ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Îmbrăcămintea naturală şi energia de vindecareÎmbrăcămintea naturală şi energia de vindecare


Deja nu este un secret că totul ce ne înconjoară, emană o anumita energie. Ştiţi cu ce fel de energie este pătrunsă îmbrăcămintea pe care o purtăm? Şi ştiţi că energia ţesăturii are proprietăţi vindecătoare?

Dacă nu, atunci aceste sunt informaţii pentru dvs. În orice caz, ele vă vor fi de folos.

Ar trebui să remarcăm imediat că lucrurile fabricate din materialele sintetice, sunt non-pozitive. Ţesăturile artificiale împiedică schimbul de energie al corpului cu mediul înconjurător. Iar pentru sănătatea organismului nostru, acest fapt este semnificativ. Prin urmare, gândiţi-vă bine înainte de a îmbrăca articole din sintetică. Un alt lucru este îmbrăcămintea confecţionată din materiale naturale, ecologic pure. Aceasta nu este doar mai plăcută pentru corpul nostru, dar, uneori, având proprietăţi utile, poate înlocui chiar şi medicamente. Şi acest lucru nu este surprinzător, deoarece materiale din care ea este realizată, sunt pline de energie vie a naturii.

Privind în trecut, am constatat că vracii utilizau pentru vindecarea multor boli ţesături din diferite fibre. În acelaşi timp, ei luau în considerare chiar şi culoarea, definită pentru fiecare boală - terapia culorilor.

Pânza din in

Cercetătorii moderni au efectuat studii de pânză şi au concluzionat că, datorită proprietăţilor sale unice, ea are un efect benefic asupra organelor de circulaţie a sângelui, stimulează întregul organism şi chiar reduce oboseala. De asemenea, s-a constatat că hainele din in reduc riscul de a răci, pentru că încălzesc corpul. Materialul termofil astăzi se foloseşte la izolarea caselor din lemn.

Se presupune că îmbrăcămintea din în vară răcoreşte corpul, astfel încât multor dintre noi le place sa poarte aceste haine anume în căldura verii. Iar medicii din antichitate au susţinut că, dacă purtaţi haine de in în timpul verii, adăugaţi în greutate şi, invers, în timpul iernii pierdeţi în greutate. Seminţe de in sunt folosite pentru a pierde în greutate, astfel, încercaţi să purtaţi tricouri din in.

Pânza de mătase


Îmbrăcămintea şi articole din mătase au proprietăţi de energie interesante. Mătăsuri sunt foarte utile pentru persoane cu deficienţe ale circulaţiei sanguine (la cine membrele îngheţă sau transpiră), deoarece pot încălzi şi usca pielea, în acelaşi timp.

Ţesătura de bumbac


Articolele făcute din bumbac sunt universale. Energia lor vindecătoare acţionează astfel că, în căldura verii, ele răcoresc plăcut corpul dvs., iar în frigul iernii vor încălzi la sigur şi vor păstra căldura. Bumbacul este uşor, alb, materialul curat, şi hainele naturale din acesta emană bunătate şi gânduri pure. Nu este minunat? Vă rugăm să reţineţi.

În lumea întreagă designerii, care sunt la modă, preferă materiale, fabricate din fibre naturale, şi creează din ele capodoperele lor. Valoarea lor constă nu numai în croitorie, dar şi în calitatea  înaltă a veşmintelor create.

Acum  înţelegeţi importanţa hainelor confecţionate din diferite ţesături pentru sănătatea şi bunăstarea dvs. Alegeţi haine nu numai ghidându-vă de gust, dar, de asemenea, ţinând cont de corpul dvs. şi el vă va mulţumi cu o sănătate bună  şi, prin urmare, o stare de dispoziţie bună. Mult noroc!

 

 

Sursa: ecologico.ru

Duminică, 02 octombrie 2011
Vizualizări: 1794

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
310
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
175
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
286
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
117