ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

În căutare de-o lume confortabilăAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

om În ultimii ani, comunitatea ştiinţifică o dezbatere aprigă între partizanii şi adversarii teoriei evoluţioniste a lui Darwin, am învăţat la şcoală. În prezent, peste 600 de cercetători eminenţi în domeniul biologie, chimie, fizica si matematica din SUA sau din mai multe ţări europene, inclusiv Rusia şi Ucraina au semnat invocarea împotriva darwinismului şi-a exprimat deschis scepticismul cu privire la înţelegerea legilor de evolutie, care domină ştiinţifice lume. În ultimii 100 de ani de cercetare intensivă, a existat un număr foarte mare de fapte care nu sunt explicate prin teoria darwinistă, dar se potrivesc perfect în teoria de Creaţie (rezonabil) de origine ale lumii.

Dar sensul prezentului articol nu este o reclama sau contra-publicitatea de orice teorie ştiinţifică, ca realitate, lumea din jur, mai bogat şi mai complex decât orice teorie.

Acesta a fost de mai multe mii de ani de la inventarea roţii om, dar roata este - absolut, nu există detalii de prisos unică, astfel încât noi oamenii nimic de adăugat invenţia lor nu se poate. Asta e lumea noastră, existente într-un bine definit fizice, chimice şi biologice parametri, este surprinzător de oportunitate rezonabile.

Toate le-aţi auzit, probabil, ca universul nostru este în continuă expansiune. Astronomul american Bernard Lovell atât comentat cu privire la viteza de univers în expansiune: "Dacă universul se extinde la o miliardime mai repede, până în prezent în univers ar dispărea toate materia. Şi dacă expansiunea are loc o miliardime mai lent, există deja în jur de prima de miliarde de existenţă univers, forţele gravitaţionale ar face ca acesta să se micşoreze. "

Dovezile ştiinţifice în favoarea unei, perfect existenţa armonioasă, univers, nu poate conta. De exemplu, în cazul în care planeta noastră a fost uşor mai mare, gravitatea acesteia ar fi mai puternică, şi se acumulează în atmosferă ar fi uşor, să nu poată depăşi gravitatea, gazul de hidrogen este nepotrivit pentru viaţă. Şi dacă Pământul a fost uşor mai puţin de oxigen s-au evaporat în spaţiu, şi de apă ar evapora.

În această serie de fapte şi diversitatea de lucruri de viaţă, lor "rezonabile", regizat de comportament scop, oferindu-le posibilitatea mai bune condiţii pentru existenţa, în sfîrşit, omul însuşi, peste misterul din creier care bate cele mai strălucite minţi umane, inteligenta lor acoperind întinderea nelimitate a universului şi pătrunde în micro- .

În acest întreaga imagine a lumii din jurul nostru, există un element care intră din această armonie a naturii. Acest element este negativ, efect distructiv asupra întregului sistem al universului este homo sapiens, un om înţelept.

Cum? S-ar părea că omul, coroana Naturii, înzestrate cu raţiune şi voinţă liberă, ar fi cel mai confortabil şi fericit să se simtă parte din această lume. Cu toate acestea, acest lucru nu se întâmplă. Dimpotrivă, ne umple constant conuri şi fac greşeli de neiertat in calea vietii tale, nu ştiu cum de a alege o profesie, sunt greşite în alegerea partenerului de viaţă, nu ştiu cum să acţioneze în orice situaţie.

Şi a societăţii umane, în general, în întreaga istorie a omenirii "shakes" la fiecare pas. Aceasta se manifestă în sângeroase războaie declanşarea între naţiuni, aşa-numitele "câştigătorii" în cele din urmă nu a castigat si nu rezolva orice probleme, inutil tentative constante de reformare a sistemului de învăţământ în urmă eforturile mort pentru a rezolva problemele economice prin forţă, şi multe altele.

O persoană este rezonabil, spre deosebire de animale, nu există, întruchipat natura automată a programului de comportament, care ar garanta persoanamfortnoe existenţa. Absenţa unui astfel de program oferă oamenilor libertatea de alegere. Cu toate acestea, alegerile efectuarea, omul se bazeaza pe ego-ul lui, dorinţa de creştere de a utiliza întreaga lume pentru avantajul lor, chiar si cu pretul de a suferi de oricine altcineva. Egoismul este unic pentru oameni, animale nu se ia nevoie de mai mult de corpul său. Prin urmare, un leu a fost bine hrănite de antilope păşunat apropiat.

egoismul omului aduce în dizarmonie completă, perfectă, armonioasă în frumusetea ei rezonabile, o imagine a lumii.

Când vom învăţa să controleze ego-ul său prin acordarea forţe ascunse în ea, pentru beneficiul tuturor, atunci câştigătorul va fi de toate, şi, astfel, noi înşine. Si apoi lumea în care trăim va fi cu adevărat perfectă, fără nici semne de întrebare.

11.10.2009 Isar Dorfman
kabmir.com

Miercuri, 04 noiembrie 2009
Vizualizări: 2315

Citiţi de asemenea

Locurile abandonate, împrăștiate în diferite colțuri ale planetei noastre, sperie și fascinează în același timp. Datorit...
217
Copacii nu numai că sînt capabili să îmbunătățească bunăstarea, capacitatea de concentrare și viteza de reacție a omului...
184
Brandul „Viorica”– temelia celei mai mari companii de produse cosmetice și parfumerie din Republica Moldova – a fost rem...
123
”Studiile oamenilor de știință arată că acest volum de fitoncide este capabil să distrugă cel mai mare număr de microbi ...
192