ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

În luptă cu vârsta! Află ce gamă nouă a lansat Viorica

Vești bune de la Viorica-Cosmetic! În prag de primăvară, când ne dorim să oprim timpul în loc și ne simțim tinere ca niciodată, Viorica lansează o gamă unică de produse anti-age pentru a vă păstra și spori tinerețea și frumusețea!

Gama acestora face parte din super populară serie de produse Viorica Vie. Creație a laboratorului Viorica, Vie Anti-age reprezintă sinergia biotehnologiilor inovative și a componentelor vegetale care conlucrează pentru a diminua semnele vârstei și a îmbunătăți aspectul.

În lumina obiectivului – Viephenol™

Această gamă excepțională are drept component lucrativ central Viephenolul™, care deja s-a recomandat ca un ingredient eficient și sigur. Efectul său antioxidant este principala activitate care o desfășoară la nivelul epidermei, sporind sinteza elastinei și colagenului, diminuând ridurile și hidratând intens pielea.

Viephenolul™ este un complex antioxidant unic obținut din semințele de struguri, la baza căruia stă proantocianidina – un polifenol activ a cărui acțiune antioxidantă o depășește pe cea a Vitaminei C de 50 de ori, iar a Vitaminei E – de 20 de ori.

Tehnologii inovative

Ingrediente incapsulate

Acestea au deschis o lume infinită de posibilități de livrare a ingredientelor active în straturile profunde ale pielii. Segmentul anti-age a beneficiat cel mai mult de aceste posibilități tehnologice – componentele cheie sunt comprimate în microcapsule care penetrează epiderma și ajung la destinație unde sunt eliberate pentru a promova acțiunea lor principală.

Aminoacizi-mesageri

Peptidele reprezintă lanțuri de aminoacizi care formează anumite proteine, care au capacitatea de a ”dicta” celulelor pielii un anumit comportament: fie să se regenereze mai activ, fie să sintetizeze mai intens colagenul și elastina, fie să blocheze procesul de pigmentare, etc. Peptidele-mesageri fac concurență sănătoasă metodelor tradiționale din cosmetologia medicală și chiar chirurgia plastică.


Trei piloni ai rutinei zilnice

ZI: CREMĂ FORTIFIANTĂ ANTI-AGE

Ce obții: 85% netezirea ridurilor* și hidratare intensivă;

fermitatea și elasticitatea pielii;

ovalul feței bine definit.

Ingrediente active: Viephenol™, beta-glucan, peptide.

Detalii aici.

NOAPTE: CREMĂ REACTIVANTĂ ANTI-AGE

Ce obții: 80% netezirea ridurilor* și colagenul sintetizat activ;

Hidratare și nutriție intensă a pielii,

Riduri estompate.

Ingrediente active: Viephenol™, ulei din semințe de merișoare, polizaharide din tamarind, niacinamidă.

Detalii aici.

OCHI: CREMĂ CONTUR OCHI ANTI-AGE

Ce obții: +40% piele mai elastică, 95% netezirea ridurilor* și hidratare intensivă timp de 12 ore;

estomparea ridurilor mimice;

îmbunătățirea elasticității pielii.

Ingrediente active: Viephenol™, cafeină, polizaharide din tamarind.

Detalii aici.

*Сonfirmat prin teste instrumentale sub control dermatologic


Te invităm să afli mai multe despre această gamă multașteptată pe viorica.md și la o „degustare” propriu-zisă a acestor produse extraordinare în oricare din magazinele Viorica. La sigur vei dori să le ai în trusa ta!

ABONAȚI-VĂ
Luni, 21 februarie 2022 14:31
Vizualizări: 445

Citiţi de asemenea

Hipertensiunea și ateroscleroza sînt cele două cauze principale care duc la afectarea circulației cerebrale.Încălcarea...
0
Într-o școală din Moscova un băiat a încetat să meargă la lecții. Nu merge o săptămână, două... Leova nu avea telefon, i...
536
Aceste plante nu sînt greu de plantat în propria grădină și chiar acasă pe pervazul ferestrei, dar vor fi de neprețuit...
964
Timp de multe secole, mierea a fost renumită printre oameni pentru proprietățile sale vindecătoare. Același lucru se p...
533