă în poziţie verticală, Pamant biped psevdorazumnogo specii Homo sapiens, ca el este. În schimb, am spus doar numele lui:
- Sasha.
- Sasha-Poo! - Ilie amuzat. - Prost Sasha, ajuns la pod, mansarda prăbuşit, Sasha ucis!
Da, este vorba, am avut de aşteptat. Ce trebuie să fac cu el? Şi faptul că face ceva este necesar, era evident. Nu-mi place perspectiva câteva zile bunica mea sub o presiune puternică, cum ar. De asemenea, una dintre dorintele mele secrete - să cumpere o diplomă de un profesor de istorie (prea leneşi pentru a obţine un al doilea grad, prin intermediul echitabil) şi încercaţi mine în acest rol.

Bun profesor care nu poate găsi limbaj comun cu "dificil" copil! Am decis să aibă încredere în instinctele dumneavoastră. Ea ma salvat de multe ori în astfel de cazuri.
- Vrei sa va scorul gvozGy la cap, astfel încât să picătură mort? - A cerut din nou, blând băiat.
- Nu chiar - am recunoscut sincer. - Şi tu eşti vrei să picătură mort?
- Da, - a spus el. - Ca şi în filme. Trebuie să te omoare ca un gangster. Şi voi politist.
"Oh, Dumnezeule, ajuta-ma!" - "Am pledat în mintea mea.
- Şi tu, Ilie, flăcăul - am decis să acţioneze, dimpotrivă, şi de a răspunde la grosolănie său inadecvat. Blând cuvinte. - Este evident esti in clasa este cea mai puternică. Şi de funcţionare este, probabil, mai repede decât oricine.
El a pretins că nu am auzit, dar am văzut un ochi interne, ca el încordat. Pentru a compliment, el este în mod clar nu este utilizat.
- Şi tu, şi tu ... - mormăi el. - Si tu - un curcan umplute! Şi nenorocit!
- Şi tu, Ilia, puternic, curajos, băiat bun - Am vorbit cu omul interior, ignorând coajă foarte puternic. - Doriţi să zboare?
- Şi cum? - Interesat de aceasta.
Mi-am luat lui armpits, şi de douăzeci de ori extrem de aruncat. La început, el cringed, dar apoi relaxat. Aşa cum am coborât Ilie pe teren, cu ochii neumblate cu incantare.
- Uau! - El a spus emoţionat. - Uau! Nu am fost niciodată atât de aruncat!
- Hai să mergem peste gard, pe gazon - I-am sugerat. - Altceva pentru a arăta.

Am mers la sistemul de compensare. Mi-am luat mâna şi deţinerea strans, filate în jurul axei sale. El a zburat în jurul meu, ochii lui străluceau, şi picioarele lui erau circling deasupra pământului la o înălţime de aproximativ un metru. După ce au rătăcit într-o direcţie, m-am oprit şi puse cu grijă Ilie pe teren, şi apoi derulate în direcţia opusă. După ce că un alt popodkidyval sus.

Soldul prima zi a lui Ilie a avut loc langa mine, uneori destul de dificile în felul său agresiv de obicei că am juca cu el.
A doua zi ne-am decis să meargă pe flux. tocuri Ilia săpat viermi, a avut o tijă de pescuit şi ne-am dus. Am Oksya şi Ilie. Am avut de a stick la o dieta vegetariana de un an (ne pare rău să ucidă animale, şi nu vreau să mănânc nimic, dar iarbă), astfel încât peştele nu este de gând să.

A fost pentru companie. Ilia călătorie înaintea noastră. Am decis să-l facă mai mult bine educaţie. Am crezut ca a fost un pic lame.
Oksana mers încet, se uită la copaci şi flori în jurul. Am avut să se adapteze la ritmul său. Ilie iritat acest caz, şi a solicitat în repetate rânduri de curcan Oksyu leneş, prepeliţe, şi împuţită vacă moartă.

Am observat cu interes pentru reactia ei. Oksana nu ca atacurile, dar ea a spus nimic în replică, care se confruntă cu probleme în duş şi întrebam ce să fac. Un cuplu de ori mi-a sunat. După un alt atac, am spus:
- Stii, Ilie, şi totuşi tu - un tip minunat. Îmi place foarte mult. Dar sa ne gandim impreuna cu tine peste cuvintele tale.

Nu ne suna numele şi poreclele diferite Oksana, şi încă avem nume. Esti un om destept, spune-mi te iubesc cand esti poreclele un nemernic sau fund? Probabil nu foarte. Deci, nu ne place.

Acum, sa ne gandim mai departe. Îţi place atunci când am făcut podkidyvayut şi joc cu tine? Ce crezi, dacă sunt etichetate ca cuvinte de rău de persoane, această persoană va fi mulţumit de a comunica cu tine? Aparent, neplăcut. Si cand vorbesti cu o altă persoană o vorbă bună, ar fi distractiv să se joace cu tine? Şi el va vedeti? Poate această persoană să fie frumos, chiar atunci când se va întâlni cu tine data viitoare. Esti minunat, bun, bun, inteligent, amuzant, curajos baiat, Ilie. Gândiţi-vă la ceea ce am spus.

Ilia douăzeci minute a rămas tăcut, guma de discursul meu. Am accidental referire la el ca un adult, un om egal cu mine. Copii, de fapt, mult mai multe persoane să înţeleagă şi să simtă decât majoritatea adulţilor. Ei pot simti cu usurinta falsitatea, astfel încât să vorbească cu ei trebuie să fie cu o inimă curată. În caz contrar, o conversaţie sincer nu va funcţiona.

L-am văzut de fapt, sinele său interior nobile, nu este rău şi nu trişeze. Şi am văzut că vorbele mele au atins scopul, a trecut prin coajă incrustate. Dar este nevoie de timp pentru om poate reconstrui constient culea comportament.

Am luat pe Ilie în braţe şi aşezat-o pe umăr. El a plăcut acest rândul său, de evenimente. Cu o mână ţinea pe capul meu, am tinut picioarele.
- Uite, Ilia, în depărtare. Veţi vedea raul?
- Nu încă, dar în curând vom ajunge, - a spus cu bucurie Ilia. - Vaughn, in spatele colt!
- Îţi place să călăreşti? - Întrebări Oksana. - Toate clar?
- Da! Foarte misto!
- Sigur, acum sunteţi atât de mare! Mai mult de doi metri! Puţini în lume de oameni înalţi. Sunteţi un astfel de baiat minunat! Foarte bine, frumos şi inteligent. Când cresc mare ca Sasha, este, de asemenea, va transporta copiii pe umerii lor şi să se joace cu ei?
- Da, voi! Acest lucru este foarte misto!

Curând am fost pe malul Suifun. Acest nume vechi al râului Razdol'naya. Ţărm a fost acoperită cu pietriş mari şi noroi. În locul unde ne-am dus, era imposibil să pescuiască. Foarte bine şi până la o adâncime de a merge departe. Asta mi-a facut fericit, nu doresc să participe la pescuit. Am dezbrăcat şi rătăcit de-a lungul şi de-a lungul plajei să desculţ râu. Râul a fost murdar, periodic plutea în jos resturile de excremente şi piese neplăcute de noroi.

O alta ar fi situat în amonte faţă de mai multe aşezări. Oameni, regii Naturii, care a susţinut proprietarii din lume. Mândru, crearea de frumos. copiii preferat de Dumnezeu. Ilia cere mereu permisiunea înainte de a face ceva. Evident, marcat copil, la toate. Ei au lipsit avizul un copil proprii despre care - poti sa faci asta - nu.
- Pot sa urcat un copac?
- Pot să merg pe jos aproximativ în şosete pe apă?
- Pot construi o casa de noroi?
- Pot ...
Si mult tot ce poti. Desigur, puteţi, micuţule! Nu esti un sclav, nu un animal domesticit. Tu - proprietarul viata ta! Tu - MAN! Înainte de a - toata lumea! Nu tot ce vrei.

Un lucru amintiţi-vă: sunteţi şeful şi consecinţele acţiunilor lor. El a mers pe apă în şosete: să fie pregătiţi pentru ceea ce se udă. Şi astfel, acestea trebuie să fie uscate şi apoi, înainte de a proceda în continuare.

El a construit o casa de noroi: să fie pregătit să aibă ca mainile murdare. Deci, trebuie să le spele. Credem că peste consecinţele acţiunilor lor, iubito. Şi cel mai bun - a face, în cazul în care crezi.

Noi nu am rămâne pe flux. Călătoria înapoi Ilie este aproape complet trecut pe umărul meu. A doua zi ne-am spus la revedere de la Ilie şi bunica sa. A fost timp pentru a merge mai departe. Ilie, de data aceasta deja mi-a plăcut să îmbrăţişez, el obişnuia să spună "mulţumesc" şi "vă rog".

Când ne-am asezat la masa de rămas bun, el a fost o jumătate de oră de tăcere tensionată, pondering unele crezut. Am avut timp înainte de acest acord cu el, că într-o zi trebuie să le îndeplinească.
- Ei bine, asta, Ilia, sa spunem bun-va, - am spus.

El sa zbătut să-mi, pus braţul în jurul gâtului braţele slab putin. Hot mic organism. M-am gândit cine cresc. Am avut chiar şi o puternică dorinţă de a lua cu tine, aduce lacrimi sufocat, dar am dat seama că era imposibil.
Oricum, până în prezent. Sunt încă nelămurită, chiar şi cu locul lor de reşedinţă şi a surselor de a câştiga bani. Să vedem ce se întâmplă în continuare.
În cele din urmă, Ilia a sugerat că filate în cap. El a cerut o fotografie suvenir de mine. Am fost acolo Bared fericit dinţii la Catedrala Sf. Isaac colonade.

Prin semnarea fotografie, i-am dat pe băiat. M-am gândit că bunătatea în lumea noastră nu este de ajuns. Şi dragoste. Greu de oameni au evidenţiat calitatea lor spirituală cel mai intim. Greu comun cu ceilalţi. De ce esti asa lacom? Şi câţi dintre acesti copii? La urma urmei, ele cresc cândva. Timpul trece, ceasul ticăie inexorabil. Cuplu împuşcă crescut.

Alexander Chetvergov

Miercuri, 07 februarie 2007
Vizualizări: 2732

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
1029
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
371
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
482
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
396