În regiunea Belgorod au reflectat revenirea moşiile ancestrale

/ Vizionări: 2646

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Casa din lemn Poate că în viitorul apropiat, în regiune par-numitul ancestrale case acest lucru. Această informaţie a fost exprimat în cadrul reuniunii comitetului Dumei regionale pentru dezvoltarea de complexe şi mici afaceri economice.

Şef al departamentului regional al terenurilor şi relaţiilor de proprietate Valeri Shamaev, care a prezentat membrilor comisiei proiectul de lege, a explicat că locuinţele ancestrale (aşa cum sunt prezentate în documentul - o asociaţie de cetăţeni, ferme situate în apropierea fiecărei moşii, altele) - este foarte util. Acestea permit, de exemplu, nu numai să introducă sisteme ecologice de agricultură, dar, de asemenea, pentru a revigora sat, tradiţiile populare şi meşteşugurile. Aşa cum şi-a exprimat în cadrul reuniunii, de facto, cum ar educaţie există deja (casa o singură familie de viaţă pe pământul său, ar putea trece de bine pentru un cuib), Singurul lucru care lipseste - un motiv legitim pentru aceasta.

O aspect simplu proiect de lege, cu toate acestea, a provocat destul de o mulţime de plângeri. Astfel, reprezentantul regional al Procuraturii a afirmat că nu înţelege de ce ai nevoie de o astfel de lege, în cazul în care familia şi aşa mai pot face apel casa imobiliară a familiei sale. De asemenea, încă neclar dacă este să intre sub incidenţa conceptului de cetăţeni care trăiesc în străinătate, şi ce ar trebui să fie asupra patrimoniului scară - nu este clar. Întrebări şi altele în prezent. Ca urmare, o discuţie destul de activ de proiectul de lege să voteze în favoarea şi împotriva este împărţit în mod egal. "Aceasta este situaţia", - a însumat preşedintele comisiei Leonid Novikov, şi a recomandat proiectul să fie finalizat.

bel.ru