ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

În căutare de cunoaştere a pierdut, de viaţă, un miracol.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Dakam, oamenii care trăiau în teritoriul de azi al Republicii Moldova in antichitate erau cunoscute de multe secrete despre maturizarea corectă a sarcinii, creşterea unui copil in pantece si nasterea fara dureri. Mii de ani în urmă, femeile au născut în apă. În această zi, arheologii sunt special concepute pentru această baie - gerkulany. O parte din această înţelepciune va deschide astăzi, pentru cititorii noştri, Alexandru Stefan.

Trăim într-un moment în care umanitatea se deschide cunoştinţe vechi, care timp de secole ţinute secrete. Interes în acest sens este enormă. Oamenii s-au grabit sa studieze yoga din India si magie mexican, Chaldean astrologie, şi Cabala evreiască ... Dar, de fapt nu există nici un profet în propria sa ţară! Uităm că terenul Moldovei păstrează înţelepciunea milenară a glorioasă şi misterios strămoşii noştri - dacii.

Ecouri ale cunoaşterii parţial supravieţuit sub formă de tradiţii populare, atent stocate în satele Moldovei. Acest subiect a dedicat cartea sa "Carpathia. Zalmokse - Dumnezeu prima civilizatie "Alexandru Stefan. Din păcate, cartea a trecut aproape neobservat de către noi, în ciuda importanţei informaţiilor conţinute în acesta. Sperăm că timpul va repara această eroare.

Amintiţi-vă de ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Atena din 2004, o scenă cu o femeie frumoasa si stralucitoare sarcinii? Preşedintele Comitetului de organizare "Atena 2004" John Angelopoulos-Daskalaki acest episod are un script, dupa discutiile cu Alexandru Stefan. Astăzi, el ne va ajuta să dezvăluie unul dintre secretele principale ale Hyperborea asupra sarcinii şi de creşterea fătului în uter.

- Dl Stefan, spune-mi cum sa întâmplat că programul tău, dezvoltat în Moldova, nu este pusă în aplicare aici, dar în România?

- Noi, din păcate, nu cred că despre creşterea copiilor. Noi trebuie să realizăm că de sarcină înainte, ar trebui să întocmească o bază perfectă de formare, şi nu cred că doar despre cum să-l pentru hrana animalelor.

- Dar în vremurile noastre este tare greu pentru a ajunge la conştiinţa umană. Cum de a lăsa oamenii să ştie că creşterea unui copil în pântece este foarte important pentru viitorul nostru?

- Dacă veţi continua să cred că ghinion ca regele, că, după noi potopul, va deveni în curând un computer este mai important decât o femeie. Avem nevoie, ca oricine altcineva, să rezolve această problemă în următorii ani. Pentru orice am vrut, dar este în populaţia noastră va cădea în curând să critic. Şi acest fapt este cunoscut tuturor, şi motivul pentru această stare de lucruri nu este investigat, diagnosticul nu a fost livrat. De ce am ajuns la asta?

Cel mai bun mod de a răspunde la această întrebare a femeilor. Te asigur, am avut o mulţime de ei a vorbit despre ea, şi toate acestea susţin că bărbaţii sunt în ultima vreme atât de uzate că, în curând jumătate de frumos, pur şi simplu nimeni nu va trăi. Cu cine a construi o familie? Unde sunt oamenii noştri?

Cred că oamenii care nu au destui oameni, purtători ai seminţelor sale, este să scadă. Şi trebuie spus deschis. Care este motivul - este o altă întrebare. Puteţi spune ce vor, dar pentru o viaţă sănătoasă, ca, într-adevăr, pentru viaţă în general, au nevoie de un material sănătos. Şi în timp ce noi avem mii de mama-cuc. A avut un copil şi l-au aruncat la soarta lui. Numărul de taţi cuc mai mult. Dacă un copil începe viaţa într-un orfelinat, el va continua să transmită descendenţilor lor această tulburare. Este doar un alt de viaţă nu ştie. Până în prezent, sarcina principală - să nu propriul program soiul lor.

Dacă sunteţi foarte nefericit, de ce nu deschide acelaşi mod pentru copiii lor? De ce sunt ele un viitor? Ce ar trebui făcut pentru a opri? Din psihologic,, existentiale explorari filozofice care a făcut colegii mei şi cu mine, vii cu mine o idee - cum de a salva omenirea, rezultă o singură soluţie: o atitudine conştientă de creşterea copiilor cu CaÎn ziua de concepţie. În plus, această abordare are un efect pozitiv asupra părinţilor înşişi.

- Care este principiul de educaţie? Ce ti-a dat? Ce sa schimbat?

- În primul rând, concepţie trebuie să fie informată. Oamenii care au luat o astfel de intenţie ar fi pentru a proteja de fructe din tot felul de influente negative, stresul, de conştientizare a infecţiei. Aceasta a fost mult timp dovedit ştiinţific că fătul aude totul şi pot percepe chiar imaginile vizuale prin intermediul mamei. Toate informaţiile pe care trece printr-o femeie gravidă, în scris, copil nenăscut. Acest program salvat viata mea. Ea nu dispare. Dacă în timpul acestor nouă luni sunt certuri, copilul acesta raţionalizează ca un stil de viata. Dacă părinţii bea, el consideră că este normal. Dacă ei fura - este, de asemenea prescris pentru el pe un fundament profund. Dacă există o constantă anxietate despre bani, apoi copilul este programat pentru a fi neliber. Dacă oamenii tatălui său - săraci, copilul nu poate intelege cum un om ar trebui să fie.


- Cu ce ar trebui să începem?


- Un copil vine în această lume (microcosmos) dintr-un mediu complet diferit (MACROCOSMOSULUI). Înainte de a trimite un astronaut in spatiu, sa pregătit cu atenţie, în condiţii cât mai aproape de real, deşi nu recrea în întregime le este imposibil. Un copil de nouă luni, de asemenea, se poate spune, este în spaţiul academic. Acesta este format în atmosferă de informaţii, care se raportează la el în primul rând o mamă, dar şi un tată, şi a mediului în general. Nici o producţie este imposibilă fără un proces elaborat. Deci, de ce este formarea de om, mult mai complex decât ceea ce sistem, indiferent de tehnica, vom merge, să-l dezvolta ca un rezultat? Trebuie să fie conştient l-au învăţat să fie lansat în lume, să pregătească, explica ceea ce sa se astepte.

Dacă în pântecele mamei sale temperaturi aproximativ 37 de grade, atunci noi trebuie să creeze aceeaşi temperatură şi în mediul de la momentul livrării, pentru a evita stresul, acesta va salva copilul din teama de capturare rece. Un alt factor - lumina. Noi trebuie să vedem cum de fructe de simţurile sale, dar a fuzionat cu corpul părinte. Acum este uşor de a face folosind un computer. De iluminat trebuie să fie în aceeaşi cameră, în cazul în care la naştere. Copilul trebuie sa fie luate cu grijă, dar să nu includă în faţa ochilor lui într-un bec sute de waţi. Uneori, copiii sunt trei-patru zile de lumină orbitoare extrem de puternic din sala de operatie.

Strigăte ca copilul aude în momentul naşterii, de asemenea, poate să-l sperie. Chiar vorbesc tare nu este permis. Are copilul de vina pentru ceea ce a ieşit la lumină la sfârşitul anului o schimbare de echipa medicala care medicii sunt obosit? Şi se dovedeşte primele informaţii le-a primit, a declarat că el nu a fost placut ceea ce el pe cineva pe drum. " Ca urmare, copilul este nascut "infectate" vinovatie complexe.

În special atunci când înfricoşătoare ultimele nouă luni au fost negative, iar copilul este în aşteptare pentru schimbare în bine, ca noi toţi de aşteptare pentru ei, dar aşteptările sale nu sunt îndeplinite. El este cufundat în frustrare şi frică. Nepotrivire a lumii în care a fost, cu realitatea - un alt motiv pentru disperare. Copilul ramane cu sentimentul că adresa de amestecat. Totul pare a fi spune-i că el este printre straini. El nu a găsi informaţii despre libertate, fericire, bucurie si dragoste. Să cred că un nou-născut nu poate auzi, nu poate vedea, nu o înţelege, este doar o prostie. La urma urmei, în timp ce el era în pântecele mamei sale, el a creat, el a pierdut această înţelepciune. Ei bine, tocmai născut, el doar prost? Noi trebuie să înveţe să se uite la o nouă viaţă ca un miracol!


- Se pare că vina pentru medici?

- Nu, nu poti da vina pe medici. În general, toate au propriile lor de naştere traumei, care sunt transferate la copiii nou-născut. Doar au de spus despre ea. Astfel, este inacceptabil pentru a lovi copilul la nivelul coloanei vertebrale pentru a elimina amoniac din plămâni. Acest lucru este teribildurere, uneori copiii ajunge la acest punct, leziuni spinale, care a ajuns mult mai târziu. Respiraţia primul - în sine o durere. Din cauza acestui copil şi ţipetele. Dar este evitată. "Stranger" trebuie să le îndeplinească, astfel încât el se bucură în parohia sa. Acest lucru este tot de cunoştinţe.


În Dacia antică, foremother Republica Moldova, s-au născut în apă tradiţionale bucurie. În acest scop a construit bai speciale - gerkulany calde cu apă, care, sub supravegherea instruiţi special bărbaţi, femei dat nastere fara dureri, cu mare. Conserva, cărţi vechi, care s-au dat instrucţiunile de pe toate cele nouă luni de sarcină. Pentru Moldova, acest lucru nu este nou, ci pur şi simplu o întoarcere la tradiţie. Hyperboreans deţinute toate aceste secrete. Am pierdut drumul, departe de sursa de înţelepciune şi s-au infectat cu frica.

Femeile, ca fiind mai intuitiv, în primul rând a început să reflecteze la aceste întrebări. Din diferite ţări au venit la seminarii privind educaţia copiilor în uter. Avem nevoie de mai entuziaşti care înţeleg complexitatea ora actuală, care cred că despre cum ne putem salva.


Alexander Ivanov.

Joi, 24 aprilie 2008
Vizualizări: 4041

Citiţi de asemenea

Și Pascal, și Pușkin, și Lomonosov, și Mendeleev.Dar o oarecale Lenocika de șaptesprezece ani spune: "Mă cam îndoiesc că...
47
Rezultatele sînt uimitoare!Astăzi, adesea consumăm alimente dăunătoare, prelucrate, precum și numeroase băuturi dulci și...
82
Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
335
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
192