ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Încălzirea globală: activat SunAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

oamenii de stiinta canadieni spun că soarele intensificat fuziunii nucleare. Cercetatorii au înregistrat acceleraţia de reacţii de fuziune a nucleelor de lumină în nuclee mai grele, are loc la temperaturi ultra-înaltă şi este însoţit de eliberarea unor cantităţi uriaşe de energie.

Potrivit concepte ştiinţifice, principala sursă de energie de la soare si alte stele este reacţia de fuziune nucleară care are loc în interioarele de stele. În condiţii terestre, această reacţie se efectuează cu excepţia faptului că explozia unei bombe cu hidrogen.

Creşterea ratei fuziunii nucleare în interior solare, oamenii de stiinta asociate cu începutul viitoare a unui nou ciclu de stele. În mod tradiţional, ciclul solar durează 11 ani, timp în care nu este primul off, apoi scaderea activitatii a Soarelui. Ca rezultat al activităţii a crescut, energia produsa de Soare, va creşte substanţial, ci pentru că în următorii câţiva ani ne putem aştepta la încălzirea globală.

Anterior, un record absolut al activităţii solare a avut loc în 1998, acesta a fost apoi în diferite părţi ale lumii a fost înregistrată zilnic temperatura limită medie.

Amintească faptul că la începutul lunii aprilie, oamenii de ştiinţă al Academiei Americane de Ştiinţe (NASA) au efectuat calcule pe un scenariu ipotetic al bombardarea cu plasmă taxe Pământ şi a emis un raport intitulat "Amenintari la adresa Space Meteo: consecinţe sociale şi economice. In studiul lor, cercetatorii au prezis că "judecata de apoi" să se întâmple pe 22 09 2012.

În acea zi, cred autorii studiului, Soarele se va produce o serie de focare. Star în spaţiu un mare număr deosebit de gaze fierbinţi. Consecinţă ar fi nemaipomenita de furtuni geomagnetice de pe planetă.

semnal de alarmă de la satelit observarea Soarelui, va veni la Houston, centru de cercetare a spaţiului. La dispoziţia omenirea va fi numai câteva minute, oamenii de stiinta cred, dar toate eforturile vor fi zadarnice.

Iniţial, oamenii pot viziona lumini, ca polare, dar de multe ori mai luminos. Apoi, vor veni în jos toate transformatoare de putere. Elementele cele mai vulnerabile - transformatoare. Ei supraîncălzi în curând şi se topesc. Potrivit experţilor, numai în SUA după 90 de secunde dupa impactul arde 300 transformatoare de bază. Şi fără putere va ramane peste 130 de milioane de oameni.

Nimeni nu moare, şi efectele de atac solare nu a fost imediată. Dar nu opri apa potabila, închidere benzinarii, va înceta să funcţioneze conducte de petrol şi gaze. -Alone putere sistemele stand in spitale a lucrat timp de trei zile, apoi opri. Închideţi răcire şi produse de stocare. Ca urmare, experţii au calculat, în termen de un an, milioane de oameni mor din cauza efectelor indirecte ale paralizie a economiei.

news.mail.ru

Marţi, 15 septembrie 2009
Vizualizări: 1519

Citiţi de asemenea

Fotograful Scott Franks a filmat un scurtmetraj cu denumirea "Jocul semințelor".În film este afișată lupta de zi cu zi a...
47
Înainte de a începe să îmbunătățești lumea, de trei ori uită-te la propria casă.Proverb chinezesc...
118
Prima dată, mucusul în organismul nostru se formează încă în copilărie atunci cînd mîncăm ceva fiert...Pe măsură ce cr...
203
Din 1993, Departamentul de Pompieri din Australia lansează calendare caritabile.În acest an, toate fondurile din vînzare...
184