ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

În Germania, înainte de calculator, care pot fi controlate de crezutAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

/ Articles/07aug07_brain/big.jpg La Târgul de ştiinţă din Germania a fost prezentat la computer care ruleaza pe puterea de gândire. Acest aparat poate oferi o oportunitate de a lucra pe un calculator pacienţi paralizat şi a persoanelor cu membrele amputate - pentru controlul armelor artificiale şi picioarele la nivelul electronice. În acelaşi timp, dispozitivul este şi sferele non-medicale: jocuri pe calculator şi industria de divertisment.

Dispozitiv Berlin Creier-Calculator Interface (BBCI) a fost creat de către cercetătorii de la Institutul Fraunhofer din Berlin şi Charité, Facultatea de Medicină din Universitatea Humboldt din Berlin. Acesta a fost demonstrat la CeBIT electronice justă de la Hanovra.
Dispozitivul vă permite să imprimaţi mesaje pe ecranul unui computer prin controlul mental poziţia cursorului. Utilizatorul trebuie să poarte o casca cu built-in electrozi electrice măsură că, în activitatea creierului, numita biologice curenţi, astfel a creierului, si imaginati-mişcarea stânga sau dreapta pentru a controla cursorul.

"Aceasta este o senzaţie foarte neobişnuită - spune Gabriel Curio de la" Charité -. "Judecând după mulţimile care se adună la ceas de pe computerul dumneavoastră, potenţialul său este enormă.

Potrivit Curio, utilizatorii pot controla dispozitivul dupa 20 de minute după prezenţi 150 în mintea mişcării cursorului. Dispozitivul rapid învaţă să recunoască activitatea în cortexul motor. "Explicaţie - o maşină de algoritmi de învăţare elaborate la Institutul Fraunhofer", - a spus Curio.

John Chapin, un expert cu privire la utilizarea de electrozi implantat pentru a controla calculatoare, este de acord că tehnologia este de capturare bio rapid. "În ultimii ani s-au înregistrat progrese semnificative în metode non-invazive a cererii sale," - a spus el.

Cercetatorii germani spera sa dezvolte o versiune comercială a dispozitivului pentru a ajuta la pacienţii paralizat şi oameni cu membrele amputate.

Chapin sugerează că tehnologia poate fi o gamă largă de aplicaţii. "Semnale ale creierului vă poate oferi beneficii suplimentare", - a spus el. Acest dispozitiv poate fi un nou mod de a controla jocurile pe calculator. Cercetătorii au început să-l experienţă în ceea ce priveşte conducătorii auto, deoarece poate capta reacţie spontană a creierului şi să preia controlul din masina de frână înainte de a răspunde şoferul.

Următoarea fază - dezvoltarea unui coif, care nu trebuie neapărat să contactaţi scalpului. Acest lucru poate facilita utilizarea aparatului şi pentru a reduce iritarea pielii, scrie revista.

Marţi, 07 august 2007
Vizualizări: 3660

Citiţi de asemenea

Ovăzul - elixirul vieții - va pune pe picioare chiar și pe cel mai grav bolnav: rezolvă multe probleme de sănătate și ...
270
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
121
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
163
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
99