ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

În Moldova va avea loc al doilea Festival al tehnicii agricole rusești ©

În perioada 1-2 octombrie, pe cîmpul experimental al Institutului de Fitotehnie "Porumbeni" din Moldova va fi organizat pentru a doua oară Festivalul agricol al tehnicii agricole a producătorilor ruși, transmite Noi.md

La eveniment vor participa cele mai importante mărci rusești de producători de tehnică agricolă - S.A. " Uzina de Tractoare din Petersburg ", Uzina de combine "Rostselmash", SRL "Пегас-Агро", SA "Галичский автокрановый завод", SA "Клинцовский автокрановый завод", SA "Агропромтехника", SA "Мельинвест", casa de tranzacții "Велес" și altele, care vor prezenta mai mult de 20 de mostre de tehnică, care sînt adaptate pentru a lucra în condițiile climatice ale regiunii.

Programul evenimentului include o demonstrație a funcționării tehnicii și echipamentelor rusești, întîlniri de afaceri B2B.

Pentru vizitatori va fi organizat un food court, precum și un concert la care vor evolua colective artistice și muzicale.

Pentru oaspeții Festivalului agricol, în scopul respectării tuturor măsurilor de protecție împotriva COVID-19, la intrarea pe teritoriu va fi deschis un laborator mobil, cu posibilitatea de a efectua un test antigen.

Festivalul este organizat de Ministerul Industriei și Comerțului al Federației Ruse cu sprijinul Reprezentanței comerciale în Moldova și al Centrului rus pentru Știință și Cultură din Chișinău.

În timpul festivalului, Rostselmash, o companie multinațională modernă, care include 13 întreprinderi situate pe 11 platforme de producție din 5 țări, va prezenta combina de recoltat cereale RSM 161, combina de recoltat NOVA 320, presa de baloți TUKAN 1600, tractorul RSM 2375, grapa cu discuri DV-1000, pulverizatorul remorcă - RSM TS-3200, mașina de recoltat floarea-soarelui FALCON 670.

ABONAȚI-VĂ
Joi, 30 septembrie 2021 18:09
Vizualizări: 303

Citiţi de asemenea

Fundația Ecodava, în parteneriat cu Pretura sectorului Centru a organizat o acțiune ecologică în Parcul Valea Trandafiri...
153
Arborele Dragonului atinge o înălțime de 20 de metri, iar diametrul bazei ajunge pînă la patru metri....
186
Fundația ECODAVA, în parteneriat cu Pretura sectorului Centru, va organiza la data de 24 septembrie 2022 o acțiune ecolo...
779