ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

În Franţa, companie numită contracara poluarea cu ozonAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Sursa de RIA Novosti

agenţiile de mediu din Franţa solicită societăţii să acţioneze împreună pentru a preveni poluarea stratului de ozon, site-ul Actualités Environnement ştiri.

severă de căldură, care acum domneşte în Franţa, promovează formarea ozonului de la oxizi de azot şi compuşi organici volatili în atmosferă, în special, emisiile din transport şi industrie. ozon de gaze, ale căror molecule sunt compuse din trei atomi de oxigen, are o capacitate foarte mare oxidativ şi este o substanţă toxică foarte.

Franceză Secretar de Stat pentru Ecologie Nathalie Kosciusko-Morisot (Nathalie Kosciusko-Morizet) solicită pentru o acţiune colectivă în ceea ce priveşte poluarea cu ozon.

"Putem să acţioneze împreună în timpul perioadelor de concentraţiilor maxime de ozon, făcând clic pe un responsabil stil de viaţă ecologic, de exemplu, acordând întâietate transportului public, care călătoresc cu maşina doar atunci când este absolut necesar, cu respectarea limitei de viteză stabilit de prefecturi, evitând utilizarea Solvenţi organici volatili sau substanţe pe baza de solvent, "- a spus Kosciusko-Morisot.

copiii mici, persoanele în vârstă, care suferă de alergii şi astm, persoanelor care suferă de insuficienţă cardiacă sau boli cronice respiratorii, în special grav afectat în timpul acestor perioade. În acest timp, ei, în special, ar trebui să se abţină de la active şi activităţi sportive fizice.

"Responsabil faţă de mediu Acţiunile noastre sunt utile pentru persoanele sensibile la poluarea aerului şi în materie de prevenire şi reducere a poluării, pentru că noi nu trebuie să uităm că fiecare pas este important", - reaminteşte secretar de stat.


Joi, 07 august 2008
Vizualizări: 1735

Citiţi de asemenea

Ovăzul - elixirul vieții - va pune pe picioare chiar și pe cel mai grav bolnav: rezolvă multe probleme de sănătate și ...
432
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
177
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
244
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
135