ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

În secolul XXI va fi echivalentă cu apă de uleiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Apa ca o resursă poate deveni cel mai important produs din secolul XXI, ocupând locul pe care acum aparţine de petrol, spune BusinessWeek. Astfel, resursele de apă ale planetei sunt enorme, dar livrările ieftine de apă proaspătă este limitată.

"Toate sunt uşor accesibile surse fusesera deja folosite", - spune un manager de conducere al Fondului PFW apa Neil Berlant, Fondul, care lucrează exclusiv cu acţiuni ale societăţilor legate de apă.

În acelaşi timp, apa mărilor şi a oceanelor necesită o sare de desalinizare procedura costisitoare. În acelaşi timp, lucrul cu surse subterane, de asemenea, costisitoare.

Cenzori, există numeroase tehnologii disponibile, prin care apa poate fi curăţate şi puse în condiţii de siguranţă pentru a bea, dar consumatorii vor trebui sa se obisnuiasca să plătească pentru el mai. Condiţii de viaţă în ţările din lumea a treia au restricţionat timp acces la apă potabilă din cauza costului ridicat sale.

Între timp, în viitorul apropiat preţurile de apă din SUA va creşte de două-trei ori. Creşterea economică în valoare de apa este o perspectivă mare pentru mediul de afaceri, deoarece oamenii vor cumpăra produse şi servicii în vederea îmbunătăţirii calităţii apei.

Prin urmare, va exista o nevoie de calitate mai bună decât înainte de apă pentru producţia de înaltă tehnologie.

De asemenea, este demn de remarcat faptul că lumea se aşteaptă la un val de privatizare a sistemelor de apă locale, deoarece costul de producţie pentru producţia de apă curată depăşeşte resursele materiale ale autorităţilor municipale.

Deci, acum dintr-60000 surselor de apă, marea majoritate a Statelor Unite este mai mică de 3000 de persoane, şi numai 15% dintre ele aparţin investitorilor.

Ca raportate anterior, nivelul apei in lume importante râuri a scăzut considerabil în ultimii 50 de ani.

korrespondent.net

Luni, 04 mai 2009
Vizualizări: 1672

Citiţi de asemenea

Fotograful Scott Franks a filmat un scurtmetraj cu denumirea "Jocul semințelor".În film este afișată lupta de zi cu zi a...
44
Înainte de a începe să îmbunătățești lumea, de trei ori uită-te la propria casă.Proverb chinezesc...
97
Prima dată, mucusul în organismul nostru se formează încă în copilărie atunci cînd mîncăm ceva fiert...Pe măsură ce cr...
180
Din 1993, Departamentul de Pompieri din Australia lansează calendare caritabile.În acest an, toate fondurile din vînzare...
167