Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/pics/2010/03/hist_illiuzia01.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
În cazul în care caderea cortinei iluzie
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

În cazul în care caderea cortinei iluzieAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


De la varza la Monkey

Mă întreb, dragă cititorule, nu vă amintiţi prima dată auzit mitul oficial al originii ei înşişi? De unde ai venit - de la varza sau cu pungi de la barza? Aţi putea fi norocos şi părinţii tăi nu sunt avansate descărca's Child mintea de toate prostii. Omul a venit de la om. Familia Sidorov-Teller poate fi născut un casier diferite (Sidorov, Jr.), dirijor, sau chiar postul de cap. De la Odessa Zayderman poarte un alt odessite, dacă nu pleacă în America (există un apel produs Mr.Zaiderman). În geolog Moscova Sasha si frumoase reni Herder Chukchi sau un născut noua stea a baletului. Cine a început aceşti copii, acestea vor fi întotdeauna bărbaţi, aşa-numitele homosapiensami.

Dar ştiţi că lucrurile nu erau întotdeauna cazul. La un moment dat în istorie, strămoşii noştri au fost idioti primitiv, Pithecanthropus, omul din Neanderthal şi la doar o maimuţă. Evoluţia, domnilor ... Evoluţia! Ceva de genul nostru de imigrare, urmată de o îmbunătăţire semnificativă în aparenţă. Ei bine, în cazul în care urmează să fie serios, crezi, stimate cititor, înmuiate în teoria lui mama despre originea omului de la maimute? Şi dacă nu, atunci cum suntem noi capabili să se materializeze?

Michael Cremo - Dosarul

Michael Cremo sa născut pe 15 iulie 1948 în Shenektedi, New York. Fascinaţia cu ştiinţă şi cercetare, în acelaşi timp, de acord cu raţionamentul darwinismului despre istoria şi originea umanităţii în Michael Cremo originea în copilărie. Tatăl său a fost un ofiţer de spionaj în U. S. Air Force, şi, prin urmare, viitorul de cercetători din copilărie din istoria arheologiei, a avut loc în constantă mişcare şi de călătorie. Începând cu anul 1965, Michael a avut un interes serios în filosofia de Est, încercarea de a găsi rădăcinile ei a civilizaţiei noastre.

Cremo Mai târziu, el sa mutat la Los Angeles, unde a început să lucreze în publicarea "Bhaktivedanta Rezervaţi Trust (TCB). Undeva în 1980 deja Cremo se consideră un scriitor. Până în prezent, cărţile scrise şi publicate de el şi alţi scriitori, BBT, a vândut mai mult de 10 milioane de exemplare şi a fost tradusă în mai multe limbi.

Împreună cu Richard Thompson Cremo matematician a scris o serie de carti destinate atât pentru oamenii de ştiinţă şi publicului larg. Prima carte din aceasta serie a fost "Interzis Arheologie: povestea necunoscută a omenirii." Aceasta carte este despre faptul că în ultimii 150 de ani, arheologi şi antropologi au acumulat cunostinte vaste, care confirmă faptul că reprezentanţi ai umanităţii, ca şi noi, nu există pe această planetă este deja: în jur de zece milioane de ani! Cu faptele incontestabil al autorilor s-au dovedit că aceste informaţii sunt disimulate cu grijă, nu a fost luat în serios, şi în cele din urmă complet uitat, deoarece Cremo şi constatările Thompson erau contrare teoria general acceptată a evoluţiei umane.

În plus faţă de lume, cele mai bune-seller în domeniul arheologiei, cartea "Interzis Arheologie" şi "Povestea Necunoscut omenirii", Michael Cremo este, de asemenea, autor al unor cărţi precum "influenţa" arheologie interzise, "natura divină: o alternativa spirituala la criza de mediu, o serie de lucrări ştiinţifice altă parte, articole şi publicaţii pe aceste teme.

Michael Cremo este întotdeauna în prim-planul şi culturale probleme ştiinţifice. Pornirea graniţele disciplinare a ştiinţei, este publicul său un argument convingător pentru a forma un nou consens cu privire la natura realităţii.

Michael Cremo - un membru al Congresului Mondial de arheologi, Asociaţia Europeană de arheologi, Societatea de Istorie a Ştiinţei, filosofia ştiinţei de asociere, Asociatiei Americane de Antropologie, Societatea de Antropologie de constiinta, Centrul pentru Teologie şi Ştiinţe Naturale.
M. Cremo citit sute de cursuri şi zeci efectuate de conferinţe ndin lume.

Conversaţie

GM: Michael, este cunoscut faptul că toate geniu este simplu. Spune-ne, te rog, într-o formă simplă şi uşor de înţeles esenţa de ani de cercetare si dvs. concluziile.
Происхождение человека MK: teoria lui Darwin comună susţine că omul este coborât de la mai multe forme primitive de viata - maimuţă - aproximativ 100 mii ani în urmă. Şi totuşi - că umanitatea - este numai fond material.

Nu sunt de acord. număr foarte mare de descoperiri arheologice confirmă faptul că un om într-o formă, aşa cum am cu tine, nu a existat de milioane de ani. Cu toate acestea, este interzisă arheologie. În cartea mea "Interzis Arheologie" şi "transferului de drepturi, ne ajuta cititorii să vedem că oamenii nu sunt provine dintr-o maimuţă, şi a existat în paralel cu acesta. Doar acest tip de maimuţe cu timpul aproape plecat, si multe alte specii de animale şi plante. Dar nu exclude o alta. În tratat filozofic vedice "Padma Purana", afirmă că universul nostru există 400 000 diferite forme de viata umana. În Ramayame, în special, descrie vanary - oameni de la pădure. Ele sunt ca eroii unora dintre filmele noastre fantastice (ca "Planeta maimuţelor"), spune despre viata de maimute inteligente cu homosapiensami.

Cu toate acestea, înainte de a cere la întrebarea: "Când a existat un umanităţii?" Ar trebui să solicite la întrebarea: "Cine este omul?" Majoritatea oamenilor de stiinta cred ca oamenii pur si simplu este constituită din elemente chimice. Eu sunt de părere că am compus din trei energii diferite: materiale (foarte dur), energia minţii (mai subtire) si constiinta (energie destul de nesemnificative). Pentru a face mai clar, am compara cu computerul. Corpul nostru - de energie materiale, program de computer - energia subtilă şi utilizatorii de computere - un termen rezonabil de auto-guvernare de putere, în acest caz, oamenii. Am vedea si simti doar corpul nostru fizic. Nu putem vedea de energie a minţii, cum ar fi vânt: putem observa doar rezultatele acestei, vantul - valuri. Şi mai mult nu ne putem atinge şi a vedea constiinta noastra.

GM: constiinta - aceasta este sufletul nostru mistic veşnică?
MK: Puteţi să vă spun aşa.

GM: Şi cum vă pot confirma existenta a sufletului? Organismul vom vedea. Um acolo. Cum să confirme existenţa a ceea ce putem atinge de ei?
MK: Ca om de ştiinţă, voi da fapte de cercetare ştiinţifică. Cardiologul american Michael subwoofer (Michael Sabom) de peste 20 de ani studiind experienta supravieţuitorii moarte clinică. El a înregistrat, experienţa la pacienţii detaliu după ce au murit. Apoi, toate informaţiile pe care le au "văzut" după moartea sa, el a fost verificat cu mărturia de doctori si asistente. Toate convenit. Detaliile operaţiunii, cuvinte si fapte ale celor care au rămas cu corpul neînsufleţit, au coincis foarte bine. Constatările de ştiinţă sunt evidente: ei nu a fost văzut de informaţii la nivelul mintii (mintea sau corpul a murit), dar o instanţă superioară - în sufletul nostru, care continuă să trăiască.

Dacă sufletul nu moare natural presupune că se va linişti şi apoi într-un nou organism (reincarnarea). Acest lucru, de exemplu, a confirmat psihiatru experienţa de lungă durată la Universitatea din Virginia Aina Stevenson (Ian Stevenson) şi colegii săi. Din 1961, acestea analiză detaliată a copiilor (cu vârste cuprinse doi la şapte ani), care a amintit de viata sa anterioara. Investigat mai mult de 1.000 de cazuri, scris cărţi şi articole. Aceste copii amintesc detalii uimitor de încarnări anterioare, pe care oamenii de ştiinţă testate şi pe deplin a coincis. De exemplu, o fată din India Shukaev putut găsi casa lui (ea nu fusese niciodată la această parte a ţării) şi chiar să precizeze clar că la etajul al doilea puteţi într-un anumit piept pentru a găsi hainele mele vechi. Aceşti copii invatat rudele lor încă de viaţă ale fostului. Un semne din nastere potse potrivesc exact cu urme de glonţ rana - cauzele de deces lor. Ele ar putea aminti şi motivul pentru moartea sa, care mai târziu a fost confirmat de arhivele de medici şi alţi martori. Interesant, după şapte ani de o astfel de memorie fenomenala, de regulă, a dispărut.

Acest lucru ne conduce la o altă întrebare: "Cum ajungem acolo?" Eu susţin că noi, ca de aur, care a venit la noi de la mine, de asemenea, a venit de la o singură sursă. Eu îi spun sursa tuturor conştient.

GM: Este posibil pentru această sursă de a utiliza alte sinonime? De exemplu, Mintea unificate, Cosmos sau Dumnezeu?
MK: Cred că da. Şi aş dori să vă oferim una dintre concluziile principale ale cercetării mele: omul nu a evoluat din materie, şi devolyutsioniroval de constiinta pura.

GM: Explicaţi acest lucru.
MK: Pentru a trece la elementul apos, avem nevoie de un costum de scafandru sau un submarin. În mod similar, corpul nostru în această viaţă este doar un mijloc de existenta a sufletului. Mulţi oameni intreba: "Cui îi pasă cine sunt şi de unde ai venit?" diferenţă imensă, deoarece defineşte scopul vieţii individuale şi colective. De exemplu, dacă eu sunt un american, eu locuiesc de legile din ţara lor. Ei bine, în ultimii 100 de ani, darwiniştii au dat răspunsul la întrebarea de cine suntem. Potrivit teoriei lor, am evoluat de la maimuţă şi suntem doar masini fabricate din elemente chimice, fără Dumnezeu şi valori mai mari. Prin urmare, a venit concepţia materială a vieţii, în cazul în care obiectivul principal - producţia şi consumul de cea mai mare sumă posibilă de avere. În aceste condiţii, oamenii sunt educaţi şi trăiesc într-o confruntare permanentă pentru supravieţuire, aparent ca strămoşii lor primitive.

Înţelege-mă. Eu nu sunt împotriva bogăţiei, ci o concentrare excesivă asupra producţiei şi consumului, pe de o parte, distruge psihicul nostru, deoarece nu satura sufletul, pe de altă parte, duce la distrugerea ecologica de pe Pamant. În cazul în care toate celelalte ţări de pe planetă au avut la fel ca americanii, am mentalitatea consumatorilor, noi toţi ar fi pierit demult. Din cauza acestui conflict avem probleme la toate celelalte niveluri de viaţă: în conflict şi politică a ţărilor, conflicte sociale si viata de familie, personale şi dezechilibre.

GM: Aţi schimbat percepţia mea de importanţa o înţelegere corectă a istoriei. Este evident că realizarea adevărat că nu ne - copii de maimuţe, ne va ajuta să rezolve cazul în care pentru a merge în căutare de adevăr şi fericire.
MK: Ce se întâmplă dacă vom schimba povestea lui? Aceasta ne va ajuta să înţeleagă că toţi suntem uniţi, şi acesta este obiectivul nostru - nu o creştere a consumului, şi caută fericirea prin dezvoltarea de calităţi divine umane. Dar dacă nu ştim cine suntem, nu putem înţelege nimic şi nu pot trăi ca oameni liberi. Noi nu ar trebui să trăiască de principiile de omul primitiv. Din păcate, mulţi dintre aceştia trăiesc în afara bilanţului şi la ieşirea din spiritualitate, cu o înclina evident la partea materială. Materialul nu are nevoie pentru a anula, ar trebui să fie uşor de echilibru.

Din păcate, liderii de guvernul nostru nu sunt foarte interesaţi să ne vadă liber. Acesta este motivul pentru care sponsorul stiinta, care funcţionează pe producţia de mărfuri. Această ştiinţă se dezvoltă rapid la toate nivelurile - în universităţi, laboratoare, centre de cercetare - ca aduce beneficii concrete. Prin urmare, arheologie reale este încă scos în afara legii, aşa cum mulţi oameni de ştiinţă şi descoperirile lor, anatema şi uitare.

Epilog

Sunt sigur că, dacă întâlnirea noastră cu Michael Cremo a avut loc la clubul nostru "Balanţa" sau în casa ta, dragă cititorule, am încă mult timp pentru a lăsa unul de altul. Sunt de acord că tema de origine noastre nu este cel mai popular în viaţa noastră. Şi totuşi, îl vreau, am continuat. Vom invita Michael la club cu tine. În acelaşi timp, cred că despre ceea ce a spus el şi vorbesc despre asta cu rudele lor şi asociaţii. Scrie-ne, cota-vă gândurileinformaţii secrete despre rudele lor de lungă distanţă.

Sursă

Joi, 25 martie 2010
Vizualizări: 3413

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Consilierul municipal din partea PSRM Vasile Chirtoca se pronunță pentru deschiderea grădinițelor și reluarea procesului...
30
Specialiştii susţin că pentru Moldova coeficientul de împădurire trebuie să nu fie mai mic de 25%, şi nu ca acum - 12,7%...
38
În următoarea perioadă, pînă în a.2039, schimbările climatice ar putea afecta grav pădurile din nordul Republicii Moldov...
38
Puțin este cunoscut faptul, că Republica Moldova este cea mai despădurită țară din Europa! Și asta ne afectează puternic...
122