ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

În loc de ceai şi cafeaAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Multi medici, nutritionisti si alte amatori pentru a oferi consiliere cu privire la dieta recomandă limitarea consumului de ceai şi cafea datorita continutului ridicat de cofeina. Criticii susţin că cafea spala de potasiu organism şi de calciu, şi afectează în mod negativ inima, poate duce la epuizarea celulelor nervoase. Vom analiza această problemă împreună cu cealaltă parte.
Este cunoscut faptul că un organism viu, naturale (şi, prin urmare, mai util) să mănânce alimente cultivate în acelaşi loc unde viaţa organismului.

Ceai tufişuri şi copaci de cafea in climatul nostru nu cresc, asa ca va invitam toate de a utiliza plante locale pentru bauturi - minerale, vitamine şi, de exemplu, anul trecut ne-am adunat pentru ceai urmatoarele ingrediente:
căpşuni Meadow, trunchi, maghiran, menta, balsam de lamaie, tarhon, uscate pere sălbatice şi mere, Ranetki, John's Wort St, zmeură fructe de padure, coacăz, paducel, cătină albă şi chokeberry cenuşă copaci simplu, frunze, coacăz, zmeură, cireşe, frasin de munte, trandafir, cătină albă , juneberry alun,, mure, frunze şi fructe de rug de mure. St John's Wort, galbenele, coada soricelului, salcie-planta, coada-calului, meadowsweet, trifoi, mierea-ursului, repeshok, margarete. Chiar şi coji de nuci de pin, coji de mandarine, coaja de grapefruit a fost adaugat in amestecul de ceai. Acest parfum este obţinut!

ceai Prin modul în care, probabil, ar trebui să fie subliniat faptul că de fructe de padure uscate, frunze şi iarbă sunt cel mai bine la umbra pe un pic de lumină schiţe - atunci ele se usuca repede, nu se deterioreze şi să păstreze maximă de proprietăţi utile. Un strat subţire pe hârtie, hârtie, ţesut - o suprafaţă care poate absorbi o umiditate mica. plantele mari sau mănunchiuri de iarbă, grupuri de fructe de padure pot fi uscate agăţat pe un fir - dar, de asemenea, de dorit la umbra si briza.


În general, în ceai poate dozator o mulţime de ierburi si fructe de padure. Principalul lucru - nu exagerati cu plante aromatice, dar nu se concentreze pe elemente de ancorare, componente de vitamine. Aşa cum se spune, totul - otravă, şi totul - medicamente, numai doza de important.

Din păcate, locuitorii din oraşe pentru cea mai mare parte nu a avut noroc în universul copilăriei încercând să gust, aşa că aveţi nici o idee despre proprietăţile multe plante. Cu toate acestea, credem că nu este niciodată prea târziu pentru a repara! Deci, experimentul şi identificaţi pentru ei înşişi cele mai utile plante. Să organismul însuşi vă spune ceea ce el lipseşte.

Elena Kulchenko
Sursa Skazka.nsk.ru

Joi, 14 iunie 2007
Vizualizări: 4679

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
217
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
158
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
342
Cel mai vestit chirurg, profesorul Fiodor Grigorievici a avut aproape întotdeauna o greutate de aproximativ 65 de kilo...
327